Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Nekem ilyen "hang megy tovább, kép fekete" csak egy játéknál akkor volt, mikor kiderült, hogy túlmelegszik a videókártyám, hibás 7790-es széria. Mindenhol máshol tökéletesen ment, de amikor igazán elkezdett izzadni, akkor pár percen belül behalt. Cseréltem és megszűnt a dolog...
-
-
MK VII
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
A játékot újraraktam már azóta.
C-t nem akarom gyalulni, mert SSD és már így is fél év alatt 5 TB írásnál vagyok, meg a windows-szal és más programokkal semmi baj.. De az OW-val sincs gondom egész addig amíg nem megyek Competitiv-re...
QP-ben és bármelyik másik játékmódban ilyen nincs...
Szóval rejtély sajnos...(#10195) Jinxb1rd
Mégis mit változtassak? Leírtam, hogy egy csomó tesztet lefuttattam, játszottam más játékokkal, újraraktam az OW-t... Mit csináljak még?
Win-t nem fogok újratelepíteni, mert egyértelmű, hogy nem a rendszerrel van a gond nálam hanem a játékkal...
Tudom, nálatok semmi hiba.. Minden rendben.. Ezt sajnos én nem tudom elmondani..
-
MK VII
veterán
No...
Azt hiszem feladom a Compot..
Végre letelt a 2 óra bünti, csináltam memória tesztet, processzor tesztet, VGA tesztet, játszottam a Doommal. Semmi gond..
Sikerült megint mennem compra, elkezdődik a meccs és 10mp után kifagyott a játék. Megmerevedett a kép, de a hang ment tovább. Reset segített csak...
Mire visszaértem már nem engedett vissza a játékba.. Végeredmény, 8 óra tiltás. És a negyedik meccsemnek is annyi.. Remek...
Vicc... -
Jinxb1rd
addikt
Google a barátod. Ha nem egyedi hiba, megtalálod mi okozza.
-
Redcaster
őstag
SKILLZ

Elég jól megy mostanában Pharah-val
-
MK VII
veterán
Stabil a gépem...
IBT, Prime95 órákat mehet és semmi gond... Doomozok órákat és semmi gond.
Csak OW-ban és csak Compban fagy ki a kliens/játék vagy kapok kék halált...Nem tudom mit tehetnék.. Adatlapomon a konfig, SSD-n a játék, alapon minden..
Újratelepítem a játékot, bár kétlem, hogy az lenne a gondja.
-
MK VII
veterán
No.. Hát ez egyre rosszabb.
Folyamatosan kidob, kifagy a játék, de csak Compban... Már anyáztak is, hogy, ha szar a netem akkor ne játsszak. Többször vissza tudtam menni, de kis idő után kifagyott..
Már meg is kaptam a kétórás büntetést és 8 meccsre -75% XP.... Harmadik meccs is bukta.
Ja meg ilyen képeket kapok... Eltűnik kb minden...
Nem tudom mit csináljak..
Elkeserítő, hogy a negyedik szezonra végre elhatározom, hogy compozok és nem akarja.. -
saen
veterán
Sikerült befejezni a placementeket, valami borzalom volt. 2-8 lett a vége és 1473 a rang, tehát bronz. Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag a teljes "karrierem" arany ligában volt, ez elég nagy bukta. 10 meccsből 3-ban volt olyan leaver aki vissza se jött, és egyben volt egy aki hamar visszajött. Ellenfélnél soha senki nem lépett ki...
Ebben a szezonban a cél DPS-t tanulni és visszamenni goldba. Nem tervezek egyeltalán tankozni, illetve csak kevés support. Igaz az egyik meccsen azért nyertünk mert bevállaltam Reint védekezésre (a másiknál meg volt egy félisten widow-nk). Support-ot is próbáltam (három meccs), simán kikaptunk mindháromszor. Többinél McCree-ztem, egyelőre kevés sikerrel. Meg kéne tanulni DPS-t játszani tankok és heal nélkül, nem lesz egyszerű

Ami viszont tetszett, hogy Bastion nem túl népszerű. Ettől azért féltem nagyon...
-
oxox
addikt
válasz
MK VII
üzenetére

még annyi, hogyha nem idő előtt dob ki (azt hiszem 1-2perc kezdés után törli a játékot,...tehát itt bukta, de utána nem), és elég gyors vagy, akkor vissza tudsz lépni a játékba bünti nélkül (hacsak nem vesztettetek....győztetek, bár erre nem sok esély van...addig)
tehát ha kifagysz próbálj visszalépni gyorsba -
oxox
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
gyors voltál

tehát próbálj tényleg lekapcsolni mindent (engem előző szezonba 3x szopatott igy be -150pont összesen)
remek mikor az ember küzd, hogy feljebb kerüljön majd kidob.ill. ami nekem még ahogy nézem használt a múltban: Ne tedd le tálcára a játékot (szerver keresés alatt sem). QP alatt is néha ledobom, és egyszer csak azt veszem észre, hogy a ph!ajtások nem válaszolnak..nahh olyankor tudom, hogy kirakott az emlitett képernyőre. (ha nem teszem le tálcára, akkor nem szokott kidobni...kivéve a tegnapi kettőt
) -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
meg nem csak magával cseszik ki, hanem instant 5 embert szopat
MK VII - kapcsolj le mindent..... torrent, daemon tools, tüzfal.
engem is kidobott tegnap kétszer karakter választás alatt (gyakorlatilag odáig, hogy be kellett irnom az email cimem + jelszómat kezdő képernyőn), de hála az égnek mindkétszer visszaengedett játékba. -
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Az a helyzet, hogy semmi baja a gépnek...
QP-ban, AI ellen sosem fagy ki.
Doomozok órákon keresztül és semmi.
Csak most tisztel meg ezzel, hogy Compba lépek...
Legelső kék halál azonnal volt ahogy karaktert választottam. Második meg játék kezdés után 1 perccel.
Nem tudom mit csinálhatnék... Minden alapon van a gépen, nincs tuning.Szóval nem tudom tesztelni, hogy jó-e a gép, mert jó... Csak ott van valami gondja...
-
MK VII
veterán
Na hát tényleg nem kezdődik jól nekem ez a Competetive.
Két meccs kuka...
-
Joezyka
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
amikor játékban vagy (pl QP), nyomsz egy "P" betűt, és ott a játékosokra jobb gomb, majd "view profile" (vagy valami ilyesmi
). akkor behozza a profilját az embernek (olyan mint a sajátod). ha a jobb felső sarokban van egy szám, akkor van valamikor comp eredménye (s4 legalábbis biztos) ha nincs, akkor ki tudod választani egy legördülő menüben, hogy QP, vagy S1, S2, S3... stb eredményeit az illetőnek. -
MK VII
veterán
-
Joezyka
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
QP-ben nézd meg kikkel játszol (az SR-jüket). egy elég széles skálát fogsz látni, de pbóáld azt átlagolni, kb oda fogsz kerülni.
Pl: ha folyamatosan 1500-2500 közötti playerekkel rak össze, akkor kb 2000-re fog berakni (persze +/- 100-200SR). Akkor is egy közelítő értéked lesz, és nem vársz 3500-as SR-t hiába (jó oké, te lelkiismeretes vagy, de ahogy Saen írta, sokan mások nem
) -
MK VII
veterán
Jól van nah...
Alapvetően lekiismeretes vagyok.. Ismerem a játékbeli képességeimet.. Egy két karakterrel nem vagyok rossz, de koránt sem tudok minddel jól játszani... Ha olyat kell pickelnem amivel nem vagyok jó akkor az a csapatnak rossz..
Tudom sokan szarnak bele ebbe és tolják, ha kell, ha nem.
-
MK VII
veterán
Köszi srácok.

Megvan a játék fél éve és még nem volt lelki erőm a Compnak nekiállni.
Mondjuk 40 szinttel még nem is nagyon érzem, hogy nekem ott a helyem..Tehát.
Elkezdem a besorolót és meccsenként akármikor megállhatok vele?CarajeEsp
Tegnap benne voltál a meccsekbe.. Írtam.
Pocok256
100-200 meccs? Overwatch pályafutásom alatt eddig összesen játszottam 220 meccset 5 hónap alatt.
Heti 4-5 meccsel akkor el se kezdjem? -
fuvi
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
ha nem volt előzmény akkor elv a quick playben nyújtott teljesítmény által meghatározott titkos MMR alapján fog besoroló meccs partnereket találni, és hozzájuk képest méri majd a tudásod. magyarán tök random

normál (nem besorolós) compot addig nem tudsz játszani, míg nincs meg a 10 game, más játékmódot persze tudsz -
MK VII
veterán
Alapvetően mire számíthatok, ha most kezdem a szezont? Nem volt előzmény..
Hogy alakulhat a besorolásom a meccs eredmények függvényében?
Mondjuk 7-8 vereség 2-3 győzelem mellett?
Illetve, hogy kell letolni a 10 besorolót? Egyhuzamban? Vagy meg lehet szakítani a folyamatot?
Nem mert eddig nekiállni, mert, ha egyhuzamban kell arra nekem nincs időm... -
-
Pocok256
veterán
Nálam a besoroló 10 meccs 9 lose
Ezt nehéz lesz überelni. 2700 mmr szóval kezdődhet a climb a pokolból 
-
saen
veterán
Elkezdtem én is a besorolókat, eddig négy meccs ment le, kettő meccsen leaver nálunk, ellenfélnél még egy sem... Így 1-3-ra állok eddig... Nem kezdődik túl jól...
-
brumi1024
veterán
Ha már nemrég linkelte valaki az előzőt, akkor itt a mostani WTF moments, amibe 3:16-nál be is kerültem.

-
TBT
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
De nem ma!

-
TBT
Topikgazda

-
f3rdzs0
senior tag
-
Juleshu
tag
valaki nem segítene kijutnom a mocsárból?
Csak egyedül tudok játszani/játszottam eddig, és nagyon mélyre lecsúsztam. -
Jinxb1rd
addikt
Hát pedig ez nem hálózati probléma. Nekem hdd-ról fut a game és a játékosokat már az elején mutatni kezdi, csak levegőként. Aztán később betölti a maradékot, a nagyobb méretű textúrákat, modelleket stb. Különben az lenne, hogy játék elején még a választó képernyő előtt be kellene várni az összes játékost, hogy becsatlakozzon/betöltsön. Sokkal jobb ez így, hogy semmit nem kell várni, mint a Killing floor 2-ben, ahol 1 perc vagy több is eltelik, mire egyáltalán a játék maga elindul és beléphetek a főmenübe.

-
-
Pocok256
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Nem a terhelésről van szó ez programozási kérdés gondolom úgy lett megoldva ha initializálva van a pálya és a hozzá tartozó cuccok akkor dobja be a játékost a többit majd betölti később. Így 2-5 sec alatt betölt a játék és már tarolhatsz is cserébe egy két elem később töltődik be.
-
-
MK VII
veterán
Srácok, csak nálam akadozós a betöltése a játéknak? De még, ha a pályát be is tölti akkor is sokszor csak a nevek rohangálnak előttem, hősök nem.

Másnál is van ilyen? Fps rendben van meg minden más, csak olyan akadozós az egész.. Mintha hálózati szinten lenne belassulva. -
brumi1024
veterán
válasz
Harambee
üzenetére
Van továbbfejlesztett változat is.

-
Jinxb1rd
addikt
Valószínűleg így season elején érdemes az emberfiának pumpálnia magát, amíg mindenki felfele akar menni, nem pedig trollkodni.
-
Harambee
tag
-
brumi1024
veterán
Néhány meccs után: Orisa szerintem fun hős (nekem sokkal jobban tetszik, mint Sombra), és simán lehet, hogy a comp része lesz. Widow és Hanzo viszont nagyon hard countere, akkora hitboxa van a fejének, hogy kihívás nem eltalálni.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
hát én nem bánom. Eichenwalde csak a hybrid mode miatt rossz, a payload részét szeretem. payload miatt soha nem fogok panaszkodni, mert ott mindig bátran hozhatom Luciot gondolkodás nélkül
még ha a platinumok még ezzel vitatkoznak is ingame ami még mindig nagyon vicces számomra 
de azért jobban örülnék KotH-nak, az mindig jó móka. főleg ha Orisa live lesz, akkor Lucio+Roadhog+Orisa adott lesz minden teamben. ugye Orisa tökéletes replacement lesz Reinnak KotH-ra. már most nem nagyon kell Rein azokra a pályákra, mostantól viszont kifejezetten hülyeség lesz őt hozni
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
a legutóbbi patch után Roadhog nem feltétlen lett rosszabb, csak még jobban elvesztette az egyéniségét, mert a fegyverére koncentrálsz most már nem a hook-ra
a bastion meta meg mérhetetlenül unalmas. 2CP mapokon agyhalál. volt egy hanamura defense ahol semmi nem történt. én Anával beálltam a harang mellé, a bal kijáratnál mercy meg bastion, én meg a statikus Rein+Roadhog kombót healeltem. az egyetlen aki úgyahogy mozgott valamennyit az a phara volt mert váltogatta hogy hol lövi az ellent akit bastion már nem tudott elkapni
amúgy nem tudo mi van, de most már kb úgy érzem hogy csak Route 66 és Numbani váltogatja egymást. Dorado-t egyáltalán nem láttam még, Nepalt talán egyszer. de azért 2cp pontokat még mindig gyakran kapok, tehát pont a koth az ami alig jön nekem :/
szerk.: viszont most látom hogy kaptunk már liveon is bastion nerfet ami jó, bár 20% is nagyon sok ironcladnek
-
madexx
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Engem 2790 korul rakott be 2 lose-al kezdtunk, utana 5 win 3 draw vegyesen. Besorolo utan nyomtam 3at (solo, szerencsere jo tarsakat kaptam es kemeny meccsek voltak) , 3 win lett belole es kaptam erte kb 250SRt amivel a diamond meg is lett. Szoval a winstreak az megy a besorolo alatt is, illetve a draw-val nem bukjuk el ugyanis nekem/nekunk draw lett a 10. meccs. En hoztam amugy bastiont parszor, defensen jol mukodott, bar csapat is kellett hozza persze.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Egyébként egy kis személyes vélemény a hősökről így 10 meccs után:
Bastion majdnem mindig volt az enemynél, de fura, nem okozott annnyi fejfájást. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy szinte senki sem használta Recon módban, ahol igazán erős lett.
Haverom viszont hozta a gamet Bastionnal, azt se tudta, hogyan updatelték.

Roadhogot alig láttam enemynél, szerintem mindenki kb elásta ezt a karaktert, én viszont hoztam rengeteget. Nem éreztem mégse olyan szörnyűnek, lehet hogy inkább csak túl sokat Killing Floor 2-öztem.
A hook + shot sokkal nehezebb lett, az tény, de a lövéspontosság növelése eléggé kárpótolt, azzal osztottam. Messzebbről kiszedhetőek az egységek, szóval szerintem marad a main nálam Roadhog bácsi.Bastionnal én személy szerint nem próbáltam játszani.
-
AD4MINATOR
nagyúr
tudom nem lesz népszerű a kommentem, de.....
Nem sírni kell, hanem counterelni. Ha egyedül nem megy akkor párosával, csapatmunkával stb.

Azt se értettem sose, hogy miért rinyálnak azok akik beállnak Bastion elé mikor "turret" módban van. Persze hogy bedarálja őket - hiszen ez a funkciója a karakternek abban a módban. Egyszerűen meg kell tanulni melyik hős mikor erős(ebb), mikor gyengé(bb) és adaptálódni.

és ez csak 1 példa volt
-
Jinxb1rd
addikt
Ha valaki most rankedel, akkor szívesen csatlakoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)