Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Ma utalni szerettem volna este 7 korul egy majd' 100 ezres tetelt, es vmiert nem ment at azonnali utalassal, csak annyit irt, hogy az utalast a bank fogadta a megbizast.. most ez miert is van igy? Teszteltem többször ment mar este, meg hétvégén is utalas.. van esetleg tippetek, hogy miert?
Nem szokatlan ekkora utalas a szamlamon.
Udv
-
DS39
nagyúr
válasz
KicsiRegő #7045 üzenetére
Köszi a válaszokat.
A Barion az sosem kért, az Simple viszont eddig mindig.
Lottózni szoktam, kis összeg, de mindig kért. Viszont lehet, hogy kikapcsolták, most hogy megy a kampány, hogy lottózz otthonról. (tojnak a biztonságra, kevesebb problémás ügyfél legyen, csak fizessenek) -
KicsiRegő
tag
[Itt] azt írja, hogy írja, hogy vannak kivételek, bár a Barionról szól lehet itt is erről van szó, tőlem amúgy sem a SimplePay sem a Barion nem kért soha, pedig be van állítva.
"A bankkártya-kibocsátók, tehát a bankok azonban bizonyos esetekben az e-kereskedők számára felmentést adhatnak az erős ügyfél-hitelesítés alól. Ilyen eset lehet, ha alacsony összegű tranzakcióról van szó, illetve, ha a kártyakibocsátó bank biztonsági szempontjai alapján megbízhatónak tartja a tranzakciót (pl. rendszeres vásárlás az adott kereskedőtől vagy ha a fizetési szolgáltató tranzakció elemzési rendszere már biztonságosnak találta azt)." -
-
vnorbi
aktív tag
Nem kizárt, hogy van valami hiba, próbálkozhatsz panasszal, de lehet, hogy lepattintanak, mert a rendszer alapja az, hogy a kereskedő dönti el, hogy akarja-e használni az SMS kódos ellenőrzést a fizetési tranzakció során, a bank csak biztosítja a lehetőséget, ha a kereskedő kéri.
A SimplePay meg egy külön eset. Amikor váltottak rá a MÁV-nál, teljesen természetes volt, hogy az SMS azonosítás kimaradt, aztán egyszer csak elkezdték használni, aztán megint kikapcsolódott...
-
DS39
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy miért nem működik az online bankkártyás fizetésnél a kétlépcsős megerősítés? Amióta volt lehetőség ezt beállítani az OTP-nél, én beállítottam, és jött is mindig kód sms-ben. Ma viszont nem küldött (2 weboldalon sem). Pontosabban, mikor átirányít a SimplePay-re, a kártya adatok megadása után mindig volt egy ellenőrző képernyő, jóváhagyásra, illetve utána van lehetőség rányomni, hogy küldje az SMS kódot. Na ez utóbbi kettő, most elmaradt. A kártyaadatok megadása utána rögtön visszairányított a kereskedői oldalra. (sikeresek voltak a tranzakciók, de én jobb szerettem, ha volt kód, mert úgy biztonságosabb)
Az OTPdirekt-ben megnéztem, nem változtak a kártyás beállításaim.
Jelentsem az OTP ügyfélszolgálatának, vagy ez most valami járványügyi módosítás miatt van?
-
Flashback
addikt
Sziasztok,
Németországban dolgozom és úgy alakult hogy itthon kellene autót vennünk. Kérdésem az lenne hogy hogy tudom most a legjobb opcióban hazautalni a pénzt a német számlámról az OTPs számlámra?
Hogy váltaná az OTP ha direktbe IBANon menne? -
Sziasztok!
Szeretném valahonnan letölteni az OTP SZÉP kártyámhoz tartozó számlaszerződésemet elektronikus formában.
Ügyintéző szerint elérem az OTPPortalok.hu-n, de akármilyen menüre megyek rá, sehol sem találom ezt a lehetőséget. Ők valamiért nem tudják nekem elküldeni pl e-mail címre.Nemrégiben igényeltem cserekártyát, mert az előző már réges rég lejárt, utolsó pénzforgalom még 2012-ben volt rajta.
Lehet ezért nem elérhető nekem online a számlaszerződés, mert túl rég óta történt minden a SZÉP kártyámmal kapcsolatosan?
Tudom, hogy személyesen bankfiókban tudnának segíteni, csak sajnos mire el tudok jutni legközelebb bankfiókba, akkorra már mindegy lesz az egész 1 évre.
-
namenlos
tag
Természetesen mehet minden egy számlára, majd ők végignyálazzák, mit lehet kifizetni a vásárolt termékek közül. Viszont van olyan kategória is, amit bár kifizetnek, de SZJA köteles utána. Ezzel múltkor benéztem, mert volt a számlán egy ilyen termék, konkrétan egy fogkrém. Végül visszautaltam a fogkém árát és megszűnt az SZJA kötelezettség, de hogy ilyen ne legyen, előre le lehet tiltani az automatikus kifizetést: [link]
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
OTP egészségpénztárral kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Szeretnek webshopbol rendelni pelenkat (ami elszamolhato ep-re) meg olyan termekeket, ami nem elszamolhato. Az OTP egeszsegpenztar elfogadja-e igy, h van a szamlan olyan tetel, ami nem elszamolhato, termeszetesen azt nem is akarom elszamoltatni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
vidaila
senior tag
válasz
tothjozsi96 #7034 üzenetére
Nekem tavaly 2 hónappal előtte jött az SMS hogy készül az új kártya majd másfél hónappal előtte hogy bedobtak a ládába jött SMS hogy postára adták. Már az is ciki hogy iylen sokáig szállították de hogy minden esetben kifizetette az SMS díjat is már pofátlanság
-
KicsiRegő
tag
Sziasztok!
Augusztusban jár le a bankkártyám, és az lenne a kérdésem, hogy mikor szólnak előtte, vagy egyáltalán szólnak-e az új kártyáról? Olvastam 90 meg 50 napot is, de a legújabb hirdetményben erről semmi infót nem találtam.
Azért lenne fontos, mert a postai átvételt egyéb okok miatt nem jöhet szóba, és mivel mivel augusztus még elég messze van, jó lenne előtte erről infót gyűjteni, hogy a bankba tudjam kérni az átvételt. -
tothjozsi96
addikt
Néztem hogy ERSTE atm-ből venném ki akkor maximum 40 címlet, és 800 ezer forint, az már jó.
Hát elvileg most találtam egy frissebb hirdetményt, itt azt írja hogy 580 forint + 0,6%, ha meg OTP ATM akkor 104 forint + 1,49%, jobban megéri akkor az ERSTE-től levenni, de előtte azért rákérdezek, ne hogy benyelje a kártyám vagy nem tudom.
-
dptrsk
addikt
válasz
tothjozsi96 #7028 üzenetére
Bankkártya hirdetményt nézd meg.
több verzió is van, a legkedvezőtlenebbet vedd alapul.Idegen ATM nem biztos ad neked annyit amennyit szeretnél
OTP ATM pl. Idegen kártyáknak csak 100k ad. -
dptrsk
addikt
válasz
tothjozsi96 #7026 üzenetére
Mikor nyitottad a számlát?
24ig vagy Junior -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
OTP Junior bankkártyám van, viszont nem találok pontos információt a kérdésemre.
Szeretnék készpénzt levenni, viszont nem tudom hol és hogy érdemes.
6 számjegyű összeget vennék le, viszont találtam egy dokumentációt, ami szerint ha idegen ATM-ből veszem le a pénzt akkor csak 0,6%-ot vonnak le.
Az a kérdésem hogy ez valós? Illetve az "idegen" ATM-nek is van díja ezen kívül?
Tehát jobban járok az "idegen" ATM-el, vagy inkább OTP ATM-ből vegyem le?Illetve az OTP Junior kártya meddig érvényes, úgy tudtam hogy 18 éves korig, de már 23 vagyok.
Köszönöm.
-
tomp
félisten
-
-
tomp
félisten
válasz
Oliverda #7018 üzenetére
Pedig mennyire hangoztatják, hogy innovatív bank meg hasonló. Hát ja az...
Megint kérdezték a bankban, hogy miként fizetek. Mondom telefonnal. De nem látnak kártyaforgalmat. Mondom nem is fognak. Simple egy selejt. Átutalom fizetéskor a teljes havi költésem összegét a Transferwise-ra és azzal fizetek Google Pay-el. Még az ügyintéző ki volt akadva...
Közöltem vele, hogy ha elérhető lesz maguknál a Pay, azonnal visszahozom a pénzt. -
tomp
félisten
válasz
Oliverda #7014 üzenetére
Én szeptemberben jeleztem nekik, hogy android 10-en OnePlus-on érintéskor nincs semmi visszajelzés. Azóta sem történt semmi. Pedig azóta már beszéltem egy illetővel is aki a Simple-nél dolgozik és OnePlus telefonja van. De ezen kívül a lassúsága is gáz.
Hát szeptember óta "hamarosan javításra kerül a OnePlus-t érintő hiba" Szerintem azt sem tudják mi a gond... "Szakembör" csapat... -
scream
veterán
Hali!
Esetleg van valakinek arról információja, hogy a babaváróhoz tartozó kezességvállalási díj miért nem került ebben a hónapban levonásra? Ez csak egyedi vagy esetleg másoknál is jelentkezett? Nyilatkoztam (időben), hogy mehet minden törlesztés/terhelés, úgy mint idáig, ezért nem értem a helyzetet.
-
Oliverda
félisten
Igen, az sem jó sajnos. Alapvetően egy UX-katasztrófa az egész, a készítőknek látszólag fogalmuk sem volt, hogyan kellene kinéznie egy ilyen felületnek. Ezt tetézi, hogy sokszor megbízhatatlan. Az emailes fizetés, vagyis a lehetőség, amikor a webes fizetési felületen a címed beírásával egyszerűen át tudod irányítani a mobilos appba a tranzakciót, a kezdetek óta nem működik.
Januárban jeleztem nekik a hibát, amire nagyjából 2 hét gondolkozás után a hülye júzernek betárazott template-et voltak képesek elküldeni, vagyis, hogy töröljem az előzményeket, sütiket, meg a cache-t. Visszaírtam, hogy nem, nem itt lesz a probléma. Röpke 20 nap után jött is a válasz, hogy küldjem a részleteket, kereskedő neve, stb. Erre két hét után reagáltak: "Bejelentését az illetékes szakterület részére továbbítottuk. A hiba elhárítása folyamatban van, annak javításáig szíves türelmét kérjük. Megértését és türelmét köszönjük." Itt tartunk most, lassan 3 hónap után.
Több másikkal együtt felmerült bennem a kérdés, hogy milyen tesztelési módszerrel dolgozhatnak, ha egy ilyen hibát hónapokig nem szúrtak ki.
-
tomp
félisten
válasz
MrPeekaboo #7009 üzenetére
Külsős céget kértek fel rá? Na ez meglepő! Mármint, hogy nem Géza fiát a bankban.
Ahogy olvasom a Supercharge olyan külföldi cégeknek fejleszt mint a Santander Bank vagy a Deutsche Telekom.
Remélem még az idén lesz belőle éles üzem. -
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
namenlos #7007 üzenetére
Az Android-os Dolgozói Pilot app is kapott frissítést 03.31-én. Pár kép az adatlapján látható is az új app-ból. Ezek szerint akkor már a Supercharge marad a fejlesztő. Remélem a teszt nem húzódik el vagy függesztik fel, mint legutóbb. Az app jelenlegi verziójához OTP-s digitális felhasználói fiókot kell létrehozni. A későbbiekben ezzel lehet majd igénybe venni a megújult app-ot és Internetbankot.
-
namenlos
tag
Valami készül, de még nem lehet regisztrálni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest