Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
válasz
donmackó #3198 üzenetére
Simple applikációban működik, ha már van, akkor csak hozzárendeled a regisztrált kártyád a mobilfizetéshez. Ha nincs, akkor letölt, regisztrálás e-maillel a Simple-be, bankkártya adatok megadása.
Persze csak android-os telón megy, egyelőre OTP-s Maestro/Mastercard kártyával:[link]
-
donmackó
addikt
Valaki tudja hogy kell beállítani a mobillal történő fizetést? Elvileg ma indították el -> Mától az OTP-nél is lehet mobillal fizetni
-
Rellind
senior tag
Van Praktikeren accountod? Ha van akkor megtennéd hogy beraksz valamit a kosárba elinditod a kártyás fizetés opciót és átvisz az Otp oldalára? Nem kell fizetned csak, hogy bejön az oldal vagy nem. Köszönöm.
-
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Az OTP 06.12-es f@xsága tart még?
Nem tudok fizetni kártyával.
Pörög nem lép tovább. Már mindent probáltam. (másik böngésző,gép,internet kapcsolat.) -
bernel
tag
Köszi. Ez azért érdekes, mert amúgy napi vásárlási limitet pl. lehet állítani a kártyán, és a terminál csatlakozik a bankhoz fizetéskor, és ekkor ellenőrzi a napi limitet. Ugyanígy lehetne a pin limitet is ellenőrzni, szóval technikai akadálya nincs, csak le kellene programozni.
-
bernel
tag
A Paypass pin nélküli vásárlási limitet meg lehet változtatni valahol? Tehát hogy pl. az 5000-es limitet leveszem 2000-re?
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Nekem nem tiszta teljesen, ezért hátha tudtok segíteni.
OTP junior számla.
Igényeltem saját képes bankkártyát, az megjött, egy ideje azt használom. Viszont utána nem sokkal küldtek egy másikat is, hisz előző lejárt (nem a saját képes). Ezt nem aktiváltam még.
Most az jutott eszembe, hogy azt is aktiválom és berakom a telefonom tokjába, kvázi NFC alapú fizetésként. ()
Lehet egyszerre Junior számlán két kártya? Ha igen, akkor hogy alakul a kártyahasználati díj stb.?Köszi előre is!
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Ha egy külföldi euró alapú visa debit kártyáról szeretnék készpénzt felvenni itthoni Otp ATM-ből, akkor annak milyen költségei lennének? Ezeket a kártya kibocsátó szabja meg vagy mindkettő terhel?
-
albiosz
őstag
Takarékszámláról folyóra átvezetés nem megy egyelőre. ,,egy technikai hiba miatt a rögzített tételek tárolásra kerülnek későbbi végrehajtás céljából"
szerk.: kb. 5 perc után frissült az egyenleg rendben.
-
válasz
jociolaszi #3177 üzenetére
Nálad valami más gond lesz.
-
jociolaszi
tag
Még Mindig nem működik nálam a rendszer a Telenor számlát nem engedi fizetni.
-
bajaki
őstag
Hibaüzenet nem volt, viszont a jováhagyás része sem történt meg látszólag. Se ujjlenyomatot, se SMS kódot nem kért a rendszer, csak tekert, ezért birizgáltam ott, mint utólag kiderült, helytelenül. A tranzakciók ellenőrtzéséhez is próbáltam eljutni, de annyira le volt halva, hogy lehetetlen volt. Amikor meg éppen betöltött akkor láttam, hogy 6-szor szerepel ugyanazokkal az adatokkal, de késő volt már, mert rá 1-2 perce le is vonta a pénzt.
Illetve az applikációban nem találtam a várakozó utalás visszavonására opciót sem. Lehetséges egyáltalán?
-
dptrsk
addikt
Te megadtál 6 utalást az üzemzavarban, ami neked hibát jelzett vissza, abból 4 teljesült, 2 el lett utasítva fedezet hiány miatt.
Az a 2 nem fog újra elutalódni.Mindig érdemes, de fennakadások esetén különösen ajánlott a tranzakciók ellenőrzése menüpontban megnézni, hogy mi (esetleg nem) rögződött.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
"A feldolgozás során elutasítva" státuszt kapott átutalások végrehajtása (vagy annak próbája) nem ismétlődik meg ugye? Történt ugyanis a délelőtti üzemzavarban, hogy egy itteni PH-s kollégának utaltam volna át termék vételárat, de folyamatosan hibára futott, majd ezt követően 6-szor, (hogy rohadna meg) is végre akarta hajtani az átutalást a rendszert. Ebből 4 meg is történt, a maradék 2 nem, ugyanis nem maradt elég pénz a számlán.
Felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, de csak panaszjegyet tudtak volna felvenni, aminek kivizsgálása minimum 1 hét lenne, mondtam nekik, hogy akkor inkább elrendezzük magunk között, szóval megbeszéltem a sráccal, hogy 3 átutalás összegét visszautalja. Csak most attól félek, hogy a maradék 2 amit eelutasítva státsut kapott újra végrehajtódik amint lesz elég fedezet.
Szerintetek?
-
dptrsk
addikt
válasz
jociolaszi #3164 üzenetére
Már működik, be tudsz fizetni mindent.
-
Nyugdíjas tempóban, de sikerült elintézni egy webkártyára utalást és steam vásárlást
-
jociolaszi
tag
[link]http://faktor.hu/faktor-otp-bankkartyas-fizetes-otpdirekt?source=hirkereso
-
pvt.peter
őstag
Kb. reggel 10 óta próbálom elérni (2!) telefonon keresztül ezt a retkes ***** OTP -t de miután meg adom a 10 illetve 3 jegyű kódot egyszerűen bontja a vonalat ...
-
jociolaszi
tag
Megint leállt a netbank nem tudok semmit befizetni!!!
-
Zoty4
őstag
nektek is törlödtek az appból az adatok?
a webes felületen meg nem lehet belépni -
0xmilan
addikt
Sima Junior kártyára tudok USD utalást fogadni?
-
DS39
nagyúr
nekem egy olyan bug van mostanában a netbankban (de csak a desktop felületen, a mobil nézeten [nem mobil app] jó), hogy vannak ezek a kérem várjon, adatok betöltése folyamatban... zöld sávok, fehér betűkkel, a netbank főoldalának betöltésekor, ezek általában 1-2 mp alatt el is tűnnek. viszont egy-két hete egy ilyen felirat mindig beragad, ott marad. látszólag minden funkció (amit használok) működik, de nem tudom miért lehet, legfrissebb Firefoxot használok, az otp oldalain nincs reklámblokkoló sem.
ti tapasztaltatok ilyet? kell vele foglalkozni vagy majd egyszer megjavul? -
Vesporigo
aktív tag
OTP balesetbiztosítással van tapasztalatotok? Megéri kötni? (Pár európai utat beterveztünk nyárra-őszre.)
Viszont azon meglepődtem, hogy Mastercard Standard kártyához nem jár alapból utasbiztosítás. -
bernel
tag
Utalni próbálok netbankon:
"Pillanatnyilag a banki rendszer nem elérhető. Kérjük, tranzakcióját ismételje meg később. "
Tranzakció állapota: A feldolgozás során elutasítva
Még mindig gondok vannak náluk?
-
Köszi, és ugye 22 vagyok most. Ha jól sejtem már nem Junior kártyát fogok kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest