Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Ha már a srác ilyen jó akkor nem érdemes elfogadni a véleményét? Ő is azt mondja amit leírtam...
Emellett én nem tudok olyan helyzetet ahol Mercyt szeretnék Ana helyett, csak akkor ha béna játékos hozza. Félreértés ne essék, én is szar vagyok Anával, de játszottam ellene és vele is nagyon jó Anákkal Reinként, meg volt Mercy is bőven, hát Mercy sokat nem ér, míg egy erős Anával együtt kb meg se tudok halni. Nekem ez a tapasztalatom és segíteni próbáltam a srácnak, hogy miért esik folyamatosan. Szerintem ezért...
-
-
saen
veterán
A kettő között az a különbség, hogy míg te Mercyvel gyógyítani próbálsz, addig Ana bevágja a gránátot, akkor te már nem tudsz gyógyítani, majd röhögve maxra gyógyítja a csapatot, míg a te társaid meghalnak. Reinhardt a legtöbbet játszott karakterem, függök a supportoktól, 100x megtörtént ez már velem a szezonban. Mercy jelenleg iszonyat szar, az, hogy X-et healelsz vele egy meccs alatt az nem nyeri meg a meccseket. Ráadásul az ultija arra épül, hogy hagyja meghalni a csapatot.
Persze van olyan, hogy egy nagy res megnyeri a meccset, de ez nagyon ritka, Ana meg egy rakat meccset le tud carry-zni még ulti nélkül is. -
nonsen5e
veterán
Lehet nálam is ugyanezért SZ*R az összes match, a matchupok, amikor egyik nap kaptam 3 diamond ellenfelet, akikből 2 volt master, nálunk meg én voltam a legmagasabb az éppen elért golddal.
De mit csináljak, ha Mercy-nek tetszik csak a játékmenete?
Ana meg ugyanaz az effektus, mint Symmetra csak fordítva.Mert elismerem, nem tagadom, hogy simán lehet counterelni Symmetrát, ha tud játszani az ember (=magasabb rankon), de alacsonyan meg egyszemélyes ulti nélküli konstans oneshot gyilkológép.
Azt nem tartom jó balance-nak, ha az egyik herot counterelni 15x több skill kell mint a másikat, ugyanúgy mint, hogy Ana-val is sokkal jobban kell tudni játszani, hogy ugyanannyit tegyek hozzá a csapathoz, mint más healerrel.
Bőven jöhetnének HotS szinten itt is gyakrabban a patchek, hogy lássuk, hogy a skineken meg drawfesztivál és beismerten teljesen unbalanced arcade gameken kívül mást is csinálnak a pénzükért.Orgi: Másik problémának Mercy-vel azt látom, hogy a védelme, mobilitása 100%-ban csakis a csapattársaktól függ, míg a legtöbb hősnek a védekező képességét ő maga tudja eldönteni, hogy hogyan, merre, kire használja.
-
Orgi
addikt
Én most már általában igyekszem healelni a meccsek nagyobbik részén, elsősorban Zennel és Mercyvel játszom, másodsorban Anával, mindnek megvan az előnye, de általában ha tényleg izomból healelni kell, akkor szerintem még mindig Mercy a legeredményesebb, az ultija szintén.
Anával nekem az a gondom, hogy csomószor a csapattársaim elém ugrándozva akadályozzák a kijelölt célpont gyógyítását, meg össze-vissza ugrál mindenki és annyira nem egyszerű eltalálni. Ha távcsövezek, akkor meg eléggé sebezhető vagyok addig, míg Mercy a repkedésével elég mobilis. -
saen
veterán
Ha nekem nem hiszel akkor nézd meg ezt. A srác bronzból felmászott grand masterbe, csak supporttal és rettentő rövid idő alatt. A harmadik meccs Mercy, meg később is van, érdemes meghallgatni mit mond róla.
Szerk: (#9392) fuvi: Mercyvel két baj ban, az egyik, hogy csak gyógyít, a másik pedig az, hogy nem tud burst healt. Anával egy sima képességgel (sleep dart) akár ultikat is tudsz counterelni, a gránát iszonyat durva és akkor még ott a nano boost meg a normál sebzés is. Annyival többet ad a csapatnak az Ana, hogy az valami félelmetes. Persze ha mindig mellélősz akkor nem sokat ér, de a lehetőség ég és föld.
-
fuvi
senior tag
addig OP az Ana, míg marad a tank meta (főleg a 4 tank meta). tankokat könnyebb eltalálni vele. persze ha skilles vagy vele, akkor oki, de nagyobb lesz a skill gap. (Ster fejtegette a napokban h legalább kijön majd a különbség, most sokan easynek találják, de ha célozni kell vele kisebb termetű karikat, akkor igenis kell a skill).
Mercyt meg ne temesd, alig marad el Ana mögött, szerintem ő a másik main healer -
saen
veterán
Mercy-t játszol főleg ami messze a leggyengébb support karakter jelenleg a játékban, emellett ezzel a hőssel a legnehezebb talán bármiféle extrát hozzátenni a meccsekhez az összes közül. El kéne kezdened más karaktereket is játszani, ha gyógyítani akarsz akkor tanuld meg Anát, azzal sokkal nagyobb befolyásod lesz a meccsek alakulására.
-
Dani82
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
en tegnap irtam ide egy rage quit posztot,de vegul toroltem. tegnap eletemben eloszor nyomtan egy altf4-et a competitve kozepen. 3 napja ujra elovettem az overwatchot, mert elkezdtunk paladins-ozni haverokkal, akik nem vettek meg overwatchot, es teljesen balanced volt, nyertunk, vesztettun, nyertunk stb, volt sikerelmeny, rohogesek, jokedv, JATEKELMENY.
ezen felbuzdulva gondoltam overwatchozok ujra, mert imadok healelni. 3 napja folyamatosan vesztes csapatban vagyok, azt hiszem egy win sem volt, egy draw-ra emlkeszem. Estem kb 300 pontot 1700SR-re.
Nem tartom magam sokkal szarabb jatekosnak mint egy atlag bronz, vagy talan egy kategoriaval feljebb levo, foleg mert healelek 90%-ban, de az, hogy egy jatek, amiert anno ennyi penzt adtam nemhogy nem ad elmenyt, de ugy allok fel, hogy soha tobbet nem ulok le a pc ele, az sztem gaz es nem hiszem, hogy en vagyok hypersensitive, mert tele van a net hasonlo posztokkal, akar itt, akar nemzetkozi forumokat olvasok -
nonsen5e
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Zseniális, hogy 10 darab vérprofi ember siránkozása miatt szopik a maradék 25 millió.
Gondolom nem tudták volna úgy megírni a programot, hogy mondjuk a blokk csak Master szint alatt működjön. Akkor aki túl profi, azt nem tudják letiltani, aki meg kisebb szinten túl profi, az úgyis 10 match alatt átkerül a Master-be, ahol aztán már "védettséget" élvez. Bronz/Silver/Gold/stb...-ben pedig úgyis van annyi játékos, hogy lehetetlen annyit letiltani, hogy ne találjon továbbra is fél perc alatt matchet. -
xPraetoriaNx
senior tag
Yep, amikor kijött a játék akkor volt ilyen funkció benne, csak a pro playerek besírtak miatta. Ugye competitive mód később indult, így a pro playerek is QP-ben tolták, a casual játékosoknak meg töke tele lett azzal, hogy szembejön ProPista, és egyedül leöli az egész ellenséges csapatot, szóval ezeket mind avoid listára tették, és az érintetteknek várni kellett pár percet egy játékra.

Szóval igen, pár mestergémer sírása miatt nem tudod kizárni a toxic férgeket az életedből.
-
fuvi
senior tag
válasz
Joezyka
üzenetére
"miért nincs olyan funkció mint (talán) dotában, hogy játékos mellőzése, ami csak annyit tenne, hogy ne hozzon össze vele az élet többet 1 csapatban."
egész konkrétan Kephrit mindenki tiltólistára rakta, így kb 1 óra volt neki, mire partnereket talált neki a játék.
besírt deveknek ezért kikapcsolták ezt a funkciót. persze lehet más is panaszkodott.#9380 mobal
menjél tankkal
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Én most az utóbbi időben nem játszottam comp-ot (külföldön vagyok), de előtte volt egy 1100 SR mászásom. Nagyjából 60% körüli a winrate-em.
-
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nekem valahol 30% körül van a winratem. Amit nem akarok elfogadni. Mind1 mit csinálok, healelek vagy dps. Tegnap is 7 loss 3 win. GG.
-
Joezyka
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
ha valaki úgy kap ki, hogy nagyon szoros volt a meccs és épphogy kikapott, azért kb senki nem szokott sírni.
Akkor viszont az én gyógyszerem is elgurul, amikor trollok és totál idiótákkal vagyok egy csapatban és nem elég, hogy 5v6 van, de még abszolút hátráltatja is a csapatot!
(tegnap is 3w/2L, a 3 w az normális emberekkel volt a 2L pedig 1-1 troll volt benne, akik miatt kikaptunk). Te se lennél boldog ha bemész compozni és valaki pl folyton leugrál (öngyilkos lesz) vagy hoz egy hanzot és nézelődik kb a mapon, mert kb annyit ér és sorolhatnám még, meg szerintem mások is tudnák folytatni a sort.Az meg, hogy valaki felfele megy "csak" az meg azt jelenti, hogy nem oda lett besorolva ahova való, mert sokkal jobb.
Én pl majdnem 2600ig jutottam és akikkel együtt szoktam menni, mindegyikük ezen a szinten van kb. Most 2100-2300 között vergődünk szó szerint, mert mindig kapunk egy kretént, akár együtt megyünk, akár külön.Itt mindig rájövök, hogy miért nincs olyan funkció mint (talán) dotában, hogy játékos mellőzése, ami csak annyit tenne, hogy ne hozzon össze vele az élet többet 1 csapatban.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Olvasgatom (meg mostmár moderátor bácsi lévén látom is,eh) itt tőletek az ilyen-olyan defeat streakeket, amik 100+ SR vesztéssel járnak és társai... Azon gondolkodom, hogy lévén balanszban van a dolog (ha te vesztesz akkor más nyer, ugye), vannak random emberek akik tökre örülnek, mert valahányszor leülnek Competitive-et játszani, csak nyernek, és úgy másznak fel a létrán mintha raketta lenne a popójukban?

-
KisTücsök
addikt
Nem hiszem el komolyan mondom. Egyszerűen nem tudok meccset nyerni arcadeban. Ma már vagy 8-at nyomtam, akármilyen játékmódban, akárhova, vereség.

-
Dani82
senior tag
mind1
-
Jinxb1rd
addikt
Szeretném a játékot streamelni, de úgy hogy webkamera is menjen közben. Azonban hiába állítom be, a streamen nem jelenik meg a kép és ha megcsekkolom a beállításokat, akkor off-ra rakja a webkamerát, miközben az be volt állítva már, hogy a sarokba jelenjen meg.
Mi lehet a probléma szerintetek? Nvidia experience, WIN 10 a rendszer.
-
NyxNyxNyx
addikt
Tegnap sörözés után feljöttem játszani, 2/2 QP win, majd utána 9 3v3 win zsinórban. Megvan úgy látszik a nyerő módszer.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Hát ha egyedül akarsz besolo-zni a Bastion után, akkor meg is érdemled. Hack, felkel a bastion aztán kapják a push-t. Ha már sokan támogatják a Bastion-t, te sem várhatod el, hogy egyedül megold.
Ez csapatmunkát igényel, tehát ha ekkora buffot kap, akkor jön a Bastion meta (masters alatt mindenképpen).
-
torik
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Persze, csak most goldról van szó, itt van hogy leteszi magát a sarokba vagy bárhová és szevasz. Azt hol írták egyébként hogy payload-on dekkoló bastionról van szó? Egyébként meg minden helyzetfüggő, de ez magától értetődik. Nem kell mindenbe kötelező jelleggel belekötni

-
saen
veterán
Ma sikerült ami eddig még sosem, kihoztunk egy 5v6-ot döntetlenre. Védekezéssel kezdtünk, Temple of Anubis, ellenfél első pontot tudta csak elfoglalni. Mire kezdődött volna a támadás, valaki kilépett és 5-en bevettük az első pontot. Volt némi jó próbálkozás a másodikra is, de azért már a döntetlen is extra volt nagyon

-
torik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Sombrával is elég jól lehet counterelni, besonnyogsz mögé és hack vagy egyből betámadod, csak hát hozd őt rankedbe...

-
torik
senior tag
Arra gondoltam hogy blizz valószínűleg megtalálja annak a módját hogy magasabb szinteken is használható legyen anélkül hogy alacsonyabb szinteken még durvább legyen, lehet a nagyobb szórás és no headshot ezt (is) hivatott orvosolni.
Az mi durva lenne egyébként ha tank karakter felkaphatná a hátára bastion-t, nem tud mit csinálni csak menni, azt is lassan de cserébe a hátáról bastion tudja szórni az áldást
esküszöm megnézném mi lenne belőle 
-
torik
senior tag
Nem kell egyből temetni a játékot, mi van veletek emberek?
még ptr-en sincs a cucc. Az viszont igaz hogy bastion magasabb szinteken teljesen hasztalan hős, az hogy próbálnak vele csinálni valamit ami változtat ezen az nem baj, sőt. Értem én hogy mindenkiben rossz emlékek élnek a kezdetekről amikor még nem tudtak az emberek mit kezdeni vele, de azért várjuk már meg mi lesz ebből 
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én se fogtam fel ezt sose, de hát ez se új jelenség, anno CS-ben is többször lehetett látni olyat, hogy mindkét csapatból egy ember él, és egy sarokban guggolva vár... Adott esetben ugyanannak az ajtónak a két oldalán a két ember. Egyszerre volt vicces, szánalmas és szomorú.
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Azt hiszem ha Bastionwatch lesz a játék akkor én hamar meg fogom unni. Sose értettem, hogy mi a jó abban, hogy beülünk egy sarokba, nyomjuk a bal gombot és nyersz.
A régi Genji meta is unalmas volt, de ott legalább tudni kellett játszani, az azért a skillről szólt. Na mindegy, majd kiderül mi lesz... -
fuvi
senior tag
ha vki nagyon unná magát melóban/otthon/máshol:
Cocco live stream -
Jinxb1rd
addikt
Tehát akkor Rein fog kapni egy useless széket és main tank a d.va lesz. Egyébként annyira nem is lenne gáz, ha torony módban jelentős lenne a szórása, hogy ne lehessen messzire rakni. De a recon mód miatt viszont lehet erős lenne, mint a roadhog, erősebb, mint egy soldier.
-
saen
veterán
Olvasgatom a hozzászólásokat a hivatalos fórumon és fogom a fejem. Előbújtak a Bastion rajongók és tele vannak olyan javaslatokkal, hogy minden gyengeségét szüntessék meg, míg közben semmit ne változtassanak ami erős rajta.

-
saen
veterán
Várható Bastion változások:
"Here are some high level stuff we're likely to have testable in the next PTR:
Recon Mode - Lowered spread and increased magazine size, to help with general viability in this mode.
Sentry Mode - We're looking at focusing this mode into more of a tank-buster and barrier-buster mode, while also making it feel less suicidal to be transformed. To that end we're testing stuff like increased spread and removing headshots, but taking less damage while transformed.
Self-Repair - We've been testing a few big changes to this that are feeling really good so far. Currently our internal build has Bastion able to use Self-Repair while moving and also having it no longer interrupted when taking damage. To balance that out it is now on a resource system (similar to the route D.Va's defense matrix went). These changes have turned this ability from a more niche rarely used ability, to a much more powerful and core survivability tool.
We're still testing and tweaking things with Bastion but we'll hopefully have a PTR build coming fairly soon so you guys can try it out!"
Seagull már azt írta, hogy ezzel úgy járnánk, mint a Soldier buff-fal...
-
Joezyka
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
én csak erre írtam:
"fölöttem megválaszolva.
pedig kerestem is, hogy volt-e már, de eddig már nem olvastam vissza." <- azaz, hogy eddig nem olvasott vissza, pedig nem volt sok hsz-el korábban. ennyi. nem bántani akartam az illetőt, tényleg, mert jó, hogy ilyen figyelmes, csak valahogy ez megszúrta a szemem. ellnézést is kértem, sok SR ponttal meg is fizettem a blizznek érte
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
Azért lássuk már a jóakaratot az emberbe, bármennyire "vótmá" vagy tiltott a VPN téma. Az ilyen jellegű reakciókat nem tudom figyelmen kívül hagyni. Egy csepp rosszakarat nem volt benne. Pláne érthető , hogy nem olvasott vissza, hiszen nem is játszik a játékkal, csak szeretett volna segíteni!
Egy szó mint száz! Köszönjük a szándékot szalontai!

Annyira abszurdnak tartom az ilyen reakciókat. Számtalan területen látom azt, hogy valaki önzetlenül segíteni akar aztán még Ő a gyökér. Ugyan már emberek.....
Nem kérek rá választ , köszönöm. Az ebből a hsz-ből tovább származtatott off-okat törlöm!
On: A VPN-t tényleg hagyjuk (bár nem szeretnék ezen a téren álláspontot foglalni, mert komoly politikai vitát generálnék!
). Bármi egyéb akciók esetleg vpn használata nélküli megoldások jöhetnek. -
kgergo23
tag
@ saen, Jinxb1rd : Köszi az infót, na majd megkeresem

-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Három szerveren tudunk innen játszani, EU/NA/Asia, minden ami e felett van, azt gondolom nem a Blizzard üzemelteti, így átjárhatóság nincs közöttük szerintem.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nem úgy volt hogy Overwatch eredendően nem régiólockolt, ennélfogva teljesen legálisan és trükközés nélkül lehet bármelyik régión keresztül venni? Én is az "US oldalról" vettem, mert akkoriban még az árfolyamok miatt több, mint 10%-al olcsóbb volt Ámerikában mint EU szinten... Sőt teszt jelleggel be is léptem US meg Ázsiai szerverre is (ezért is van pl Masteroverwatchon 3 "aliasom")
Sz'al akkor most mi van?
Tájván a kivétel? -
válasz
Joezyka
üzenetére
annyira jó, hogy Te tudod, hogy én mit csináltam. mai napi hszeket néztem meg, ha már ennyire izgat.
de amúgy tényleg kapjam már be, hogy vettem a fáradtságot és egy olyan játéknak a topikjába beírtam, ahová soha nem járok, hogy van zakció.úgyhogy vagy ne írd le, vagy ne biggyeszd oda, hogy no offense, mert egyértelműen az volt.
-
Főleg a konzolos témákban szokás "vépéenezni", de ott is tiltott. Szóval ezt a témát kérem fejezzük be.
-
Joezyka
senior tag
-
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem tudom kijelenteni, hogy 100%-osan működik, eddig ami ilyen vpn-es móka volt nekem blizzarddal kapcsolatban az amazonon keresztül ment. Én nem próbáltam, meg nem is fogom, nem akarok OW-zni.
Ha úgy gondolod, hogy ez ilyen formában nem tuti töröld nyugodtan.fölöttem megválaszolva.
pedig kerestem is, hogy volt-e már, de eddig már nem olvastam vissza. -
Ha valakit érdekel kb. 20eur-ért lehet megvenni a játékot a tajvani battlenetről.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Jóvannanebántsatok.

-
Pocok256
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Azért az teljesen más
Míg gold meg paltina szinten sőt még diamond szinten is nem sok különbség van addig egy master grandmaster egy platina vagy diamondhoz képest ég és föld.
Masterek és grandmasterek a játékosok kisebb mint 5% a kb. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Hát jó, azért közel sem egy kategória.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Összerakta masterekkel és grandmasterekkel, tehát jóval a saját rangja felettiekkel. A grandmastereknél már simán előfordulnak konkrét profik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT