Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9995) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Reggelt!

Internetes pályafutásom kezdete óta szinte csak operát használok, de egyre inkább kezd elegem lenni belőle..
Mióta az újat használom(10.50) egyre több baj van vele.. Történet a következő:
Van egy külföldi e-mail-em. Opera indít, megnyitom az oldalt, levelezek, minden frankó. Majd este opera ki, gép lekapcs. Másnap nyitom meg, és ugye már ott van megnyitva az e-mail, amit frissítve bejön a bejelentkező oldal. Beírom a jelszavam, enter, és visszadob ugyan oda. Ha bezárom ezt a fület, és nyitok újat, akkor ugyan ez. innentől csak akkor tudok belépni, ha bezárom a fület, amin nyitva van a levelező oldal, opera bezár, gép restart, opera indít, és egy új fülön megnyitom.
A probléma csak az, hogy minap facebook-os böngészés közben egyszer csak kiirja, hogy a folytatáshoz be kel jelentkeznem. Na azóta opera alatt egyáltalán nem tudok, még az előző módszerrel sem, most pedig a nokiaprogramok.hu-ról is kidobott, és oda sem tudok belépni :W Gyakorlatilag most egyedül csak a PH maradt bejelentkezve(még..) a többi kidobott és nem enged vissza :(((

Ez most mi? :Y

Szerk: ja azt már meg sem említem, hogy amikor fut az opera, a CnQ nem veszi vissza a szorzót, a napokban meg mellé még gondol egyet, és 20-40%-al terheli is a procit..

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.