Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
ÉN zarya skinért játszok főleg, hogy ne a gusztustalan kigyúrt csajt kelljen nézni.

-
Heavyrain
őstag
Overwatch valószínűleg el van árazva, mert az US oldalon 30 USD (~8260Ft), az európai oldalon viszont 20€ (~6200Ft)
-
LadyLaura
csendes tag
Genji, Zarya tiszta power rangers

egyébként nem rossz skinek bár azért kaphatott volna mindenki... -
MK VII
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Baszki... Azért az egy skinért játszok most ezzel a szarral... Persze nekem sosem fog kiesni szerintem...
-
MK VII
veterán
Te jó ég.. Ma még vajon játszani is fogok?

9000-ről indultunk.. Most már 7 ezer.. Hamarosan talán sikerül játszani
-
MaYDaN
tag
-
saen
veterán
Jön a patch, tényleg előbb indult ma.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
1v1-ben annyit nem számít.
-
Joezyka
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
szint értsd SR
de jogos! -
Joezyka
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
Lesz 1v1 ow bajnokság Szegeden, nem tudom, hogy menjek-e
de miért 1v1... -
Derrewyn
senior tag
Most állítólag korábban kezdődik, és már délután 5-kor indul móka. Force Gaming-ről van az infó.
IGN youtube csatornáján vannak fenn OW videók, amikben van pár érdekesség a karakterekkel, fejlesztésükkel kapcsolatban. Akit érdekel az ilyesmi, annak érdemes megnéznie őket.
(Melóból nem tudok linket adni YT le van tiltva.
) -
Edem05
őstag
Srácok, mikor kezdődik az Anniversary event? Gondolom csak este lehet rá számítani.
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem a report rendszer semmire nem jó. Már ritkán szarakodok vele, idő pénz.
-
oxox
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
olyan szó nincs, hogy "szókat" ..."ara" ugyan van, de gondolom nem ő figyelmeztetett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy nem tudom, hogy a néger mennyire rasszista kijelentés a mi nyelvezetünkben...lásd gyerekkorunk kedvenc előrecsomagolt fogszuvasodása: négercsók.de ahogy nézem amerikában is, csak akkor érzik annak, ha nem fekete...pardon afroamerikai mondja a másikra, az afriakai felmenőkkel rendelkezők előszeretettel használják egymásra...tehát ha én afrikai vagyok ("az antilákról"
), akkor akár használhatom is a játékban
.Gondolom ennek ott mélyebb múltja van, és a roma is ezért lett ennyire "népszerü"
bár ennyi erővel a parasztra is kitalálhatnának valamit...mert ugyan régen, és a "fejlettebb" országokban a paraszt az akinek az ételt köszönheted (csak nálunk van negativ hangzása)nahh elég ennyi tanár úr...este meg kell csinálnom még két heroest, utána várható vagyok...subject cenzúra

Lesztek niga' ? (Arrow rád gondolok, de úgy is tudod
) -
MK VII
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Jól teszed...
-
MK VII
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Figyi... Szerintem eltévesztetted a topikodat. A beszólogatós troll topik nem ez...
Köszi viszlát.
-
errorcode06
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
1. Aha

2. Abusive chat? Így jártál

Vizsgálat? Én még olyat nem láttam akit trollkodás vagy rasszizmus (láttam már bőven compon, egy volt csaptárts is írogatta az Nbetűs szókat, de még mindig játszik) miatt bannoltak vagy egyáltalán büntettek volna. Azonnali büntetés a sok leaveért jár, de ara is figyelmeztet a játék ha közeledik.
Egyébként kb 3 havonta van egy banhullám és kész
Report system, kis naiv... 
Hanzo main? Így jártál. Szervezz csapatot vagy csatlakozz valahová...
-
KisTücsök
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
De amúgy miért kell erre így rágörcsölni? Én nagyon szeretem a skineket, minden játékban (
), de nem dőlök kardomba, ha valamit nem dob ki. Márpedig nekem sem nagyon szokott.
Majd kifogja, vagy összegyűlik és megveszem. Az meg, hogy rendes pénzért vegyek ládát, amikor amúgy is dobja a játék, ha játszom vele.. 
___A report system hogy működik itt? Mennyi jelentés után vizsgálják meg? A chatben leírtakat eltárolja? Mert ha nem, én meg abusive chat miatt jelentem, akkor hogy vizsgálják ki?
Múltkor egyik meccsnél a csapattárs azzal kezdett, hogy az ellennél van egy feltételezhető troll, mert előző meccsen vele volt egy csapatban és nem csinált semmit. Hát tényleg az volt, a meccs felénél lelépett mindenki a másik csapatból. Nem is titkolta amúgy a csávó, hogy leakar bukni, hogy játszhasson a haverjával. Persze reportolta mindenki, gondolom előző meccsen is. Mennyi az esély rá, hogy ezzel most történik valami?
És amúgy plat legaljában miért van ennyi Hanzo main?
Eddig összesen nem találkoztam ennyi Hanzo mainnel, mint ezalatt a néhány meccs alatt. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
De nem csak average drop van, hanem elvileg Pity timer is 25-nél, ha jól emlékszem. Ez nem hivatalos, azt hiszem valamelyik reddites posztban volt, ahol összegeztek több, mint ezer ládanyitást.
7: Jaja, ezért kérdeztem. Hearthstone-ban is vannak "mágikus" emberkék, akik 50 pakk után sem kaptak legendaryt, mikor ott meg 40 után biztosan kapsz.
-
errorcode06
őstag
Semmi leget nem nyitottam. Egyszer kaptam 150 pénzt meg egy lila highlight introt talán mccree-hez (amivel nincs 10 perc játékidőm) és annyi. A többi gold a duplikációból jött össze.
Ez az állítólagos droprate meg semmi sem jelent. Ezt megtamultam a diablóból. Úgy manipulálhatják ahogy a kedvük tartja...
Tudom tudom, kinyitok még 45-öt, és lesz bennük majd 6 leg, hogy statisztikailag stimmeljen a drop.
HÁÁÁÁÁÁÁÁT PERSZEEEEE!!!!
(Még mielőtt valaki kérdezné a 45 láda meg úgy jött össze hogy 25 szintlépés, heti winek, + 10€ láda wow havidíj helyett)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Gondolom akkor nem eventes legendaryt nyitottál, vagy pénzt?
-
7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Dupla esetén a rendes ár ötödét kapod (egy epic rendes ára 250, dupla esetén 50-et kapsz)
Gold esetén pedig a rendes ár felét kapod (egy epic rendes ára 250, epic goldért 125-öt kapsz) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Nekem 2 legendary is esett pedig kb 15 ládát nyitottam összesen az egész event alatt...
Ami igazán bosszantó, hogy a duplikált itemekért +5 vagy +15 goldot kapsz ami elég köcsögség szerintem. Néha +50 goldot de az is lóf.sz
-
errorcode06
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már akinek. Up event alatt összeszedtem kb 45 ládát, 0 leg volt benne. De legalább kaptam vagy harminc spayt. Össze is jött kb 900 gold...
Tudom tudom, majd ha nyitsz még legalább egymillió ládát, talán esik is valami kéknél ragyogóbb...
-
pimpi001
tag
az event alkalmából a kinem nyitott ládáinkat átalakítják eventes ládáknak?
-
KisTücsök
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem azok az eredeti alap skinek.
Először én is az hittem. -
KisTücsök
addikt
-
saen
veterán
-
saen
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
A skinek egy része belemegy a hagyományos lootbox-okba, pl lesz Somra és Orisa nevetős meg ülős emote, Reaper és Tracer is kap valamit, ezt már mondták.
Emellett lesz még feltételezem event specifikus dolgok is.A második évre pedig az eddigi eventek csiszolt változatai jönnek, új nem várható, így szerintem logikus, hogy minden újra elérhető legyen.
-
KisTücsök
addikt
Új skinek megint?
Azt lehet tudni, hogy ha pl a karácsonyi Tracer nem lett meg, a köv karácsonyi eventnél elérhető lesz-e?
-
whitezo88
nagyúr
Meglett a 10 doboz, carbon orisa skin és money drop volt a 2 legó amit kaptam. Régen szerettem a hots-t de így hogy már meguntam elég szenvedős volt még ez a pár meccs is.
-
Derrewyn
senior tag
Ecopoint Antartica-t eddig is Arena map-nek hívták:
Szóval szerintem ez inkább annyit takar, hogy több pálya lesz az Arcade-ben.
Ahogy nézem ezek a pályák is 3 hőshöz kapcsolód(hat)nak, ahogy Antartica Mei-hez. Sombra, (talán) Bastion és Pharah v. Ana.
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt nem tudom megmondani. Eddig szerintem semmit nem hívtak aréna mapnak, tippre egy új játékmód lesz, de aztán lehet mégse. Passz.
-
saen
veterán
Jövő héten 3 új aréna térkép lesz a játékban, jelentsen ez bármit is. Egy fél perces teasert kiraktak twitterre...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Joezyka
üzenetére
Valószínűleg hétfőn bőven be lehet fejezni, de talán még kedden hajnalban is, mivel az amerikai szerverekkel egy időben történik nálunk is minden, és 10 órával előbb vagyunk.
A heti questek kedden 12:00 PST-kor lettek aktiválva (elvileg), ez nálunk kedden este 10 óra, viszont arra azért senki ne alapozzon, hogy eddig biztosan elérhető a Nexus Challenge. -
-
saen
veterán
Mostmár hivatalos, május 23-án indul az event jún 12-ig. Egy éves szülinapi ünneplés

-
NyxNyxNyx
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
Hogy lehet controllerrel genjizni pl? Vagy tracer?

Na erre rákeresek. :d
-
MeghaL0L
addikt
válasz
ManUnited
üzenetére
"Bár engem pont az érdekel egyre jobban hogy milyen lehet PC-n a játék."
Ég és föld. Én xboxon játszottam sunyiba néha. Mintha nem is ugyan az a játék lenne. Elvette az egésznek a lényegét a kontroller miatti vontatottság. Nyugdíjas tempónak tűnt pc-hez képest. Bárki bármit mond, lehet nagyon nagyon sok gyakorlással jól célozni kontrollerrel, de még akkor sem lesz az egyszerű halandó olyan jó vele mint egérrel... képtelenség. Vannak kivételek, de egyszerűen korlátai vannak a kontrollernek , ennyi.
-
-
oxox
addikt
mi kb minden nap csapatban toljuk...délelőtt is találsz fent ebmert, délután is, de van olyan is aki csak este 9-10 körül érkezik fel (mert külföldre szakadt honfitársunk
és ott akkor van vége a teaszünetnek ) ...persze előfordul, hogy fél-egy óráig nincs fent senki (bár ez ritka, max nem zargatom őket), addig meg lehet árkádolniArrowka - asdf-t viszitek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de jogos!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És akkor még Hearthstone napikat is meg kéne csinálni. Mindig ilyenkor jön ki a sok izgalmas dolog.
TBT