Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  OTP Bank topic

Hozzászólások

(#3451) -secret-


-secret-
Arcképgyáros

Arra van lehetőségem, hogy mondjuk 1000 ft vásárlás alatt ne küldjön sms-t a bank a levonásról?

(#3452) dptrsk válasza -secret- (#3451) üzenetére


dptrsk
addikt

Igen, a kártyakontrollra is lehet limitet beállítani otpdirektben

(#3453) -secret- válasza dptrsk (#3452) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Terhelést kell állítanom, igaz?

(#3454) dptrsk válasza -secret- (#3453) üzenetére


dptrsk
addikt

Igen.

(#3455) -secret- válasza dptrsk (#3454) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Köszönöm! :R

(#3456) mtibee2


mtibee2
tag

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Telefont, és számot is cseréltem, így szükségessé vált a mobil aláíráshoz tartozó telefonszám megváltoztatása. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy telefonon, vagy interneten lehetséges-e módosítani, azt mondták, hogy ezek közül csak telefonon lehet. Felhívtam a számukat, ahol a 4-es menüpontban megadtam a 10-jegyű azonosítót, és a 3-jegyű TeleKódot, amire az volt a válasz, hogy bontotta a vonalat az automata. Következő híváskor direkt elrontottam a számokat, akkor jelezte is, hogy sikertelen volt az azonosítás, szóval nem a kódokkal van a baj. (Meg az egyenlegem is le tudom kérdezni ugyanezekkel a kódokkal az OTP weboldalán...)

A kérdéseim: Miért bontja a vonalat az automata, ha jók a kódjaim? Sajnos, mivel telefont is cseréltem, QR kóddal sem tudok belépni az OTPdirektbe, így ott nem tudok gépészkedni. Van valakinek ötlete, hogy mit tegyek? Ha mégis személyesen kell elmennem egy bankfiókba, milyen papírokat szoktak elkérni ügyintézéshez?

Köszi:
M. Tibor

(#3457) -secret- válasza mtibee2 (#3456) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Ha mégis személyesen kell elmennem egy bankfiókba, milyen papírokat szoktak elkérni ügyintézéshez?

Ha Tied a számla akkor a személyid meg a lakcímkártyád vidd a módosításokhoz.

[ Szerkesztve ]

(#3458) mtibee2 válasza -secret- (#3457) üzenetére


mtibee2
tag

Köszi a választ!

(#3459) dptrsk válasza mtibee2 (#3456) üzenetére


dptrsk
addikt

Ez akkor fordul elő, ha a számlához nem tartozik OTPdirekt telefonos jelszó.

(#3460) mtibee2 válasza dptrsk (#3459) üzenetére


mtibee2
tag

Értem. Azt magánszemélyként lehet igényelni? Milyen előnyökkel jár? (Egyet már mondjuk tudok...)

(#3461) sanhose


sanhose
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

OTPDirekt felületén a "Mobiltelefon egyenleg feltöltés", "Autópálya-matrica vásárlás", "NeoPhone feltöltés" menükben az alábbiakat írja ki:

"A kiválasztott számlához nem tartozik érvényes bankkártya, vagy a kapcsolódó bankkártya használata nem engedélyezett az adott funkcióhoz."

Illetve a "Bankkártya adatok, limitmódosítás, aktiválás, letiltás" menüben nem látható a bankkártyám száma, emiatt nem tudok napi limitet módosítani.

Ma voltam bent az OTP fiókban, de az ügyintéző és akit felhívott az sem tudta megmondani, hogyan orvosolható a probléma. Mondtam akkor szüntessük meg az OTPDirekt szerződésemet és kössük újra, de ez sem oldotta meg a problémát. Végül abban maradtunk, ha nem működik menjek vissza és ír a tech supportnak.

Valakinek volt már ilyen problémája?

Blog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html

(#3462) dptrsk válasza sanhose (#3461) üzenetére


dptrsk
addikt

új a kártya/számla?
Lehet a háttérrendszerből még nem került át a kártya.

Volt már olyan, hogy a cserekártya előbb megérkezett, mint otpdirektben megjelent.

Ha régebbi kártya, akkor valahol elakadt a hozzárendelés IT osztály megoldja.

(#3463) sanhose válasza dptrsk (#3462) üzenetére


sanhose
tag

Nem régi a számla, most kaptam csere kártyát, de már a csere kártya előtt sem működött.
Akkor már csak az IT osztály segíthet. :(
Köszönöm.

Akkor már kezdem gyanítani, hogy hol lehet a hiba. Van egy másik számlám ugyanebben a számlakörben, és ahhoz is tartozott egy bankártya ami vissza lett mondva, mert feleslegessé vált a számlaszámhoz. Amíg ez a bankkártya megvolt, addig működtek ezek a menük.

Blog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html

(#3464) dptrsk válasza sanhose (#3463) üzenetére


dptrsk
addikt

Ja igen a lényeg lemaradt.

Ezek a menüpontok bankkártyás vásárlások, amik később könyvelődnek le(ezért működnek banki időn kívül is), ha a rendszer szerint nincs kártya, akkor nem tudja mire előjegyezni a vásárlást.

(#3465) sanhose válasza dptrsk (#3464) üzenetére


sanhose
tag

Csak az az érdekes, hogy a bankártyát tudom internetes vásárlásra, illetve a mobilszolgáltató oldalán keresztül telefon egyenleg feltöltésére is használni, és ezek a terhelések azon a számlán jelennek meg, amelyhez van bankkártya.
Az OTPDriketen belül is azt a számlaszámot választom, amelyhez tartozik bankkártya, de hiába, mert a már említett hibát kapom.

Blog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html

(#3466) Imilenni


Imilenni
addikt

Sziasztok!
Mosz néztem az OTP weboldalát, és reklámozzák hogy mostmár NFC-vel is lehet vásárolni, amihez most van egy kis jutalom is.
Történetesen:
2017. szeptember 10. és 30. között minden órában az első 5 érintéses mobilfizetéssel történő vásárlás után 5 000 Ft jóváírást adunk. Az akció ideje alatt egy ügyfél egy jóváírást kaphat.

Szóval jól értem, hogy pl ma vásárolok 15:01-kor akkor eléggé esélyes hogy 5000Ft jóváírásban részesülök?
Kicsit ferde így, hogy csak az első 5 óránként..
Van akinek sikerült?
Kicsit az egyik internetes bolt esetére emlékeztet most ez, amikor blackfriday alkalmából az első pillanatban kifogyott már az áron aluli xbox :U

Press "F" to pay respects.

(#3467) -secret- válasza Imilenni (#3466) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Szerintem 15:00:01-kor esélyesebb, hogy kapsz.

(#3468) Imilenni válasza -secret- (#3467) üzenetére


Imilenni
addikt

Valahogy gondoltam hogy ennyire kevés esélye lesz :D

Press "F" to pay respects.

(#3469) -secret- válasza Imilenni (#3468) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Most érted... boltban dolgozom, ha Androidos telefonom lenne akkor minden óra elején vennék egy ~csokit.

(#3470) Imilenni válasza -secret- (#3469) üzenetére


Imilenni
addikt

De egy "előfizető" egyszer kaphatja meg :)

Press "F" to pay respects.

(#3471) -secret- válasza Imilenni (#3470) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Inkább úgy akartam volt' írni, hogy amíg meg nem kapom 1 számlához az 5000-ret és még nem vásároltam el 5000-ret addig próbálgatnám. :D

Több OTP-s számla van a családban.

[ Szerkesztve ]

(#3472) net91 válasza Imilenni (#3466) üzenetére


net91
senior tag

Az első öt, vagyis az ötödik vásárlásod után kapod meg az akciós összeget.

[ Szerkesztve ]

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#3473) NORBl


NORBl
aktív tag

Nem találtam más topicot, ahová lehetne írni, ezért megpróbálom itt.

Hitelkártya téma. Olvastam más topicban, hogy sokan használnak, mert, hogy vásárlásonként visszakapnak x%-ot. Olvastam a témában, de azért nem egyszerű eligazodni a csillagozásokon, meg apróbetűs részeken, nagyon időigényes is, ezért megkérdem hátha valaki tajékozottabb, és tud segíteni.

Jelenleg melyik benk nyújtja a legjobb konstrukciót ? A lényeg az, hogy van egy hitelkeretem. ~200.000 Ft, és ebből vásárolhatok. Viszont ha vásárolok, akkor egyből kamatozik a levásárolt összeg, igaz ? De milyen időközönként, vagy, hogy van ez ? Gondolom úgy éri meg a legjobban, ha erről fizetek mindent, de a levásárolt összeget, egyből kiegyenlítem a banszámlámról, utalás formájában, úgy nem kamatozik olyan mértékben az összeg, és tudom gyüjtögetni a vásárlásokból %-osan visszatérített összeget.

Jól látom ?

Jelenleg a Cib banknál vagyok, (3900 Ft-os éves kártyadíj) gondolom az se mindegy milyen bankkártyával van párosítva. (egy banknál lévő bank, illetve hitelkártya közötti ingyenes átutalás stb.) Melyik jelenleg a legjobb kombó ?

Nem tudom, hogy más is arra megy e, hogy minél olcsóbban kihozza a havi/éves bankártya szolgáltatásoknak a díját. Van e valaki aki utána nézett a jelenlegi bankszámla, kártya díjaknak, és van e jelenleg olcsóbb konstrukció, mint a Cib ajánlata. 3900 - as éves kártyadíjjal 325 Ft-ra jön ki a havidíj. Eco számlacsomag.

(#3474) namenlos válasza NORBl (#3473) üzenetére


namenlos
tag

A hitelkártyáknak van egy ún. „kamatmentes” periódusuk. Ez általában 30+15 nap. (Tárgyhónap + köv. hónap fele.) Pl. ha szeptember elején vásárolsz vele, majd október közepéig visszafizeted, akkor teljesen ingyen volt, nem kell kamatot fizetni. Viszont, ha túlköltekezel és nem fogod tudni visszafizetni az egész egyben, akkor durván el kezd kamatozni. (Pl. 200 ezret költöttél vele, de csak 190 ezret tudsz visszafizetni – hiába tartozol már csak 10 ezerrel – akkor is az alap összeg, a 200 ezer fog kamatozni. Ha készpénzt veszel fel vele, türelmi időszak sincs.) Szóval, összességében ha ki tudod használni, nagyon jó dolog tud lenni, de átlagban a bankok többet kaszálnak rajta, az felelőtlen ügyfelek lehúzásával, különben nem kínálgatnák ezt az opciót.

(#3475) dptrsk válasza NORBl (#3473) üzenetére


dptrsk
addikt

itt is érdeklődhetsz.

Az OTPnél jelenleg a MasterCard Bonus(Gold) kártyák adnak visszatérítést, 1%-ot(Gold 3 millió elköltött forint felett 2%-ot). Maximum évente 30.000(Gold 50.000) forintot térítenek vissza december elején.

Van egy kb. 300 forintos havi díj, illetve egy éves kártyadíj, mint költség.

Van egy hitelkereted, ami mondjuk 200.000 forint, ebből vásárolhatsz. Minden hónap 10-15 között készül egy elszámolás az elmúlt ~30 napról, amit minden hó 28 körülig kell visszafizetni. Azaz, ha te szeptember 14 és október 13 között költöttél 130.000 forintot, akkor október 28-ig 130.000 forintot kell visszafizetni, hogy ne legyen rá kamat. HA nem fizeted vissza azt az összeget, akkor egész hónapra kell kamatot fizetned.

[ Szerkesztve ]

(#3476) fery02


fery02
addikt

Azt egyébként nem nagyon reklámozták, hogy ha MasterCard Bonus-ra cserélés után leadjuk az AmEx kártyát, akkor visszaadják a hátralévő időre vonatkozó kártyadíját... Azt sem tudtam, hogy le lehet adni, másképp elsők között csináltam volna.

Remélem még úgy is le lehet majd adnom hétfőn, hogy már közben hónapok óta használom az új kártyát.

[ Szerkesztve ]

(#3477) Aksomatic


Aksomatic
senior tag

Sziasztok!

A Simple NFC fizetés kerül valamilyen plusz összegbe? Vagy simán PayPass fizetésnek minősül?
(OTP junior kártyáról van szó)

Előre is köszi! :R

(#3478) Keem1 válasza Aksomatic (#3477) üzenetére


Keem1
addikt

Ugyanúgy ingyenes, mintha fizikai kártyával fizetnél értintésmentesen.
Úgy 100+ tranzakción vagyok túl, szóval biztosan állíthatom :)

(#3479) astorre19


astorre19
aktív tag

Sziasztok!

Smart folyószámlára szeretnék váltania ameglévő Oké5? számlám,és mellé szeretnék folyószámlahitelt igényelni.

A kérdéem az lenne, hogy érdemesebb/gyorsabb? Egyúttal személyesen kérjem a csomagváltáskor,vagy utána online a direkten?

Valahol olvastam,hogy a személyesenek lehet díja

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#3480) mephisto5


mephisto5
csendes tag

Tesco-s visszatérítés állandósulni látszik 12000/500-zal...

(#3481) dptrsk válasza mephisto5 (#3480) üzenetére


dptrsk
addikt

Nálunk 3 főből 3nak más: 12.000/500, 10.000/250 12.000/2.000

(#3482) dptrsk válasza astorre19 (#3479) üzenetére


dptrsk
addikt

Átváltásnál is kérheted, kezdetileg 0 forint folyószámlahitel lenne beállítva, ha jelzed, hogy szeretnél más összeget, akkor azt állítják be, ha engedi a rendszer. Csak utólagos módosításnál lenne a személyes ügyintézésnek díja.

(#3483) albiosz


albiosz
őstag

Rossmann 10% nem hangzik rosszul Glamour napok kuponokkal kombózva.

(#3484) totyak


totyak
aktív tag

Üdv emberek!

Valószínűleg semmi okos megoldás nem fog születni, de azért leírom a bajomat, mert nagyon felidegesített ez a mocsok OTP-s banda.

Jump számlacsomagom volt, Jump kártyával. Mielőtt betöltöttem a 28. életévemet, levelet kaptam, hogy kötelező váltanom, amit 2017.03.14-én meg is tettem. Simple számlára váltottam, annak a feltételei tűntek korrektnek. A Simple számlát ugye még most is úgy hirdetik, hogy egy bizonyos bankkártyát adnak hozzá.

A bankban az ügyintéző hölgy nem tudta egyszerűen átvezetni az adataimat Jump-ról Simple-re, ezért a Jump-ot megszüntette és új szerződéssel nyitott egy Simple-t (én legalábbis így értettem akkor). Most nézem a papírjaimat, itt szerződés módosításként van említve a dolog. Minden nagyon happy volt egészen tegnapig, amikor is nézem a számlámat és egy 4500Ft-os éves kártyahasználati díjat látok levonva. Mondom basszus, ez mi, hát a Simple-nél az első évben nincs ilyen. És akkor látom ám, hogy ez a levonás a Jump kártyához tartozik.

Keresem a kártyát, nagy nehezen megtaláltam, 2019.09. érvényes. Csakhogy én abban a tudatban voltam, ha engem új számla nyitására köteleznek a korom miatt, ráadásul szerződést módosítottunk és kaptam egy új kártyát, amire szintén az OTP kötelezett, mert a Simple-hez csak az a kártya adható, akkor a régi kártya automatikusan megszűnik. És nem mondták ám a bankban, hogy figyeljek, tiltsam le a régi kártyát, csak utamra engedtek. Persze ezt bizonyítani nem tudom, ők meg majd azt mondják, hogy 100%, hogy elmondták.

A szerződés módosítás első három pontja így hangzik:

1, A szerződés módosítás hatályba lépésének napja a jelen okirat mindkét fél aláírását követő első munkanap.
2, A hatályba lépést követően az eredeti szerződés rendelkezései helyett a II. fejezet szerinti szerződésben foglaltak az irányadók. (Ez már a Simple csomagról szól, aminek nincs első éves kártyadíja. Ebben a fejezetben egyébként említve van a régi kártya is felsorolás szintjén.)

És jön a hármas pont, ami szerintem a legérdekesebb:

3, A szerződő felek a mai napon elszámolnak egymással, mely során a bank által előjegyzett kamatok és költségek a mai napon elszámolásra kerülnek a számlán.

Ha elszámoltunk egymással, akkor most a francért kérnek kártyahasználati díjat?

Egyébként nem is használtam a régi kártyát azóta, fel sem merült bennem, hogy az működik. Minek is kellene nekem egy számlához két kártya? ÉS hogy van az, hogy ilyen pofátlan összeget sikerül levonniuk? Mikor még Jump-os voltam és tényleg használtam a kártyát, kb. ennek a felét vonták le. ÉS a hab a tortán, hogy OTP Direct-en le akartam tiltani, de azt írja ez díj ellenében történik csak meg. Van pofájuk ezért is pénzt kérni és azt sem tudom mennyit. Megpróbáltam felhívni a Helpdesket, de ott meg csak egy kellemetlen zene ment kb. 10 percig, meguntam, letettem. Gondolom az sem ingyenes még véletlenül sem, ott is buktam pár forintot.

Ha lekötöm minden pénzem, a szar kamatok mellett egy év alatt nem kamatozik ennyit. Ők használják a pénzem, abból keresnek egy csomót, megvágnak ilyen szarságokkal, ami nem is jogos, meg még letiltás is pénzbe kerül. Eszem megáll. És azt még nem is számoltam, hogy ha bemegyek a banka ügyet intézni, a Simple számlánál az fix. napi 500Ft levonás. Tehát, ha megyek reklamálni, gondolom azt is bukom. Ez a történet benne lesz 6-7 ezer Forintomban.

Mondjatok erre valamit, ne kíméljetek!

[ Szerkesztve ]

(#3485) namenlos


namenlos
tag

Egy kártya úgy szűnik meg díjmentesen, hogy vagy lejár magától, vagy ha másikat kérsz/kapsz helyette, akkor a régit beszedik és még ott előtted megsemmisítik (kettévágják). A kártya éves díja előre fizetendő így, ha visszaviszed és kettészelik, akkor a fennmaradó időszak díját arányosan visszautalják (tehát ha sietsz, szinte még az egészet). Alapesetben (Junior/JUMP) a kártyának akkor kellene lejárnia, mikor megszűnik az adott számlacsomagra való jogosultságod. Legalábbis nekem eddig mindig így volt, így nem értem, miért érvényes most a tiéd 2019-ig. Lehet, elbasztak valamit. Lényeg, hogy vidd vissza a kártyát (és reklamáld meg az esetet)!

(#3486) dptrsk válasza totyak (#3484) üzenetére


dptrsk
addikt

Besétálsz egy OTP fiókba a régi kártyával, megmondod, hogy vissza szeretnéd adni, mert nem kell. Bevonják, s időarányosan visszakapod a levont kártyadíjat.
Az 500 forint díjterhelés csak abban az esetben van, ha olyat kérsz, amit te is meg tudsz csinálni otthon a gép előtt, bevonni te nem tudod a kártyát, így az nem fizetős

Legközelebbre jó tanács: Olvasd el mit írsz alá.
Számlacsomag módosítás vagy új számla szerződés. Új szerződés esetén új a számlaszám is.
A bankkártya azért maradt nálad, hogy addig tudd használni, amíg meg nem érkezik a Simple kártya, ha akartad volna visszaadhattad volna váltáskor. Habár a bank nem számolt el veled váltáskor, de a te javadra tévedett, ugyanis a váltáskor a JUMP kártya időarányos díját vissza kellett volna adnia és a drágább SIMPLE díjat időarányosan beterhelnie.
Te nem letiltani akarod a kártyát(elvesztés miatt), hanem visszaadni, amit személyesen tudsz, hogy a bank lássa nem az elvesztés díját akarod megspórolni.
Simple mellé azért drágább a kártya, mert JUMP mellé a régi feltételek(kb 2015ig megkötött) szerint kaptad, az új feltételek (kb 2015-től) szerint drágábbak lettek bizonyos kártyák.

Ezek a díjak feketén fehéren ott vannak a hirdetmények között, nem titkolták el előled

[ Szerkesztve ]

(#3487) totyak válasza namenlos (#3485) üzenetére


totyak
aktív tag

Köszönöm a reagálást.

Én pont ugyanígy gondoltam, tehát szerződésmódosítás volt, nem vagyok jogosult a Jump számlára korom miatt, akkor a kártya is érvényét veszti, főleg, hogy újat kaptam. Csak itt nem kérték vissza a régit és nem is figyelmeztettek, hogy tiltsam le.

A kártya alapból 2019-ig érvényes, rá van írva, de új számla, új kártya miatt én ezzel nem foglalkoztam.

Ezt viszont nagyon jó, hogy írod, hogy előre beszedik a pénzt. Ez amúgy 100%? Ha jól rémlik 09.27-én vonták le a 4504Ft-ot. Mivel ez éves kártyadíj, így 4504/365=12,34Ft-os napidíj. Ha holnap be tudnék menni, az elvileg azt jelentené, hogy max. 8 napot kellene fizetnem, ami 8x12,34Ft=98,72Ft, amibe meg nem rokkanok bele.

Egyébként nekem rémlik is, hogy amikor számlamódosítás volt, akkor a Jump kártya éves díjának időarányos részét levonták, csak sajnos az OTP Direct-ben valamiért nem tudom visszanézni az idén márciusi számlaforgalmamat.

Esetleg azt nem tudod, ha nem megyek be a bankba, csak online tiltom a kártyát, akkor is automatikusan visszautalják a levont összeg nagy részét, vagy jobb, ha személyesen intézem?

Illetve mennyi a kártya tiltás díja?

Tehát, ha minden jól meg, akkor ez a történet nekem kb. 100Ft + kártya tiltás díja + esetlegesen 500Ft-os Simple ügyintézési díj, ami összesen még mindig nem lehet 4500Ft.

(#3488) totyak válasza dptrsk (#3486) üzenetére


totyak
aktív tag

Köszönöm neked is a választ.

Hidd el, elolvastam mindent és azt hittem értek is mindent. Ezek szerint nem teljesen. De a tájékoztatás sem volt teljes körű.

Annyiból jó ez a dolog, hogy megtudok tőletek érdekes információkat. Ezt sem tudtam, hogy ha online letiltom az fizetős, de ha személyesen beviszem és bevonatom, az ingyenes. A két dolog így már világos, hogy nem ugyanaz.

Eredetileg egyébként úgy volt, hogy új számlaszámot kapok. Be is paráztam, tisztán emlékszem, mert eszembe jutott, hogy akkor a munkahelyemen ezzel megint a gond lesz. Aztán az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy meg tudta oldani, hogy ugyanaz a számlaszám maradjon.

(#3489) namenlos válasza totyak (#3487) üzenetére


namenlos
tag

Letiltás arra való, ha elveszíted/ellopják a kártyádat. Kártyatípustól függ, a hirdetmény szerint 1.812 Ft a JUMP letiltási díja + utána még fel is hívnak aggódva, hogy mi történt veled. Az éves díj sem jár ilyenkor vissza, így mindenképp ejts útba egy bankfiókot.

(#3490) fery02


fery02
addikt

Ha már így szóba jött a Jump és bankkártya téma:
Lesz-e abból valami hátrányom, ha április óta már a 28. évem miatt Net számlacsomagon vagyok, viszont mindmáig még a Jump-os kártyát használom?
Nem is kaptam újat, gondolom akkor majd ennek a lejártakor kapok majd számlacsomagomhoz igazítottabbat.

(#3491) Atomgeszi


Atomgeszi
veterán

Hali!

Úgy jártam, hogy fél év után újra kellett rakjam az OTP alkalmazást... ma gondoltam beállítom.

Megadtam mindent, de az istenért sem emlékeztem a régi jelszavamra, csak az újra(bár lehet itt is az újat kérdezték ami az a 8 jegyű szám, na mindegy én a régivel próbálkoztam, és most kiírta,hogy
"Ez az azonosítási mód önnek túl sokszori sikertelen belépés miatt fel lett függesztve"

Szuper. Most mehetek be az OTP-be, hogy csináljanak valamit?!?!

(#3492) dptrsk válasza fery02 (#3490) üzenetére


dptrsk
addikt

Ha lejár akkor kapsz újat.
Nincs jelentőssége, mindkettő MCO kártya csak a minta más.

(#3493) dptrsk válasza Atomgeszi (#3491) üzenetére


dptrsk
addikt

Ha jól rémlik 24 órára függeszt fel a rendszer, de nem vagyok benne biztos.
Telefonon vagy személyesen azonnal meg tudják oldani.

(#3494) Atomgeszi válasza dptrsk (#3493) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Személyesen 10 perc alatt megoldódott :)

(#3495) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Sziasztok!

IOS en az OTP smartbank appban valahogy az újra regisztrációt elrontottam. És felfüggesztésre került a belépési azonosítóm. Mit tudok ilyenkor csinálni?

(#3496) dptrsk válasza SG3rg0 (#3495) üzenetére


dptrsk
addikt

OTP fiók vagy telefonon kéred a feloldást.
Ha jól rémlik jelszó 3 alkalommal történő elrontásánál van ilyen és 24 órán keresztül tart, ha van időd ki is várhatod.

(#3497) SG3rg0 válasza dptrsk (#3496) üzenetére


SG3rg0
őstag

Telefonon milyen számot kell hívni?

(#3498) dptrsk válasza SG3rg0 (#3497) üzenetére


dptrsk
addikt

06 (1/20/30/70) 3-666-666

(#3499) leslieke válasza SG3rg0 (#3495) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Ma jött ki frissítés is az apphoz. Abban próbáltad vagy még a régiben?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#3500) SG3rg0 válasza leslieke (#3499) üzenetére


SG3rg0
őstag

Abban, amugy tuti nem basztam el mert sikerült a regisztráció, de mégse engedett be, újrakezdtem és ez lett belőle.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  OTP Bank topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.