Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Automatából történt készpénzfelvétel, 150 000 forint, kártya bedug, pin kód beüt, kér bizonylatot, kért az illető, hallotta, hogy a pénz leszámolódik, de itt vége lett a tranzakciónak. Sms jött a levonásról, de se pénzt, se bizonylatot nem adott az automata. Csak egy telefonszám, egy 1-es körzet, hogy hívjuk fel. Mivel OTP fiókban történt az eset, jegyzőkönyv felvéve, aláírva, továbbítva. Azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy pár nap és visszakapjuk az összeget.
Van bárkinek ilyesmivel tapasztalata, hogy ez mennyi idő napra? Esetleg szokott lenni gond a visszautalással? Ha igen miért?Mindez az elmúlt egy órában történt...
-
natë
nagyúr
Sziasztok, másnál sem működik a bankkártyás fizetés termináloknál?
-
namenlos
tag
Én nem erőltetném, ami szar. Nemzeti Mobiljegyet érdemes használni.
-
bexinho23
őstag
válasz
Norbi887 #10897 üzenetére
Nálam 6kor elérhető volt a volán bérletem. Viszont most elindítva az appot, nálam sem tölt be semmit. Mindig ettől rettegek egy felszállás előtt... Nem is értem ezt az alkalmanként generálandó motívumos érvényesítést.
FB-on írták 28 perce, hogy dolgoznak a javításon.
-
Norbi887
aktív tag
A Simple Appon belüli BKK Jegyei másnál sem elérhetőek reggel óta?
Csak tölt és tölt, de nem elérhető a tegnap vásárolt bérletem. -
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
emeritus #10885 üzenetére
Teljesen random az utóbbi időben, hogy milyen azonosítást kér (nálam az új alkalmazással).
a) nem kér semmit, megtörténik a fizetés
b) push üzenetben kér jóváhagyást
c) push üzenetben kér jóváhagyást, majd sms-t is küld, és azt is be kell írni
d) push üzenetben kér jóváhagyást, majd kéri a telekódot, majd sms-t is küld, és azt is be kell írni. -
emeritus
tag
válasz
Peter.70 #10890 üzenetére
Ezt tapasztalatam magam is: push is jött, sms is, gyakorlatilag egyszerre, ez nem normális. A szokásosan eszközölt appbeli jóváhagyásra az aktus nem teljesült, így az sms kódot is alkalmaztam. Nyilván nem volt kettős jóváhagyás, talán az utóbbi volt hatásos. (Vagy nem.)
-
lumpy95
tag
Üdv,
Egyik ismerősöm kapott OTP-től egy sms-t hogy összegzett elszámolás feladása -9679 ft. Ez mit jelent / mit takar? -
fcjuveka
csendes tag
Hali! Office shoesba akartam fizetni, de tegnap, meg ma sem sikerült, új appban jóváhagyom, utána visszamegy a shopba, de sikertelen fizetést ír, nem vonja le. Más helyen is többször előfordult, hogy másodszor vagy harmadszorra sikerül csak valamit kifizetni. Már kezd idegesítő lenni. Mi lehet a baja? Kártya? Otpnél van esetleg mindig valami? Márciusba váltottam smartra, kaptam új kártyát is, meg az új appba hagyom jóvá, azóta csinálja.
-
zolnagy
őstag
válasz
Peter.70 #10881 üzenetére
Nálam is volt. Nem alkalmazásfüggő. Fent van a Smartbank és az új Netbank is. 10-ből 9-szer ujjlenyomattal hagyom jóvá a push üzeneten keresztül. De ha ott nem, akkor a Smartbankban, vagy az új netbankban a megfelelő menüben. De volt már nekem is, hogy ennek ellenére smst küldött és kódokat kért. Ebben az esetben egyik alkalmazásban sem volt ott a lehetőség a jóváhagyásra. Nem tudom, ez mitől függ, talán az adott Webshoptól?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Engem is elért az a probléma, hogy az otp hülye azonosítási rendszere miatt ( új mobil alkalmazás ) nem tudtam fizetni online a bankkártyámmal. Kérte az sms kódot, meg a 3 jegyü másik kódot. A régi alkalmazásnál nem volt ilyen probléma. Ez tényleg ilyen bonyolultan működik? Ha igen, akkor a bankkártyát nem igazán fogom használni -
mexel
veterán
Szerk: lehet inkább másik topikban kellene ezt feltennem, bocs. Akár törölhető is.
-
zolnagy
őstag
-
Peter.70
addikt
Az új mobil alkalmazásnál lehet beállítani újlenyomatos belépést?
-
namenlos
tag
-
ElektrikusDE
senior tag
És csak a bejáratott vonal megy nekik.
Nyugdíjasnak csak nyugdíjas csomagot ajánlanak.
Kérdeztem is hogy nincs ennél előnyösebb?
A válasz: NINCS!
Még jó hogy egy szórólapot eltettem.
Otthon Internetre fel és mit látok?
Mégis volt sokkal jobb csomag is, amit nagy küzdelmek árán sikerült megszereznem.
Eredmény:
Teljesen ingyenes folyószámla MasterCard betéti kártyával, akár az életem végéig. (tényleg minden ingyen)
Az első évben pedig ezen felül kaptam még 600 RON visszatérítést is.
A RON már mutatja hogy nem magyar OTP, hanem román.
De az ügyintézők ott is bénák... (pl. egy telefonszám átíratása kb. 2 hónapig tartott, közben én már át is hordoztam másik szolgáltatóhoz igy megkerültem a problémát)
-
vacs
veterán
Chat-en kérdeztem az előbb és azt írták, hogy elfogadják a nyugdíjat jövedelemnek, éljen!
Hopp, ezt most a Jump számla gyik részénél találtam:
" Fizetési számla-szerződés vonatkozásában bankunk jövedelemnek tekinti a közvetlenül a munkáltatótól (ideértve a nyugdíjfolyósító szerveket) munkabér vagy nyugdíj jogcímen érkező rendszeres jóváírásokat"Zoty4: lehet nem szándékosan, de titeket átb*sztak
-
mecsek20
tag
Az OTP Bank a fizetésiszámla-szerződés vonatkozásában jövedelemnek tekinti a közvetlenül a munkáltatótól (ideértve a nyugdíjfolyósító szerveket) munkabér vagy nyugdíj jogcímen érkező rendszeres jóváírásokat, valamint egyes, a megváltozott munkaképességgel összefüggő és családtámogatási ellátásokat.
7. Az OTP Bank a fizetésiszámla-szerződés vonatkozásában nem tekinti jövedelemnek a fizetési számlára történő készpénz befizetést, kamat-jóváírást, a számlatulajdonos saját fizetési számlájáról történő átutalást, valamint az eseti vagy rendszertelen jellegű jóváírásokat. -
sifarr
senior tag
másik, hogy nyugdíj nem munkabér, szóval a 150k feletti is bukó
Az általad linkelt hirdetményben is min. 150e jövedelem szerepel feltételként. Lásd az (1) hivatkotásnál. Idézem:
(b) 150.000 Ft összegű jövedelem Smart főszámlára és/vagy Smart Devizaszámlára (deviza vételi árfolyamon számítva) történő érkezése,Tehát nem munkabér, hanem jövedelem. A nyugdíj a bankoknál általánosan a munkabérrel azonosan van kezelve.
-
vacs
veterán
És a nyugdíj tényleg nem számít munkabérnek (meglenne a 150 000)?
Tehát egy nyugdíjas sehogy nem tudja nullázni a Smart csomagot? -
KubanitoS
veterán
-
vacs
veterán
Találtam a Smart csomagot, és topik keresőt használva kiderült, hogy 35 évnél idősebb is igényelheti.
A pénzfelvétel díja 112 Ft + 1,49%, de ha kérem az ingyenes felvételt, akkor havi 150-ig díjmentes?
Le van írva, hogy a kártya éves díja 35 év felett több (4 420 Ft)!
A 0 Ft számlavezetési díjhoz beérkező jóváírás nem egyértelmű számomra:
- 35 év alatt (februártól) 167 400 Ft kell ?
- 35 év felett elegendő a 150 000 Ft ?
Smart számla pdf -
vacs
veterán
Sziasztok.
Nyugdíjas édesanyámnak szeretnék egy jobb számlacsomagot, bankot váltani Ő nem akar.
Jelenleg Tempo-t használ, ennek a havi költsége kb 600-700 Ft!
Neki 3 csoportos beszedési megbízása van, utalása nagyon ritkán, pénzt havi 150-et vesz fel.
OTPdirekt kell, ez most havi 120 Ft a Tempo-ban, Sms nem kell!
Múlt héten lejárt neki egy sok éves megtakarítása, 1 milliót vett fel, erre 13 000 ft volt a banki költség, ezen nagyon felhúzta magát (fiókban vette fel, azt mondták neki, hogy atm-nél még több lett volna)!
Próbáltam a hirdetményből kibogarászni, hogy melyik lenne neki a legjobb, de nem találtam semmit.
Létezik, hogy minden csomag ilyen drága, vagy én nem vettem észre valamit?
Tudnátok tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest