Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A bankkártyához (esetemben Junior csomag) tartozó vásárlási kedvezmények mennyire szoktak változni havi szinten? Most van egy Tesco-s ajánlatom, amivel 10.000 forintonként 2000-et jóváírnak, de csak 11.30-ig érvényes. Egy másik itteni topikban viszont mintha azt olvastam, hogy valaki már több hónapja használja a Tesco-s kedvezményt. Van esély, hogy decemberben is lesz ugyanilyen?
Azért kérdezem igazából, mert kihasználnám és vennék egy TV-t a Tesco-ban (így lényegében 20% kedvezménnyel), csak biztos, hogy szerdáig el tudom intézni. -
Keem1
veterán
Van valakinek gyakorlati tapasztalata a Mobil Paypass kártyáról? Jelenleg ingyenes a kibocsátás és az első éves kártyadíj is. Ha a kártyát lemondom az első év végén, akkor azt ingyen megtehetem? Őszintén szólva, egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy megér-e nekem évi 4 ezret, de egy év használat alatt megtudhatnám. Most ismét lehet igényelni. A Mobiltárca appban a Supershop kártyát rendszeresen használom, ezért kipróbálnám a fizetést is ily módon.
Ha valaki megírná, hogy díjmentesen törölhetem-e, ha nem tetszik, azt megköszönnném -
Drenadar
veterán
Az mennyire normális, hogy volt két napja egy paypalos vásárlásom, és nem látszik sehol? Persze az egyenlegemből hiányzik, meg a PP visszaigazolta, de a számlatörténet nem mutat semmit. Persze a boltos vásárlások kb azonnal látszódnak ott.
#2395) Zoty4 : igénylések menüpontban lehet igényelni, én migrált axás vagyok.
-
dptrsk
addikt
OTP direktben szerintem lekérdezhető a jogszabályi ingyen 150k felvétel nyilatkozat állapota. Igénylések menüpontban van, ha jól rémlik.
Ha AXAnál nyilatkoztál szerintem az átkerült az OTPhez is. Azért ellenőrizd le.
Ha aktív a nyilatkozat, akkor a havi első 2 felvétel, összesen max. 150k bármely automatából felvehető tudtommal.
-
Zoty4
őstag
sziasztok
AXA-s voltam, most OTP OKE6 vagyok. Kérdés, hogy ingyenesen felvehetek pénz 150k-t?
És ha igen akkor csak otps vagy akármelyik autómatából? -
csabi94
őstag
Sziasztok! Valaki legyen kedves mondja el nekem, hogy mi a különbség a sima, bankban váltható Gépkocsinyeremény betét, és az E-Gépkocsinyeremény betét között. Az tiszta, hogy az elektronikusat otthon, kényelmesen hátradőlve vásárolhatom meg az internet előtt. De van-e hátránya?
Pl. van egy ilyen mondat benne, és nem értem, hogy miért nem minősül takarékbetétnek: "- jelen Szerződés kizárólag elektronikus példányban készült, és nem minősül az 1989. évi 2. sz. tvr. szerinti takarékbetétnek."
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
albiosz
őstag
Oh, valóban, most már rémlik, hogy csak következő hónaptól lépnek életbe a kedvezménycsomagok.
Szerintetek hogy lenne a legolcsóbb felvenni 750 000 HUF-ot? A 150 ingyeneset már kilőttem.
Gondolom 2 felvétel kell hozzá: 400 000 + 350 000.
- OTP ATM: 61 Ft + 1,23%, tehát 9347 HUF a 2 összeg felvétele
- egyszerűen nem találom, hogy egyéb belföldi ATM-ből Tempo csomag alapján mennyi. Pár hónapja már megvolt, akkor így alakult 990 Ft + 0,6%, tehát 6480 HUF. Változott vajon azóta?
- Fiókból gondolom drágább, de erről nem találtam infot egyelőre. -
dptrsk
addikt
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy fel kell vennem egy nagyobb összeget még novemberben. Ha ma megrendelek egy 2 ATM vagy 5 ATM csomagot az mikor lép érvénybe? Ha mától/holnaptól, akkor megvan a megoldás
Szerk.: OTP Simple 2014.12.31-ig kötött szerződés.
-
Zoty4
őstag
Itt is felteszem a kerdesem, hatha itt hamarabb kapok valaszt.
Axas szamlam megszunt, es meg axas kartyarol vasaroltam aliexpressen. Lejart az egyik rendelesem es visszautalas elott raeszmeltem, hogy hoppa, mar nincs meg az a bankkartyam ahova regebben visszautaltak az ilyen teteleket, mert mar otpnel vagyok otps bankkartyaval. Hogy kapom igy meg ezt a penzt? Otp atkonyveli az axas kartyara erkezo penzt? -
Drenadar
veterán
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Eddig úgy rémlett, hogy főszámláról a webkártyára bármikor tudok azonnal utalni, hétvégén is. Ez megváltozott, rosszul emlékszem vagy valami hiba van a rendszerben, mert 6 órája nem jelzi a pénzmozgást
Elég kellemetlen, mert az élet nem áll meg hétvégén és az automatikus befizetések van, hogy hétvégére esnek -
-
Exoon
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van bármiféle megoldás arra, hogy bankon kívülre utaljak és azt a másik fél azonnal megkapja? Tehét ne hétfőn reggel csak hanem akár hétvégén is. A 7x24 órás csak otpsek között működik sajnos...
Köszönöm
-
beherit
tag
Most megint nem lehet a neten belépni? Egyfolytában rossz mostanában az online felület.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok.
Ha 5 millió forintos tartozást 5 éven keresztül fizetünk vissza 1.5 milliós Ft-os részletekben. Hány százalékos kamatra adták a kölcsönt, hol tudom kiszámolni?
-
jociolaszi
tag
Nekem egy hónapja csinálja a cirkuszt az otp felület. Fizetek kártyás utalással és elfogadja jön email hogy sikeres. rá egy 20percre email hogy sikertelen. De a szolgáltatónál már a rendezve látszik és a számlámra se tette vissza amit utalt! Tehát rendben van de akkor miért küldi hogy sikertelen?Már háromszor csinálta.
-
dptrsk
addikt
válasz
kenny123 #2360 üzenetére
Ha megszűnt a számla az otp automatikusan visszautasítja a tranzakciót, a bankodnak vissza kéne tennie a számládra a pénzt.
Kb. ugyanannyi idő mire visszakerül a pénz mint amennyibe a megérkezés telt volna.
Tehát ha 2-3 munkanap alatt ért volna ide, akkor 4-6 munkanap mire vissza kéne kerülnie hozzád.
El nem veszik az összeg. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Holland ING-bol utaltam haza egy OTP deviza számlára iban alapján. A probléma az lenne hogy mint kiderült, az a számla megszűnt kb pár hónapja.
Ilyenkor mit lehet tenni? Ha nem találja a bankom a számláz, visszautaljak? Vagy a fogadó félnek kellene valamit csinálni? Vagy ez a pénz elúszott? -
dptrsk
addikt
válasz
Drenadar #2358 üzenetére
Ha van netes hozzáférésed, nézd meg internetbankban, hogy a betéti kártyák között látod-e.
Ha igen és van lehetőség aktiválásra, szerintem ott is megpróbálhatod aktiválni.Egyébként fogadnak emailben is panaszt, sőt az a legjobb, ha te magad írod meg a panaszlevelet, s küldöd el.
A banki munkatárs is ugyan ezt csinálná, csak nem te fogalmazod meg, hanem ő, s esetleg valami lényeges lemarad. -
Drenadar
veterán
Kártyához mellékelt leírás szerint csak és kizárólag telefonon lehet aktiválni...
Holnap újra megpróbálom...
(#2356) [chelloZotya: igen a telefonos app nagyon jó volt, és könnyen használható... egyetlenegy pozitivum az otp mellett a használható netbank meg az app, de már a belépés is túl van bonyolítva. Plusz utóbbi időben a netbankkal csak a gond volt ahogy a médiából lejött...
-
dptrsk
addikt
AXA átvételben nem vagyok jártas, de internetes otpdirekten nem tudjátok aktiválni?
Alap OTPsként a postán kapott kártyákat(első vagy cserekártya) online a leggyorsabb aktiválni, 2 kattintás.
-
Zoty4
őstag
válasz
Drenadar #2355 üzenetére
Bankkartya 10szama+ az ujonan nyitott bankszamlaszamod 3 utolso szamjegye
most neztem meg
Egyetertek, baromi jo bank volt, jo konstrukciokkal foleg meg par eve a 4-5% latra szolo kamattal
Meg a mobilos felulete parades volt. En is valhattam volna az erstehez nagyon jo (egyedi premium) csomagra, de mar voltam naluk es nagyon nem csipem oket. Inkabb fizetek par szaz forintot az otpnekno meg nem kellett atutalni a csilliokat
-
Drenadar
veterán
Igen a kártya mellett volt a leírás
és kizárt hogy 3x rosszul írtam volna be... szóval passz.
Lehet csak én vagyok ennyire szerencsétlen, egyetlen örömöm, hogy munkahelyen nem rég ment körbe egy másik bank flotta hírlevele, lehet váltok is oda... ha holnap se sikerül ezt a rendkívül bonyolult ügyet megoldani.Nagyon sajnálom az axát, jó bank volt
-
Zoty4
őstag
válasz
Drenadar #2353 üzenetére
kaptál egy leírást, abban van hogy a bankkártyád utolsó 10 számhegye meg vmi 3 jegyű kódot kell egymás után bepötyögni
nekem elvileg müxik, de még nem probáltam se pénzt felvenni se fizetni veleÉn holnap megyek váltani simplere. Igényeimhez jobban illik az a díjcsomag, mint a többi otps
mindent neten csináltam axanal is
és ha a sallangokat nem kérem, akkor kb csak az utalásoknak van a 0,3% dija, de azt lekaksizom, viszont asszem az oké6-hoz nem lehet kérni webkártyát, ami meg nagyon kellene és bankkari számlavezetés meg free -
Drenadar
veterán
sziasztok!
Van itt AXA-s rajtam kívül?
nem tudom mit ronthattam el, de az első akadályt nem sikerült vennem... bank kártya aktiválás... kaptam egy levelet, mikor hol mit hova nyomjak... nem sikerült és ki is bannoltak a telefonos ügyintézésből. Ez otépéjéknél normális?
nem kicsit bosszantottak fel, lehet nekem ennyi is volt
panaszt vajon emailben is elfogadnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest