Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz
#04441088 #2149 üzenetére
A hatályos hirdetmény szerint rendszeres jövedelem mellett jelenleg 21,63% az éves kamat
A kamat számítás napi, a kamat visszafizetése havi szinten történik.
Ha 1 napig használod a 10.000 forintot, akkor: 10.000*0,2163/365~6 forint.
Tehát napi 6 forint kamatot fizetsz az heti szinten 42, havi szinten, 31 napos hónappal számolva 31*6=186 forint. -
törölt tag
OTP-s hitelkeretről szeretnék kérdezni.
Be lett állítva a bankszámlámhoz. Ha lemegyek pl. 10 ezer Ft minuszba, akkor mennyit kell rá visszafizetnem 1 hét múlva...és mennyit kellene 1 hónap múlva?
Elolvastam a hirdetményt, de nekem az nem túl világos..
OTP Jump számlacsomag.
Köszönöm -
válasz
r3dsnake #2145 üzenetére
Elképzelhető, ha most csináltad először és sokszor egymás után vagy azonos napon.
Nekem anno amikor először csináltam sok vásárlást egy nap volt hogy kb 1 napra/másnapig letiltott, de utána magától engedte tovább.
Ez amolyan "viselkedés" alapú szűrő, ha eddig nem jellemző minta szerint használják a kártyát (lesz idő letiltani, ha a tulaj észreveszi lopás esetén).De sajnos biztosra nem tudom, elvileg nincs ilyen limitáció dokumentálva sehol, ha jól emlékszem.
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Használtam ma párszor külföldi vásárlásokra a kártyám online, azonban most nem sikerül. Van esetleg valami limit, ami után biztonsági okokból letilt külföldi tranzakciók számánál? A kártya limitet nem értem el.
Köszi!
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, ha most este egy Otp számlatulaj egy másik Otp számlatulajnak utalna akkor mennyi idő alatt menne végbe a tranzakció? Ilyenkor is gyorsan átutalódna az összeg vagy mindenképpen banki csak a nappali ügyintézési időben történne az meg?
-
válasz
Nestor16 #2137 üzenetére
Lehet betű is a jelszóban, meg azt hiszem más karakter is... egyáltalán nem gáz szerintem.
Nem is nagyon tudok olyan helyet ahol 8 karakter gyenge védelemnek számítana.
Persze attól is függ milyen jelszót választassz, de ez már nem törik csak úgy fel. Ha meg "kitudódik" akkor lehet kilóméter hosszú is.+ igen ott a többi kétlépcsős/mobil azonosítás is. Nemigen jut be oda senki.
-
Nestor16
senior tag
Való igaz, hogy itt nem csak a jelszó titkos, hanem van egy egyéni azonosító is, meg alapból a számlaszámot se tudják mások. A többszintű azonosítással ez már valóban elég lehet, csak baromi szokatlan volt, hogy egy 6-8 jegyű szám adható csak meg, ami önmagában nem egy erős jelszó, de itt az az értelme, hogy ezt jegyezze meg a tulajdonos és ne kelljen leírnia, lementenie, ami már önmagában potenciális veszélyforrás.
köszi az infót!
(#2139) Vesztor87: Egy szóval nem írtam, hogy szar, sőt ott a végén, hogy valószínűleg én vagyok a hülye, hogy nem értem. De szerintem megkérdőjelezni egy elsőre furcsának tűnő dolgot, hogy jól van-e az úgy, ahogy az okosok kitalálták szerintem inkább megfontoltság és kreativitás, mintsem "tipikus magyar" hozzáállás, mint Te írtad.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek nem gáz, hogy csak 8 számjegyű jelszó adható meg a cserénél?
Egy bankfiók, ahol a biztonság az első. Vagy csak én nem értem... -
Vesztor87
senior tag
válasz
#04441088 #2135 üzenetére
Ott valami elég érdekes dolog történt, ugyanis ha nincs 3 havi jövedelmed nem is enged szla hitelkeretet igényelni a rendszer. Ha megjött, és mind3 rendesen munkabérként érkezett, akkor utána pár nappal (inkább 1 vagy hét) múlva engedi a rendszer a hitelkeretet rögzíteni. Szerintem menj be és kérd most.
-
törölt tag
válasz
Vesztor87 #2131 üzenetére
Köszönöm szépen.
pietrasko: neked is.
Lehet az a baj, hogy amikor bent voltam még nem jött meg a 3. havi fizetésem, de rá 4-5 napra igen. Viszont a nő akkor is azt mondta, hogy pár munkanapon belül életbe lép a hitelkeret. Megérdeklődöm majd, hogy akkor mégis mi van.
-
dptrsk
addikt
válasz
menyhartlevi #2132 üzenetére
Adott napi első deviza eladásit kell nézni
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Ha valamit veszek neten és PayPallal fizetek, de átállítom hogy a bank váltson, akkor hogy fogja váltani az Eurót?
Gondolom itt valamelyik oszlopot kéne nézni, de nem tudom melyiket. -
skroy
senior tag
Szintén soha nem volt vele gondom. Rengetegszer fizettem már webkártyával, külföldi webshopokban is, mindig hibátlan. Sőt, a valós kártyámat még soha nem is használtam.
-
Mikulas14
újonc
Tudom hogy lehet vele vásárolni , de az lenne a kérdésem hogy el is fogadják-e ,mert én ahol eddig bármilyen külföldi web shopban probáltam vele fizetni mindenütt visszadobták. Pedig volt rajta pénz.
-
Mikulas14
újonc
Helló
Valaki meg tudná mondani hogy az AMAZON-on lehetséges-e OTP Webkártyával a vásárlás ?
Esetleg próbálta már valaki ?Köszi
-
törölt tag
Üdv.
Február végén voltam egy bankfiókban elrendezni a hitelkeret beállításához szükséges papírokat. Azóta lassan 2 hét is eltelt, mégis 0-t látok a hitelkeretemnél. A fiókban azt mondták, hogy 1 héten belül be lesz állítva a 45 ezer Ft...Tudnátok segíteni? Igényléstől mennyi idő a hitelkeret beállítása általában? -
dptrsk
addikt
válasz
gaben1993 #2121 üzenetére
Borítékban kézhez kaptad a kártyát, ami egy A4 lapon volt rajta.
Az A4 lapra rá volt írva, hogy aktiválni netbankban, telefonon vagy ATMen keresztül kell, mielőtt használni tudod. Ez amiatt van, hogy ha elkallódik a postán, akkor ne férjen hozzá idegen a pénzedhez.Ha nem aktiváltad a kártyát valamelyik módon, akkor olyan, mintha nem is létezne, ezért nem tudsz vele semmit vásárolni. Aktiváld, s másnap próbáld meg az online vásárlást.
-
gaben1993
tag
-
gaben1993
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy nem régiben nyitottam egy otp junior számlát, aminek most jött ki a kártyája, viszont konkrétan bármire próbálom használni(netes fizetés, paypal hozzárendelés), mindent elutasít.
Steames vásárlás:
A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó elutasította bankkártyád adatait.Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Az alább látható adatokban esetleg előforduló hibák javítása után próbáld meg újra a vásárlást.
Paypal kártya hozzáadásnál:
This card is not accepted. Please use a different card.G2A vásárlás:
Unfortunately your payment has failed, please retry. (#F8)Amikor megnyitottam a számlát(kb egy hónapja) tettem rá mindjárt 10 ezret, amiből akkor még sikeresen eltudtam utalni netbankon keresztűl paypal accountra egy részét. Ezt azóta nem próbáltam. Amikor nyitottam, külön mondtam többször hogy főleg netes vásárlásokra használnám. Miközben ezeket a sorokat írom, kaptam egy olyan tippet valakitől, hogy automatába kell dugni, így aktiválódik. Holnap ezt természetesen megteszem, lehet ez a gond?
Köszönöm a segítő válaszokat előre is. Szép estét mindenkinek! -
akom
őstag
-
Ma van utalás? Elméletileg tegnap küldtek nekem pénzt, de reggelre sem érkezett meg.
-
dptrsk
addikt
válasz
Gabesz1019 #2114 üzenetére
JUMP számla esetén: utalandó összeg + 75 forint jutalék.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Jump számlámról szeretnék átutalni neten MNB-s számlaszámra. Hogyan tudom kiszámolni, hogy mennyit kell fizetnem az utalásért?
-
dptrsk
addikt
Simple esetén a csomagok hó 1. napján aktiválódnak-deaktiválódnak.
Tehát ha ma megrendeled március 1. levonja a havi díjat március 1-31 időszakra, s aktív a csomag.
Ha március 31ig deaktiválod, akkor április 1 nem vonja le a következő díjat.
Ha márciusban nem változtatsz a csomagokon, akkor április 1. levonja a megrendelt csomagok díját, újra aktívak. -
akom
őstag
Sziasztok!
Simple csomagom van.
370.000 HUF-ot szeretnék utalni egy magyarországi CIB számlára.
Hirdetmény alapján ez nekem 370000*0,003= 1110 HUF-ba kerülne.De!
Ha én aktiválom a tranzakciós csomagot (198 HUF), akkor a 250.000 HUF feletti részére kell csak 0.3%-os tranzakciós díjat kifizetnem. (Jól értelmezem?)
Ergo a költség 198+(120000*0,003)=558 HUF.
Így kb fele annyiba kerülne a tranzakció.Jól számolom?
Ahogy nézem az Online Tranzakciós csomag lenne nekem jó, de az 2015. június 22-től már nem igényelhető.
Ha a Tranzakciós csomag-ot megigényelem az online felületen, akkor az azonnal él, vagy kell neki pár nap mire aktivizálódik?
Ha teszem azt fel a következő hónapban már nincs szükségem erre a csomagra, akkor a hónap első napja előtt le kell mondanom, ahhoz hogy a következő hónapban már ne vonják le az értékét? -
-
dptrsk
addikt
válasz
Klaus Duran #2108 üzenetére
A webkártya be van regisztrálva paypalon, ha szeretnél vásárolni csak megadod a paypal id+pass párost(ez tulajdonképpen kártyás vásárlás lesz), s ha a webkártya számlán van fedezet végbemegy a tranzakció.
A váltást a PayPal topikban találod, hol kell beállítani PayPalon(nem kell deviza utalás).
-
Köszönöm a gyors választ.
Ha Paypal-el fizetek és a webkártyával van összekötve akkor a paypal tud levonni a webkártyáról. (deszépenfogalmaztam).Más.
Korábban azt tanácsolták hogy a bankkal váltassak devizát, mert az olcsóbb mint ha a pasypal váltaná át. Ehez deviza átutalást kéne választanom? -
dptrsk
addikt
válasz
Klaus Duran #2106 üzenetére
Webkártya számláról csak a Fő számládra lehet utalni.
Paypalra a fő számládról kell utalni.
A webkártya számla csak bankkártyás online vásárlásokra használható. -
Sziasztok
Egy kis akadályba ütköztem. Szeretnék Paypal számlámra utalni "belföldi forint átutalás"-sal. Ehhez találtam még egy videót is youtube-on. A számlámról átutaltam a webkártyámra, és erről szeretnék utalni a Paypal számlámra. Az utolsó lépésnél hibát dob.
A funkció végrehajtása Ön számára a megadott számlán ezen a csatornán nincs engedélyezve.
a Paypal számlát ma nyitottam.
Az OTP-nél szerdán váltottam csomagot. Jump
Video [link]
Keret a webkártyán 999.999.99Ft.
Mi lehet a hiba? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Vesztor87
senior tag
Tartozás nem évül el. Ha elévülne mindenki arra várna, nem fizetne semmmit...
Ha volt bármi költség arról 600x küldtek levelet, telefonáltak stb. Ez a menete. Mekkora összegről van szó?
Jó eséllyel már rég az OTP faktoring az ami egyébként küldi a levelet, tehát nem is a Bank. Velük telefonon lehet beszélni. -
MaciG
addikt
üdv.
Lakossági számlához kapcsolódó számlatartozáshoz nincs ilyen hogy elévülési idő? tesómnak kiküldtek egy fizetési felszólítást (végrehajtást) hogy x összeget fizessen be, holott már több mint 5 éve semmi köze a bankhoz. (Előtte volt ott bankkártya, lehet annak a díjai? )
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Használ valaki itt upc-s mobilentet? /freedom csomagok közül/
Az lenne a kérdésem hogy a bejelentkezéshez majd az utaláshoz szükséges aktiváló kód megjön e smsben a netbankos belépésnél?.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest