- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltzsolt #12047 üzenetére
Csinosabb, mint a sima
-
Simple Plus frissült, a Visa bankkártyánál megjelent, hogy érintéses fizetés felfüggesztve és ennyi
A telefon sem ismeri fel, mint NFC-t használó app.
-
A legújabb SM-ba (meg IB-ba) is bekerült, hogy új, egyedi kategóriákat hozhatsz létre. Kipróbáltam és valóban, viszont az lenne a "kölrői kérdésem", hogy hogy lehet ezt az egyéni kategóriát törölni?
Azt kipróbáltam, hogy az új kategóriából visszamozgatom a tranzakciókat pl. valamelyik előre definiált kategóriába, gondoltam talán akkor lehet törölni, ha üres, de nem... -
yogibear
addikt
válasz
GabN73 #12042 üzenetére
A Simple Plus alkalmazásba fokozatosan kerülnek be a szolgáltatások és az új funkciók, első körben az alábbi szolgáltatások lesznek elérhetők:
• Parkolás
• e-Matrica
• Mobiljegy/BKK
• Csekkbefizetés – új funkciókkal: későbbi befizetés, részleges csekkek befizetése
• Biztosítás (Gépjármű-asszisztencia)
• QR-fizetés
• Hűségkártya
• TaxiEzekre, mert jelenleg ezek használhatóak csak a Plusban...
Továbbra is kérdés, mikor lesz benne végre az érintéses fizetés, meg az egyenleglekérdezés...Amúgy a Plus utolsó kiadása június 8-i és abban már be lehetett digitalizálni a Visát is, ami amúgy a sima Simple-ben is megjelenik, csak ott sem lehet érintéses fizetésre használni, nem is írja ki mellé egyikben sem...
-
kw3v865
senior tag
válasz
namenlos #12034 üzenetére
Nálam az a kérdés, hogy az MCO kártyával mi legyen? Meg lehet szüntetni? Nem akarom tovább fizetni, ha lesz ingyenes is. Ha pedig nem lehet megszüntetni, mivel alapból jár a számlacsomaghoz, akkor ennek a prémium kártyának nincs semmi értelme, akkor sem, ha ingyenes.
-
namenlos
tag
válasz
kw3v865 #12033 üzenetére
Érdemes online megigényelni (vagy a honlapon, vagy a netbankban), mert ezzel nem vesztes semmit. Ha nem vagy rá jogosult, pár napon belül úgyis küldik az elutasító levelet.
Ha jogosult vagy, bankfióki átvétel esetén a régi kártyát le kell adni, így annak visszakapod az időarányos díjat. (Ha csak simán letiltod, akkor nem.)
-
kw3v865
senior tag
válasz
namenlos #12032 üzenetére
Smart csomagom van, 35 alatti vagyok még és megfelelnék az ingyenesség kritériumainak. Le tudom cserélni erre a sima MCO kártyámat? Mert csak akkor lenne értelme, ha nem kellene az éves kártyadíjat kifizetnem (mert amúgy ugyanaz, mint az MCO). Erre vonatkozóan nem találtam semmit.
-
yogibear
addikt
válasz
namenlos #12028 üzenetére
Még érvényes kártya cseréje esetén valami van talán 1500 huf, vagy hogy...
Peter.70: Tavalyig az enyémhez MCO volt, csak 2019 óta a lejárók helyett ezt a Visát adja a bank... bár ez a csomag már nem választható, de kártyát lehet igényelni hozzá.
Majd a jövő héten lemegyek és megkérdezem, mert ki tudja, hogy az érintéses fizetés funkció mikor lesz elérhető a Plus-ban...lehet pár hónap, lehet pár év, ezeknél sosem tudni... -
namenlos
tag
válasz
yogibear #12027 üzenetére
Nincsen srac, sőt. Teljesen díjmentes is lehet*. Csak alapvetően nem tájékozódik senki és ezt ki is használja a bank.
*Mastercard Prémium dombornyomott betéti kártya éves díja az első évben 0 Ft. Ha az évi 600 ezres költési szintet eléri az ember, az azt követő év(ek)ben is teljesen díjmentes.
-
yogibear
addikt
Szánalmas, hogy 3 éve osztogatják már a Visát a lejáró kártyák helyett, de a saját appjukban nem működik még mindig...
Amúgy mennyi a sarc ha lecseréltetem a Visát MC-ra, azt tudja valaki?
Ez a Visa egy hulladék, pár napja 4 különféle típusú terminálból egynél csak chip beolvasással volt hajlandó működni, másik 3-nál meg csak műanyag tokból kivéve és körözgetve vele a terminál felett... nem először...Ha 3 éve, mikor a ViSÁt kezdték kiszórni, a Visa APIval hegesztettek volna legalább egy SImple V2-t, míg össze nem rakják egybe a MC-t és a Visát, még az is jobb lett volna ideiglenes megoldásként... de erre sem telt nekik...
-
yogibear
addikt
válasz
donmackó #12022 üzenetére
Pontosabban:
OTP Visa bankkártyák digitalizálása érintéses mobilfizetéshez a Simple Plus alkalmazásban.De a Simple Plus meg még nem tudja az érintéses mobilfizetést, elvileg... mert ezt írják...
Mikor lesz érintéses mobilfizetés a Simple Plus alkalmazásban?
A legvégső verzióba kerül majd be, mivel ez a szolgáltatás technikai sajátosságai miatt nem tud párhuzamosan működni a régi és új alkalmazáson egyszerre, de addig is a megszokott módon eléred a régi alkalmazásban a szolgáltatást. -
ad4m1337
aktív tag
Köszi srácok a válaszokat!
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Anyukam ragaszkodik ehhez a franya bankhoz, viszont szeretne hasznalni a mobilos nfc fizetest, ami nem mukodik.
Xiaomi Redmi10 -en simplebe Visa kartyajat beregeltem, minden letezo beallitast kiepobaltam, a terminal felismeri a telefon nfc jet, viszont nem nyilik meg a simple.
A visa debit kartya lehet a ludas?
Koszi,
Adam -
Keem1
veterán
válasz
MasterMark #12015 üzenetére
Néztem, az azt mondja, hogy aktiválva, de szerintem globális beállítás a saját profilomra.
Az anya számlája csak hozzá van fűzve meghatalmazotti státusszal. -
Keem1
veterán
Srácok, segítséget szeretnék kérni.
Anyám adott megbízotti státuszt a számlájára, hogy az új appal tudjam fizetni a közüzemi kártyás fizetéseit. A régiben is ment simán.Viszont a sajátomal ellentétben, egy netes vásárlásnál (pl díjnet) még mindig SMS kódot kérne, nem az applikáció dobja fel a jóváhagyást. Hogy és mit kéne beállítani, hogy az app az ő számlájánák is appos autentikációt dobjon be?
-
-
tomp
félisten
válasz
Oldman2 #12002 üzenetére
Ha normális cég fejlesztené az appot akkor nem az android 9 lenne az utolsó android verzió amire igazából fejlesztették. Azóta csak toldozgatják, hogy az újabb verziókon valahogyan fusson.
Android 10-től megváltozott az előugró ablak hivatkozása a háttérben futó appok esetében. Ha a gyártó kivette a régi megoldást(kiveheti!) akkor máris nem jelenik meg. Android 10 óta nem sikerült a profi szakembereknek megcsinálniuk.
Anno a OnePlus felé jelezve lett. Akkor azt hiszem a 7 Pro-nál a OnePlus meg"peccselte", hogy menjen. De közölték, hogy ezt amúgy az app fejlesztőinek kellene megcsinálniuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest