Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
Origin access kérdésem lenne. Adott ugye ez a szolgáltatás, van havi díja. (Úgy tudom PC-re csak havi díj van nincs negyed, fél vagy éves díj.) Na mármost a példa kedvéért én mondjuk 3 hónapig előfizetek folyamatosan, használom és ezalatt letöltök 3-4 játékot az ingyenesek közül amikkel időközönként bővítik az előfizetők által letölthető tartalmakat. Ezek után ha én úgy döntenék, hogy 1-2 hónapig nem fizetek elő akkor hogyan lesz a tovább? A játék továbbra is a gépen marad csak nem indul el, mert érzékeli ezt a rendszer, de miután újra előfizetek akkor tovább használhatom mintha mi sem történt volna? Ez a kihagyás mennyire befolyásolja a játék mentéseket? Minden kezdődik előröl vagy folytatható minden onnan ahol abbahagyta az ember fia. Vagy netán minden "nullázódik" úgymond, újra telepít, újra kezd minden előröl?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs