Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Igazatok volt, kitettek 15k/0,5k
Erre kar volt varni -
Zoty4
őstag
Nalatok is kikerult a vasarlasi kedvezmenyek kozul a tesco?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Be akartam jelentkezni OTP fiókomba, viszont most jött egy probléma, ami pár napja nem volt. 10 karakteres a jelszavam, viszont a beviteli mező csak 8 karaktert enged... Természetesen 8 karakterrel nem enged be...
Ezzel mit tehetek? -
nyenyeC
csendes tag
-
nyenyeC
csendes tag
Sziasztok
OTP smart csomagra váltottam pár hónappal ezelőtt, amihez elvileg nyitáskor már járt 2 takarékszámla. Meg tudná valaki mondani hol találom ezeket számlákat, mert én az otp direkten belül sehol nem látom. Elvileg lehet még továbbiakat is hozzáadni, átnevezni stb. Korábban volt már devizaszámlám stb, azokat simán láttam a főoldalon a "számlák áttekintése" alatt.
-
bb.bocs
őstag
olyasmire érdemes figyelni, hogy amikor megigényeled, emlitsd meg ha nem bankfiókban akarod átvenni 2-300ftért, hogy a te lakcímedre postázzák... nálam nem volt egyértelm valahogy, azt hittem postázzák, postázták a bankba igen... le is nyúltak pénzzel... odakell azért figyelni rájuk ezután is. de nem tűnik rosznak eddig. (1 hónapja sem vagyok otps, és azárt halgass meg másokat is akik régebb óta tagok és van tapasztalatuk)
-
bb.bocs
őstag
szia!
én is nemrég csináltattam!
200k alatt ...
mindent online intézek.
automatikusan amikor igényeltem neten megtakarítós számlát adtak hozzá minimum 2 őt.
én netes bankos dolgot is kértem azthiszem ennek hagvidija 90ft...
számlavezetés nincsen, mivel minimálbér megérkezik...
első éves kártyadíj sincsen.
persze utalásra amit én intézek magamtól, levonják a "19" ft ot kb... na mind1
második évtöl 2000 a krátyadíj kb
totál alap számlacsomag, nekem teljesen megfelel eddig.
Smart számlacsomag. -
Johnyy
tag
Sziasztok!
Honlap fogok bankszámlát nyitni az OTP-nél.
Jövedelem is fog rá érkezni 200k alatt.
Milyen bankszámlát és bankkártyát érdemes manapság csináltatni, ha leginkább online fogok vásárolni, időnként eBay-ről is?
Megtakarítási, virtuális számlákat érdemes csináltatni? -
guftabi96
addikt
Igen, ez megvan, de:
Forrásszámlánál csak a "Net számlát" és a "takarék számlát" lehet kiválasztani, a "Netwebkártyát" nem (És így nyilván a net webkártya kártyaszámát sem tudom kiválasztani, mint terhelendő kártyaszám). Pedig én ugye erről szeretném a rajta található 9600Ft-ot visszarakni a Net számlára. -
Keem1
veterán
válasz
guftabi96 #3579 üzenetére
Ha webes felületen szeretnéd, akkor:
Bal oldali menü -> Utalások -> 7*24 órás...azonnali átutalás.
Nálam már el van mentve, de a webkártya számát kell célnak megadni, ha nálad még nincs. Azt a kártyaszámot, amit fizetésnél adtál volna meg. Visszafelé értelemszerűen a fizikai bankkártyád száma kell. Nálam ez is el van mentve, így a pénzmozgatás tényleg 2 kattintás oda is és vissza is. -
Keem1
veterán
válasz
guftabi96 #3577 üzenetére
A webkártyáról/ra nem lehet utalni, csak kártyás fizetésre való. A főszámla és a webszámla között a 0-24 órás kártyák közti utalás (újabb nevén: "pénzküldés") szolgál, rögtön teljesül, banki nyitva tartástól teljesen függetlenül. Ja, és természetesen oda-vissza is működik.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok, bocsi, ha hülye kérdés, nem nagyon vagyok otthon a témában.
A vezérszámla mellett van egy netkártya is (ha jól emlékszem ez a neve), amit Aliexpress és Ebay vásárlások során szoktam használni.
Erre ugye a vezérszámláról töltöm a pénzt. Most is megtörtént ez, viszont mégse fogom megrendelni azt, amit akartam, szóval a netkártyán most ott van némi pénz. Van rá valamilyen mód, hogy visszarakjam a vezérszámlára a pénzt?
(Ha sima utalást csinálok, akkor nem lehet kiválasztani, hogy a netkártyáról indítsam az utalást) -
namenlos
tag
válasz
Jhonny06 #3571 üzenetére
Amivel most Te próbálkozol, az a számlatörténet, nem pedig a számlakivonat. Utóbbi az, amit PDF-ben lehet letölteni havi bontásban és amit postán is küldenek (ha kéred).
Számlatörténet: Bankszámla -> Lekérdezések -> Számlatörténet
míg a másik külön menüpontban, az oldal alján:
Számlakivonat: Számlakivonatok, szerződések, egyéb dokumentumok -> Számlakivonatok -> Részletes keresés -
namenlos
tag
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Bankfiókba tudnak kivonatot adni a tavaly augusztusi hónapról, vagy ott is csak 1 évre visszamenőleg maximum, mint a netbankban?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Skrill számlához rendelt kártya ellenőrzéséhez csinálnak egy próba tranzakciót a számlámra és az így levont összeget kell megadni a Skrill oldalán azonosításként. A gondom az hogy 701 forint volt a terhelés de euro-ban kellene pontosan megadnom mennyi az annyi . Ilyenkor mit lehet tenni ?Mennyivel kell számolnom ?
háromszor lehet próbálkozni az összeg beírásával , ha nem jön össze 24 órára letiltja az ellenőrzés hitelesítését.
-
astorre19
aktív tag
válasz
temporello #3560 üzenetére
Az oké,de ennél kicsit több részletet jó lenen tudni.
A bankok az ilyen "kis" összegeket inkább benyelik,minthogy botrány legyen belőle,ebből nem nagyon lehet mire következtetni.
-
bb.bocs
őstag
hogyha ki van kapcsolva az nfc azért érdekes hogy húzzák le. főleg ha az alkalmazás sosem volt telepítve. nagyon furcsán hangzik. Kicsit olyan hogy letiltottam a hálózatot a telefonról, mégis tudok telefonálni.
Szerintem még ha ki is olvassák valahogy az alkalmazásból a kódokat,az sem tuti h jó vlmire. de így hogy állítólag sosem volt fent az alkalmazás elég furának tűnik számomra, na mind1... -
astorre19
aktív tag
válasz
leslieke #3555 üzenetére
Hát ez érdekes.
Nekem is van simple,és amikor regisztráltam a kártyát az nem csaka nyni votl hogy beíroma számot és kész.
Valami sántít a történetben,mindenestre aggodalomra ad okot a dolog.
60ks vásárlás az nem csak annyiból áll hogy odaérintem és kész.Lopott kártyadattal se hiszem hogy be lehetne regisztráln,hisz az otp-nél nyilvántartott számodra jön az sms/vagy smartbankban kell elfogadni,erre konkrétan nem emlékszem hogy volt
-
Keem1
veterán
Érdekes dolog ez, viszont a cikk szenzációhajhász és konkrétum nélküli.
Nem tudjuk, hogy feltörték-e az appot (OTP hiba), vagy az ügyfél volt a ludas, és nem tartotta a kártyaadatait biztonságban (amivel valakik regisztrálták a Simple appban). Én ez utóbbira gyanakszom, egy ilyennek sokkal nagyobb az esélye, sem mint feltörjenek egy banki rendszert (tegyük a szívünkre a kezünket és becsukott szemmel mondjuk ki, melyikre vélünk nagyobb sanszot).Egy ismerősöm pár éve szidta mindenhol a facebookot, hogy fel lehet törni. Mikor a fülembe jutott, mondtam neki, hogy nem eszik ilyen forrón a kását, nem bántom meg, de nagyobb esélyt látok, hogy ő adta ki a jelszót, mint hogy a Zuckerbergék weboldalát törjék fel. "Jaa, tényleg", a netkávézóban/könyvtárban/t*kömtuggyahol belépve hagyta a fiókját, mikor sietve távozott.
-
bb.bocs
őstag
köszi mindenki
-
viktorhu
veterán
Ők a környéken inkább a szlovákoknál erősek (meg Horvátországban - ha egy régióban leszünk az apple pay bevezetésénél, akkor még esély is van arra, amit mondasz). De igazad lehet, az olaszokkal nem számoltam a bankjaik összeomlása miatt, de most az építkezési boom kicsit talán helyrehozta őket, remélem, nem lesz átmeneti az emelkedés.
Nálunk az OTP-n kívül minden bank kicsi igaziból:
Az igazi nagy nemzetközi bankok (citi, GE) már kivonultak az itteni piacról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DOOM - The Dark Ages
- Ingatlanos topic!
- Synology NAS
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest