Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  OTP Bank topic

Hozzászólások

(#2851) dptrsk válasza bernel (#2850) üzenetére


dptrsk
addikt

Pontosan.

(#2852) canniball válasza dptrsk (#2842) üzenetére


canniball
nagyúr

Értem. Amikor kötöttem azt mondták még új és ezért macerás, azt hittem idővel "egy súlycsoportba" kerül a többi csomaggal; ezek szerint tévedtem.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2853) bernel válasza dptrsk (#2851) üzenetére


bernel
tag

Köszi. Amúgy a múltkor megkérdeztem az OTP-nél, és azt mondták, hogy ők sem tudják, mitől függ, hogy kinek mennyit ad a Tesco, ezt pusztán a Tesco dönti el. Az az érdekes, hogy mi ugyanazt a Clubcardot használjuk a családban, és mégis más kedvezményt ad, vagyis felismeri külön a vásárlókat még közös klubkártyával is.

Az OTP-sek két dologra tippeltek: vagy a kártyahasználat alapján ad kedvezményt, tehát ha régen voltál, akkor többet ad, vagy a vásárlási szokások alapján, vagyis hogy aki drágább, minőségibb termékeket vásárol (bio, stb.) az értékesebb vásárlónak számít.

(#2854) Oliverda válasza bernel (#2850) üzenetére


Oliverda
félisten

Nem tudom, de én 90 000 után kaptam vissza a 20 százalékot vasárnap.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#2855) Spec válasza Oliverda (#2854) üzenetére


Spec
őstag

Ez milyen kedvezmény egészen pontosan? Mert nálam a vásárlási kedvezmények között van Tesco vásárlási kedvezmény, amit minden hónapban újra kell aktiválni. Amikor kezdődött ez a vásárlási kedvezményes dolog, akkor 10.000 Ft-onként adott 500 Ft-ot vissza (5%), amit kb. 4-5 hónap után levittek 250 Ft-ra (2,5%). Ez mondjuk elég patkányság volt, de most ez a verzió van. Ilyen 20%-os visszatérítéssel még nem találkoztam.

Más... Az e havi fizetési átutalásomról kaptam egy sms értesítést (ez ok), ami után szinte azonnal kaptam egy újabb sms értesítést miszerint levont az OTP 1250 Ft-ot "átutalás / kp. felvétel" címszó alatt. Mi ez a marhaság? Arra hogy jóváírás érkezik a folyószámlámra, ráadásul bankon belül, mert a munkáltatómnak is OTP-s számlája van, mióta számolnak fel pénzt, főleg 1250 Ft-ot? Hallott már erről valaki?

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

(#2856) canniball válasza Spec (#2855) üzenetére


canniball
nagyúr

Ha visszaolvasol lárhatod, hogy többféle kedvezmény is létezik a Tesconál (te pont a két legkisebbet kaptad), létezik pl. 5000/1000Ft-os is. Arra még nem sikerült rájönnünk, hogy ki mi alapján kap olyat amilyet.

A levonás szinte biztos nem amiatt volt hogy megkaptad a fizetést. Múlt hónapban nem utaltál/vettél fel olyan összeget ami ennek megfelelő?

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2857) Zoty4 válasza Spec (#2855) üzenetére


Zoty4
őstag

én amióta 10k/250 ft a kedvezmény azóta le is szoktam a tescoról, frusztráló, bezzeg előtte kedvezmény nélkül is jártam

(#2858) Spec válasza canniball (#2856) üzenetére


Spec
őstag

Köszi, nem tudtam, hogy többféle kedvezmény is létezik. Mondjuk ez alapján nem tudom hogy minősít a Tesco, mert szerintem nálam jobb ügyfele nem sok lehet. Egyrész 90%-ban csak Tescoban vásárolok, napi szinten is, meg a heti nagy bevásárlásokat is ott intézem. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy szerintem havi szinten 100k+ hagyok náluk simán, folyamatosan. Emellett érdekes, hogy akkor legkissebbet adják nekem. Biztos úgy vannak vele, hogy egy amúgyis hűséges ügyfelet, nem kell "megfogni" nagyobb kedvezménynel. :-/
Majd kipróbálom, hogy pár hónapig máshova megyek vásárolni :D

A másik kérdésre... Nem volt díjköteles kp. felvét, mert nyilatkozta ma havi 2 ingyenesről, és ehhez tartom is magam. Átutalás volt, de azután azonnalráterheli a díját is, és nem a következő hónapban. Ez közvetlenül a fizetés jóváírása után érkezett.

[ Szerkesztve ]

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

(#2859) Zoty4 válasza Spec (#2858) üzenetére


Zoty4
őstag

pont ez az, téged nem kell odacsábítani, bezzeg ha 90%-ban pl: auchanban vásárolnál akkor kapnád a kedvezményt hogy náluk költsd a pénzt.

(#2860) canniball válasza Spec (#2858) üzenetére


canniball
nagyúr

Annyit már megállapítottunk, hogy nem a vásárlás "nagyságától" függ hogy mekkora a kedvezmény, van aki alig vásárolt még is 20%-t kapott, más nagy összeget hagyott ott és szintén 20% járt neki, te meg ezek szerint a sok költés ellenére is csak a legkisebb visszatérítést nyerted meg. A Tesco útjai kifürkészhetetlenek. :D

Ha semmivel nem tudod magyarázni a levonást akkor kérdezz rá az OTP-nél, az a legbiztosabb!

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2861) canniball válasza Zoty4 (#2859) üzenetére


canniball
nagyúr

Én régebben relatíve sokat teszkóztam, 100+k összegeket ugyan nem hagytam ott de a nagybevásárlásokat ott intéztem. Aztán átszoktam máshová, a Tescoba csak hébe-hóba néztem be, mégis stabilan 10000/500 a visszatérítésem azóta is hogy aktiváltam és csak emiatt csak kb. ekkora összegben vásárolok ott.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2862) bernel válasza canniball (#2860) üzenetére


bernel
tag

Ha nem a vásárlás nagyságától függ, akkor esetleg attól, hogy miket veszel. Nálunk a családban aki az olcsó, value cuccokat veszi, kevesebbet kap. Én a drágább, minőségibb ételeket (teljes kiőrlésű cuccok, stb.), és nekem 20%-ot adott. Ez is lehet egy szempont nekik, hogy aki a drágább termékeket veszi, az értékesebb vásárló.

(#2863) F.E.K..


F.E.K..
senior tag

Rá lehet venni valahogy a szép új (stb.) androidos smart bank alkalmazást hogy ismét kérjen sms megerősítést a tranzakcióknál? A régiben az utalás végén jött a kódot tartalmazó sms amivel véglegesíthettem a műveletet, most viszont szó nélkül teljesül, ami ugyan kényelmes de nyugodtabb vagyok ha ugyan kicsit "kényelmetlen" módon ugyan de "rábólinthatok" az utalásaimra...

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#2864) dptrsk válasza F.E.K.. (#2863) üzenetére


dptrsk
addikt

Ujjlenyomat/PIN nincs utalás előtt?

[ Szerkesztve ]

(#2865) dptrsk válasza Spec (#2855) üzenetére


dptrsk
addikt

Számlatípust tudnál írni?
Csak mert jelenleg elég sok számla van forgalomban.

Illetve még annyit kérdeznék, hogy a munkabér utalás előtt volt-e 1250 forint a számlán, amivel szabadon rendelkezhetsz?

Ha van pl. 100.000 folyószámla hitel, akkor -98.750 vagy kevesebb minusz.
Ha nincs folyószámlahitel, akkor +1250 vagy több.

(#2866) F.E.K.. válasza dptrsk (#2864) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Nincs (ujjlenyomat olvasó a használt készülékben nincs), belépéskor/indításkor megadom a pin kódot, utánna utalhatok nyugodtan (mentett űrlapokat használtam), szó nélkül végrehajtódik (az egyik partner vissza is igazolta az összeget ami beérkezett a számlájára, illetve tájékoztató sms-t kaptam is róla).

Simple csomag, jóval az ~1200 forintos határ felett volt a számlán a munkabér utalás előtt is.

Hitel nincs, csak betéti számla (+1 webkártya).

[ Szerkesztve ]

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#2867) dptrsk válasza F.E.K.. (#2866) üzenetére


dptrsk
addikt

Webes OTPdirektben a mobilaláírás összes tranzakció vagy egyszerűsített?

(#2868) F.E.K.. válasza dptrsk (#2867) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Beléptem böngészővel (ritkán használom), elsőként a QR-kód beolvasás ugrik fel...

Kértem belépéshez sms kódot, a Mobil Aláírás beállítások alatt a "Megerősítő eszköz típusa: QR kód", "Megerősítés tranzakcióknál: Egyszerűsített"

Elolvasva a leírást (pont felette van ;) ) lakossagi ügyfeleknél űrlap használata esetén nem történik meg az sms küldés. Mindig tanul az ember.

Tanulság: olykor érdemes belépni böngészővel is, mert a mobil kliensen nem ilyen alapos a tájékoztatást.

[ Szerkesztve ]

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#2869) Spec válasza dptrsk (#2865) üzenetére


Spec
őstag

Már elég régóta (értsd 10+ éve) vagyok az OTP-nél. Net számlacsomagom van. Pénz az volt rajta utalás előtt is, bőven 1250 fölött. Nem nagyon szokott mínuszban lenni, erre ügyelek. Ami a fura, hogy közvetlenül az utalás után jött az újabb sms értesítő, és "átutalás / kp. felvétel" indokkal szedte le az 1250-et.

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

(#2870) Spec válasza bernel (#2862) üzenetére


Spec
őstag

Szinte soha nem veszek tesco gazdaságos, value termékeket. Igyekszem minél minőségibb, és főleg hazai termékeket vásárolni. Általában nem a legolcsóbb termékeket veszem. Azt gondolom, ilyen szempontból elég tudatos vásárló vagyok.
Ami igaz az igaz, arra is törekszem, hogy a lehető legjobb akciókat kifogjam, és a külön Tesco kedvezményekkel, kuponokkal, leárazásokkal is előszeretettel variálok. Igyekszem kihozni a náluk elköltött pénzből ár/érték arányban a maximumot. Lehet ezért minősítettek le, mert hiába költök náluk sokat, arányában a haszonkulcsuk kisebb azon amit én vásárolok :D

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

(#2871) dptrsk válasza Spec (#2869) üzenetére


dptrsk
addikt

Az SMSben is így rövidítve van a jogcím? "átutalás / kp. felvétel"
OTPdirektben nincs bővebb információ a számlatörténetben?

(#2872) karlkani válasza bernel (#2862) üzenetére


karlkani
aktív tag

Ez baromság szerintem. Nem használom vásárlásra a kártyám a Tescoban, alig veszek ott valamit, akkor is anyuék ClubCardjára gyűlik a pont. Honnan a f.....ból tudná a Tesco, hogy én vagyok az, akinek a kedvezményt adta? Eddig nekem 10.000/500 volt, most 5.000/1.000, utóbbit ki is használom.

(#2873) bernel válasza karlkani (#2872) üzenetére


bernel
tag

Ha már vásároltál ott kártyával, akkor a kártyaszámodat tudja a tesco, vagyis tudja, hogy kinek ad kedvezményt.

De ez csak tipp volt, hogy a vásárlás alapján adja, ha van jobb magyarázatod, akkor írd be. De az is lehet, hogy random megy az egész, vagy rotálják a kedvezményt a vásárlók között, hogy mindig másokat vegyenek rá a vásárlásra.

(#2874) Keem1


Keem1
addikt

Srácok, most csak egy tapasztalatot szeretnék veletek megosztani. Kipróbáltam a Westendben lévő befizetős ATM-et, amit azonnal megszerettem. Nagyon kényelmes, és sokkal gyorsabb, mint fiókban befizetni a készpénzt, még annak ellenére is, hogy a gép viszonylag lassan hajtja végre a feladatokat (pl. pénzszámolás).
Már csak azért is kedvezőbb a használata, mert eddig szinte mindig a Westendbe jártam befizetni, és talán nem túlzok, ha azt mondom, a legzsúfoltabb fiók, plusz hosszú nyitva tartással közel s távol csak az rendelkezik.

Mindössze két apróság ezzel kapcsolatban:

- ha szabad másik ATM, készpénzt felvenni ebből pazarlás (előttem épp felvettek, pedig a másik gép is szabad volt, felvenni mindkettőből lehet, befizetni nem, így gyakorlatilag feleslegesen várakoztam, holott volt még egy szabad ATM)

- kár, hogy egyelőre kevés helyen van, csak reménykedni tudok, hogy ez egy folyamat első lépcsőfoka, és pár év múlva az összes ATM ilyen lesz.

[ Szerkesztve ]

(#2875) canniball válasza Keem1 (#2874) üzenetére


canniball
nagyúr

Mijaszösz! Új szolgáltatás? Én csillió évvel ezelőtt fizettem be ha jól emlékszem a Jászai Mari téri fiókban lévő automatánál*, azt hittem minden fiókban olyan automata van amiből nem csak kivenni hanem betenni is lehet... :F
* Mondjuk akkor nem így működött a dolog, kidobott a gép egy borítékot és abba kellett betenni a pénzt.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2876) Keem1 válasza canniball (#2875) üzenetére


Keem1
addikt

Épp ez benne a frankó. Nincs boríték és azonnal a számládon van a zseton, hétvégén is. ;)
A borítékozás emberi melót is igényel, ez nem. Nagyon szuper.
Az nekem nem jöhet szóba, hogy bedobom a pénzt az ATM-be, aztán napokkal később lesz a számlámon. Akkor inkább kivártam volna a sorom a fiókban, de hála ennek az élénkzöld masinának, már egy újabb lépcsővel vagyunk a civilizáció felé.

[ Szerkesztve ]

(#2877) szabogabor10 válasza canniball (#2875) üzenetére


szabogabor10
veterán

A borítékos befizetés már régóta létezik, ebben az a lényeg, hogy 0-24 azonnal jóváíródik az összeg a számládon. Asszem az első az UniCredit volt, aki ezt bevezette már sok éve.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2878) canniball


canniball
nagyúr

Ezek szerint a "régi iskola" szerinti borítékos megoldás továbbra is létezik és itt az az újdonság hogy azonnal a számlán van a pénz?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2879) Keem1 válasza canniball (#2878) üzenetére


Keem1
addikt

Igen, meg merőben más, teljesen modern az ATM is. Nem a régi kicsi, CRT képernyős, hanem hatalmas, nagy színes kijelzős. Friss, világoszöld dizájn. Beleillik a modern hétköznapokba.

A UPC nemrég cserélte le a régi routerét nálunk. A régin is látszódtak az infók, sok kis zöld led ugye, az üszis azonnal kérdezi is, melyik villog vagy világít. Na de mennyivel egyszerűbb az intuitív, modern, kellemes fehér fényű ledről leolvasni, ha minden oké, ill. ugyanez a led feltűnő piros fénye, ha gáz van, vagy a wifi ikont formázó fény, ha sikerült csatlakoztatni egy eszközt. Mindkettő megfelelő, a régi router is, az új is, de mennyivel kényelmesebb használni.

[ Szerkesztve ]

(#2880) canniball válasza Keem1 (#2879) üzenetére


canniball
nagyúr

Akkor így már értem. :)

A UPC modem engem abszolúte hidegen hagy, fent a szekrény tetején teljesen mindegy hogy néz ki, ha fél évente egyszer valami gubanc van és rá kell néznem akkor a nálam lévő régiről is le tudom olvasni hogy van kapcsolat vagy nincs. :D

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#2881) Oliverda válasza canniball (#2875) üzenetére


Oliverda
félisten

Az Ersténél már jó ideje van ilyen, de sajnos ott is csak néhány ATM képes erre. Idővel gondolom egyre több lesz ezekből, mert így tehermentesíteni lehet a humán erőforrást, isten ne adja el is lehet majd küldeni pár embert.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#2882) Keem1 válasza Oliverda (#2881) üzenetére


Keem1
addikt

Ha én OTP alkalmazott lennék, nem igazán hatna meg, hogy levennék a vállamról a kp befizetést, sőt, kifejezetten örülnék. Én azt mondom, hogy a monoton, gépiesíthető munkát végezze csak robot, gép, ATM, stb. Az ember ne pocsékolja szellemi képességeit ilyenre, végezzen sokkal kreatívabb, produktívabb munkát az ilyeneknél.

(#2883) Oliverda válasza Keem1 (#2882) üzenetére


Oliverda
félisten

Ezzel egyetértek. Idővel valószínűleg meg fog szűnni az ingyenes fiókos befizetés, vagy lesz egy összeg limit, ami alatt majd fizetni kell érte.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#2884) Keem1 válasza Oliverda (#2883) üzenetére


Keem1
addikt

Ez mindenkinek jó lesz. Akárhányszor OTP-be megyek, az ügyfelek nagy része befizetni jött (csekket is, pedig ezek szerint számlája van, WTF...). Ha sok gép lesz, és kényelmesebb, gyorsabb lesz vele a kp befizetés, akkor az ügyintézőknek és a várakozóknak is kevesebb lesz az ilyen jellegű teher, simán csak bemegyek és elintézek olyan ügyet, amit az ATM nem tud.

(#2885) maj-viktor válasza Keem1 (#2884) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ezt mondhatod... amikor a nyuggerek, állnak előttem a postán a csekkekkel (amikor már jópár éve van csekkautomata), csak ott meg bankkártyával lehet fizetni.... mondjuk azt bírom, amikor előttem állnak sorba csekkel - bankkártyával - okostelóval (ugyebár QR-kóddal is simán befizethető lenne) én meg aki az alapszolgáltatást (levél feladása) várok félórát... no comment!

Meg most pl. csomagot feladni már csomagautomatával is lehet (ergó úgymond gépesített - automatizált folyamat), akkor meg hogy nem lesz munka az lesz a bajuk, áhhh!

De amíg postán is cukorkát, WC-papírt meg minden kutyafülét lehet kapni, és az "ősrégi" alapszolgáltatást nem csinálják rendesen - várhatjuk!

Most egy banknál is nem csak kp. befizetés meg kifizetés van... megtakarítás, biztosítás, lakástakarék, kötvény, állampapír, biztosítás, hitel, minden fene van.... de tény az emberek 90%-a a készpénz ki-be-t használja csak! Ahogy postán is: levél-csomag-csekk az emberek 90%, a maradék egyéb "hülyeség": lottó-sorsjegy, biztosítás, ABC termékek, azért kevesen... és a posta a csekk pénzből nagyon is jól elvan, azért sem akarják nagyon átterelni digitálisra az embereket... hogy csoportos beszedési megbízás, QR-kód, okostelós fizetés, stb.!

Én mostmár ha van csekk-em is próbálom csekkautomatával intézni, csomagot is csomagautomatával, stb.
Csak nem mindig lehet, ha kp.-val akarom ezeket ugyebár, mert ezek nagyrésze csak bankkártyával megy
(ez meg ugye a másik indok, hogy "ne lássák" a pénzmozgását, ezért készpénzeznek sokan - az állam meg pont ezért is akarja ráterelni az embereket, hogy "visszakövethető legyen")

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2886) fery02


fery02
addikt

Kicsit amatőr kérdés fog jönni, elnézést érte előre is...
Nem rég lett AmEx kártyám és az érdekelne, hogy hogyan fogom tudni visszafizetni elektronikusan Otpdirect-ben a tartozást?
Ezt elfelejtettem megbeszélni az ügyintézővel és igaz, hogy elvileg fogok kapni emlékeztető SMS-t is a hitelkártyával kapcsolatban, de az nem tudom tartalmazni fogja a mikéntet.

Van mondjuk tippem, hogy lehet általános átutalással kell majd csinálnom, a hitelkártyához tartozó számlaszámra, de inkább bekérdezek ide, hátha van közvetlenebb megoldás is.
Tegnap bevallom nézegettem Otpdirect-ben a lehetőségeket, de nem igazán lettem okosabb (vagy csak vak voltam).

(#2887) dptrsk válasza fery02 (#2886) üzenetére


dptrsk
addikt

Igen, sima átutalással tudod.
Ha még nem tetted meg vond be a számlakörödbe a hitelkártya számlát is, így láthatod a jelenlegi egyenlegét is.

(#2888) Oliverda válasza fery02 (#2886) üzenetére


Oliverda
félisten

Ha van mellé folyószámlád, akkor arról vonják majd a minimum visszafizetendőt, vagy a teljes összeget, attól függ hogy van beállítva. Persze a kényelem nincs ingyen, minkettőnek díja van, ami elég nagy pofátlanság szerintem.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#2889) fery02 válasza dptrsk (#2887) üzenetére


fery02
addikt

Köszi! Csinálok majd akkor hozzá egy utalás sablont és emlékeztetőt is vezetek, ami mondjuk 43 naponként (úgy tudom 45 napon belül kamatmentes) fog szólni, hogy egyenlítsek.

Pont a hétvégén vontam bele a számlakörbe a hitelkártya számlát. :)
Bár azon úgy láttam az "egyenleget", hogy a hátralevő hitelkeret mennyiségemet mutatta és nem azt, hogy mennyit használtam fel, ami nálam személy szerint kézenfekvőbb lenne, de hátha valahol be lehet majd ezt úgy is állítani, csak még nem bukkantam rá az opcióra.

------------------

@Oliveda: Jump folyószámlám van és úgy tudtam eddig teljes manuálisan, nekem kell egyenlítenem majd akkor és amennyit, ahogyan gondolom.
De persze ha lehetne ezt automatizálni, az lenne a legjobb (azért ember mégis hibázhat ugye).

Más: Mikor kapom meg és milyen formában a visszatérítéseket? Év végén egy összegben, sima folyószámlára való utalással?
Kíváncsi leszek meghozza-e az árát majd vajon nálam ez a kártya...

[ Szerkesztve ]

(#2890) dptrsk válasza fery02 (#2889) üzenetére


dptrsk
addikt

Tehát, AMEX Blue esetén minden hónap 13 a számlazárás és kb 28ig kell visszafizetni.
Tehát hó 20-22 körülre állíts emlékeztetőt.

Hogy mennyit kell visszafizetned(mennyi volt a záráskor a felhasznált keret) a számlazáráskor, azt a letölthető számlakivonat tartalmazza.

Visszatérítéseket a decemberi számlazáráskor kapod meg karácsony előtt.

(#2891) Peti78


Peti78
őstag

Sziasztok!
Kaptam egy levelet az OTP-től, miszerint értékelik, hogy a bank fontos ügyfele vagyok, ezért személyi kölcsönt kínálnak nekem.
1.200.000 HUF 84 hónapra havi 25.922. A futamidő végére visszafizetnék 2.177.448 jó magyar forintot.

Kíváncsiságból ráböktem az MKB-ra, rátaláltam a Mosoly fantázianevű személyi kölcsönre. AZ említett összeget 60 hónapos futamidő alatt havi 25.470 forintos törlesztővel vehetem fel.
AZ én matekomban van a hiba, vagy tényleg "ennyire" fontos ügyfele vagyok az OTP-nek, vagy szimplán csak hülyének nézik az embert?

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#2892) fery02 válasza dptrsk (#2890) üzenetére


fery02
addikt

Szuper, egyre több minden tiszta. Köszönöm! :)

Még annyi, hogy ha jól emlékszem legutóbbi ügyfélszolgálatos beszélgetésből, a lakástakarék fizetését is érdemes lehet hitelkártyára helyezni. Ez elintézhető direkt-en keresztül (nézelődtem tegnap este, eredménytelenül) vagy ezt személyesen lehet csak intézni?

(#2893) dptrsk válasza fery02 (#2892) üzenetére


dptrsk
addikt

Ebben sajnos nem vagyok jártas, de ha tudod a csop.besz. adatokat, akkor a folyószámláról tudod törölni a csop.besz.-t és a hitelkártyán meg tudod adni OTPdirektben is.

(#2894) fery02 válasza dptrsk (#2893) üzenetére


fery02
addikt

Ez sem volt világos, hogy csoportos beszedésként működik ez a lakástakarék. :)

Hitelkártya számlára beállítottam már a közümei csoportos beszedéseket pár napja, a sima folyószámla csoportos beszedési adatait meg meg sem néztem még, mert gondoltam ott úgy sincs semmi se beállítva.
Bár belezavarni sem akarok, hogy esetleg valami galibába ütközzön így a további lakástakarék menet (bár elméletileg nem kellene zavart okoznia gondolom), ezt lehet ügyintézővel intézem majd.

Köszi mindent!

(#2895) mokus1


mokus1
addikt

Sziasztok!

Ha gépjárműnyereménybetétkönyvet veszek, milyen egyébköltséggel ( tranzakció, visszaváltás, stb) kell számolnom? Netbankon keresztül intézném.

(#2896) Peti78 válasza mokus1 (#2895) üzenetére


Peti78
őstag

Szia!
Ha fiókban veszed, akkor jelenleg nincs költsége sem a vásárlásnak, sem a kiváltásnak. Netbankon keresztül van. Én mindig fiókban veszem

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#2897) mokus1 válasza Peti78 (#2896) üzenetére


mokus1
addikt

Mekkora költsége van? Nem találtam róla semmit. Csak a pénzkivétnek is elég nagy költsége van.

(#2898) dptrsk válasza mokus1 (#2897) üzenetére


dptrsk
addikt

Telefonon vagy munkaidőben az OTP chaten megmondják.

Szerintem ha e-Gépkocsinyereménybetétet veszel az ingyenes, ha rendes papír alapút veszel direkten, akkor azt hiszem a posta díját kell kifizetni, de ez nem biztos, holnap napközben a fenti elérhetőségeken azonnal választ kapsz.

(#2899) Peti78 válasza mokus1 (#2897) üzenetére


Peti78
őstag

Ezt nem tudom, de azt hiszem a netbankodban le van írva ott, ahol vásárolni tudod. Nem tudom milyen összegről van szó. de az utalás az ismerősodnek, aki nem vesz fel kétszer pénzt egy hónapban, megoldás lehet. Átutalod, felveszi, odaadja. Én havi 100 ezerért veszek minden hónapban, így ezzel a problémakörrel nem találkozok. :)

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#2900) Peti78


Peti78
őstag

Viszont én most az OTP helyett FHB-s témába fogok, hiszen ez a főnyeremény Mustang. Sőt, kiveszem az összes OTP-s betétemet és átviszem a mostani sorsolás után az FHB-hoz. Persze az árpilisi sorsoláskor nem veszek részt egyik pénzintézetnél sem, de szerintem ez belefér, ha a Mustang értékét vesszük alapul. Megtartani egyik autót sem akartam eddig sem, adják ide az árát és jónapot. :)

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  OTP Bank topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.