- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha mondjuk 200k-t veszek fel ATM-ből, akkor a havi ingyenes 150k-t beleszámolja? Arra gondolok, hogy a felvétel díját csökkenti annyival és csak 50k után számolja?
-
-
-
draco31
veterán
Hali!
Ha nekem van limitem a kártyás pénzfelvételre, de többet szeretnék felvenni, akkor csak besétálok egy fiókba, és ügyintézővel megoldom?
-
gg72
veterán
Másnál sem mennek el az átutalások? Minden várakozik...
-
kw3v865
senior tag
Értem, köszönöm a válaszokat. Végül is logikus a dolog. Nem tervezem megközelíteni sem a hitelkeretemet. És ugye bárki utalhat arra a számlára? Konkrétan arról van szó, hogy a barátaimmal nyaralni megyünk, és én szervezem az utazást (autóbérlés, üzemanyag stb.), így az a legegyszerűbb, ha közvetlenül oda utalják a pénzt, akár előre is.
-
axioma
veterán
válasz
kw3v865 #4034 üzenetére
Nem mind1, melyik hitelkartya, es mit ertesz jovairas alatt. Ami a volt amex, most bonusz kartyat illeti:
- a hitelkartyaszamlan barmikor jovairodik, tehat pl. nem kepez tovabb kamatot, ha egyebkent kamatozo lenne is a hiany tipusa
- de nem valik elerhetove, csak a kovetkezo fordulonapon (egy honapban csak a hitelkeret mertekeig tudsz koltekezni, visszatoltessel se tudsz tobbet) -
kw3v865
senior tag
Köszi az infót! Még annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy tegyük fel, hogy -4000 Ft a hitelkártyám egyenlege jelenleg (nem használom már ebben a hónapban), és én ma átutalom a hitelkártyaszámlámra ezt az összeget, akkor a következő visszafizetési időszakban (május 13 és 27 között) nem kell majd utalnom, ugye? Meg lehet ezt így csinálni vagy mindenképpen a visszafizetési időszakban utaljak?
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Az OTP-s bankfiókban csak OTP-s számlára lehet befizetni pénzt vagy bármilyen más bankszámlára is? -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Hitelkártyám számlájára utalt pénzt (áprilisban csináltattam) most először, de nem látom, hogy jóváírták volna az összeget. Már legalább 20 perce átutaltam, és még nem látom. Mennyi ennek az átfutási ideje? Saját OTP-s folyószámlámról utaltam.
-
Villa7
tag
Újabb ok, hogy ne az otp-nél bankolj, 1 hónapja szüntettem meg szlámat, erre most jön a felszólítás, hogy tartozok nekik 7 (hét) Forinttal és menjek be fizessem ki...
-
törölt tag
Hali!
Nektek rendesen mukodik az OTP rendszere?
30-35 perce jott meg a fizum, beugrottam Auchanba vasarolni, erre kartya fedezet hiany..es utalni, felvenni se tudok rola, pedig rajta a penz elvileg....netbankba belepve latom. -
nicu71
addikt
válasz
Tigristank #4017 üzenetére
nálam is ugyanez...levontak 1200-at erre való hivatkozással ..rohadjanak meg.
-
namenlos
tag
válasz
andrás47 #4021 üzenetére
Európán kívül általában dollár az elszámolás alapja, azaz kettős konverziót kell fizetni: rúpiát először átváltja dollárra a kártyatársaság, majd a dollárt forintra a kártyakibocsájtó bank. Esetleg deviza alapú (dollár) kártyával érdemes kint fizetni, akkor nincs kettős váltás, csak dollárról forintra egyszer.
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Hosszabb időre megy ki gyermekem Indonéziába, ott rupia a fizető eszköz, milyen lehetőség lenne a legkedvezőbb, kártya használatra, illetve,ottani pénzfelvételre van-e az OTP-nek kedvező ajánlata? Egyébként a Gránit bankot ajánlották, de érdeklődünk, egyéb lehetőség iránt is hátha van valami kedvező ajánlat, ha van tudomás róla más bank ajánlata is érdekel . Köszönöm .
-
MaciG
addikt
Üdv.
Ti mit gondoltok, sima otps pay pass-os master card-al vajon lehet Romániában a benzinkúton tankolni? -
Tigristank
csendes tag
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy ez a díjtétel a hirdetményekben hol található: "PÉNZÁTVEZ. ÉRTÉKPAPÍR SZLA-RA"?
Tavaly nyáron vezettem át utoljára pénzt az értékpapír számlámra, és kicsit igazságtalannak tartom, hogy 8 hónap után van joguk levonni ilyen díjat. Korábban egyszer se vontak ezért le, jelenleg pedig nincs is értékpapírom/pénzem az értékpapír számlán...
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
3-szor elrontottam a PIN kódot a web-es felületen, erre a telebankhoz irányított az oldal. Ott nagy nehezen eljutottam oda, hogy kér valami 7 jegyű titkos jelszót (ennek 3 különböző karakterét). Ez micsoda? Esetleg alapértelmezetten ez is megfelel valamilyen egyéb OTP-s adatnak?
Hihetetlen, hogy 6 különböző adatnak kell magamnál lennie állandóan, hogy ügyet lehessen intézni valamelyik csatonán:
Net
7 jegyű házibank azonosító --> szerződésen van
Számlaszám 16 jegyű --> szerződésen van
8 jegyű pin kód --> saját választásTelebank
10 jegyű azonosító --> alapesetben a bankkártya utolsó 10 jegye
3 jegyű titkos kód --> alapesetben a számlaszám utolsó 3 jegye
7 jegyű jelszó --> ???Tudja valaki mi ez a 7 jegyű jelszó?
Köszi,
KZ -
Yasuo
aktív tag
Üdv!
Netbankban be lehet azt valahol állítani, hogy pl csak 5.000ezerFt felett kapjak SMS-t a pénzmozgásokról? Most úgy van beállítva, hogy mindenre kapok SMS-t, de ezt feleslegesnek és drágának érzem.
Vagy ezt csak a bankban lehet elintézni? -
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28 #4008 üzenetére
belemegyek,hogy értékpepir és sehol nincs olyan,h eladás stb..
-
dptrsk
addikt
válasz
Remekelek28 #4004 üzenetére
szia
Eladod az értékpapírokat, s T+X napon belül visszavezetődik a kapcsolt folyószámlára, ahol X adott papírtól függ. -
Remekelek28
őstag
Üdv
tudnátok abban segiteni,hogy értékpapirt,hogy tudok visszavezetni neten a számlámra? köszi -
dptrsk
addikt
válasz
viktorhu #4000 üzenetére
(75) A terhelési tranzakciók elszámolásakor használt árfolyamok
16
a) Maestro, MasterCard és VISA típusú kártyákkal a Magyarországon kívül és a Magyarországon nem forintban végzett tranzakciók (kivéve: OTP Bank által Magyarországon üzemeltett euró töltésű ATM-ekben végzett készpénzfelvételi tranzakciók, valamint az OTP Bank magyarországi hálózatában, euróban és amerikai dollárban végzett tranzakciók) eredeti pénznemét a Nemzetközi Kártyaszervezet átszámítja az általa alkalmazott árfolyamon euróra. A Bank a Nemzetközi Kártyaszervezet által elszámolt összeget a Kártyaszervezet általi elszámolás napján a Banknál érvényben lévő, aznapi első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra.
b) Az OTP Bank által Magyarországon üzemeltett euró töltésű ATM-ekben végzett tranzakciók, valamint az OTP Bank magyarországi hálózatában, euróban és amerikai dollárban végzett tranzakciók árfolyama a tranzakció napján a Banknál érvényes, aznapi első deviza eladási árfolyam.
forrásez betéti kártya, ha hitelkártya az érintett, akkor a hitelkártya üsz-ben is meg kell nézni, de gyanítomott is ez az elv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Ukrajnai háború
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest