Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
Ez az hogy típustól függ.
Amelyik típust az olcsó fenntarthatóság és a tartósság miatt veszik, ott keresettebb a kisebb motor és fogyasztás (oké hogy ez nem jár már együtt, de a beidegződés maradt).
Amit meg azért vesznek mert hú de király, ott az erősebb jobban keresett, pont az előzőekből, meg a vásárló preferenciáiból adódóan.Postázást nem vállalok.
-
Declare
őstag
-
trassher
addikt
Aral high tronic g-t nem kapok sehol, rendelgetni meg nem fogok.
diegho: Magyarországon kapható gm dexos 2-t teljesítő motorolajok:
Mobil 1 ESP 0W-40 olajwebshop.hu
Mobil Super 3000 XE 5W-30 olajdokk.hu
Castrol Edge Titanium Fst 0W-40 castrolmintabolt.hu
Castrol Edge Titanium Fst 0W-30 olajshop.hu
Castrol Edge Titanium Fst 5W-30 C3 olaj-partner.hu
Castrol Edge Titanium Fst 5W-40 olajshop.hu
Castrol Edge Titanium Fst Turbo Diesel 5W-40 the-filtershop.com
Castrol Magnatec 5W-40 C3 olaj24.hu
Total Quartz Ineo Mc3 5W-30 totalolaj.hu
Elf Evolution Fulltech Msx 5W-30 olajborze.hu
Eni i-Sint Ms 5W-30 olajshop.hu
Shell Helix Ultra AG 5W-30 shellshop.hu
Statoil LazerWay G 5W-30 statoil-motorolaj.hu
Mol Dynamic Gold 5W-30 kenoanyagfutar.hu
Motul Specific dexos2 5W-30 motul-bolt.hu
Omv Bixxol special C3 5W-30 premiumolaj.hu
Q8 Formula Special G Long Life 5W-30 formula3000.hu
Eneos Premium Hyper 5W-40 szilkerauto.hu
Eneos Premium Hyper 5W-30 szilkerauto.hu
Gulf Formula Gmd 5W-30 gulf.hu
Fuchs Titan Gt1 Pro Flex 5W-30 olajborze.hu
Comma Syner-Z 5W-30 gepex.hu
Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 kicsikocsiautosbolt.hu
Genuine GM Motor Oil dexos2 5W-30 autoteka2000.hu
Valvoline SynPower Mst 5W-30 sgconsult.huMannol O.e.m. Opel 5W.30 the-filtershop.com
Megol Motorenoel Efficiency 5W-30 goldolaj.hu
Ravenol Longlife LSG SAE 5W-30 sct-hungary.hu
Rowe Hightec Synt Rs 5W-30 Hc-Fe west-autoteka.hu
Midland Axxept 5W-30 midland.hu
Vat Oil SynGold 5W-30 olaj24.huFindzs: Ford GT
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
A suzuki szélvédő is gumikéderes és azt is ragasztják. A tied is ragasztva szerintem. A szélvédő élére körbe rá van húzva a gumitömítés és úgy ragasztják a helyére.
Szélvédő újraragasztás + előtte a képen látható furatot kinyomtam tömítővel. Azon jön ki a motorháztető nyitó bovden és az okosok még áthúztak rajta egy kábelköteget.Redmi Note 7
-
haddent
addikt
Csak én vagyok ilyen puritán, hogy VW konszernből ha vennék, akkor csak VW? Mármint ilyen skoda, seat meg mittomén nem kéne? Hamár VW, akkor legyen igazi
Más: már mutattam, de annyira szép Ilyen első hűtőmaszkras vadászok, valakinek tipp, hogy hol -mennyi? (Márkajelzés nélküli, sima)
Illetve ugyancsak ilyen "német zászló" matricára is vadászok (hűtőmaszkon van), erről tipp? Kerestem én már német amazonon is, de sehol nincs -
-
Petyyyyy
addikt
Nem, még semmi ilyesmire nem került sor. Nem sikerült még eljutni normális szervízbe, ahol direkt Opelhez való COM portos műszer van. Addig meg nem költenék feleslegesen (lehet nem az) amire nem kell.
De amúgy is szeretnék találni valakit aki tényleg ért hozzá, kell egy fix szerelő, hogy egy kézben legyen.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Ma délután megkapja a denaturált szeszt a tankba, várunk vele 24 órát aztán rálesünk. Ha kell, lesz motorindító spray is. Én is lábán akarom bevinni, legalább ide a telepre.
Aztán remélem nem kell elkérnem az autómentő számát. Egyébként XI kerület, Ménesi.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Declare
őstag
Jeeee...benzines G astra es nem 32.000 km van benne
teljesen korrektnek tünik....felniket szerencsere nem kell megvenni, uj teligummak ....viszont a sportdob....en ezt tovabbra sem ertem 100x loerös auton...de legalabb a kipufogo veg jol nez ki. Picit be lenne süllyesztve a lökharitoba, top lenne. Ez szerintem is erdemes egy szemelyes talira, ha valaki ilyenben gondolkozik
(#51690) trassher valszeg, hogy a km szürö, az 20.000 km re van beallitva a többsegnel....
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Már elég régen hirdetik, esélyes hogy valami nem kóser vele.
zolikaDB: Akkor siker
Declare: Életemben nem állítottam be szűrést km alapján. Aki így tesz az ne csodálkozzon ha valami tekert fospisztolyt vesz. Amúgy nem tudom mi lehet a gond kocsival de már tényleg kb 2 hónapja fent van hahun. Mondjuk azt sem értem minek rakja fel alufelnivel a képeket mikor az nincs az árban és meg sem vehető. Pedig az egy igen csak finom tomasson tn1 garnitúra.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Declare
őstag
Hat igen, igy müködik sokaknal a matek
(#51702) haddent Amig nem zavar, addig nekem mind1, nyilvan izlesek es pofonok a sportdob a teljesitmeny miatt kell (mint ahogy a diffuzor, hatso szarny....is) Ergo egy M3 nak nem azert van olyan hangja, amilyen, meg diffuzora, mert az mennyire kiraly, hanem mert egyszerüen ha egy 1cm atmeröjü csö lenne a kipufogo, normal dobbal, akkor elbukna sok-sok loeröt es ha nem lenne diffuzor nem birna azt a teljesitmenyt atvinni az utra...inenntöl kezdve en nem tudok mit kezdeni a sima kisteljesitmenyü autok sportdobjaival, diffuzoraival.....es ezt ne bantasnak vedd, normalis dobod van, nem "utcafelverö" hörögetö...Neked ez tetszik, ok
(#51703) sunci_02 az a 4000 az valoban tulzas azert...meg egy kihegyezett utcai sportgepbe is tulzas lenne szerintem
-
F_Gergely
őstag
Nyilván kell szólni, de nálam külön van a nyári meg külön a téli szóval nagy gumizás nincsen, és mire elkopik a gumi elvileg addigra csere érett a jeladó is (5-7 évet bír a jobb minőségű és 3-5 évet az olcsóbb gyártmány) illetve kétféle típus van, egyik a felnin belülre kerül tehát kívülről nem látható azonban az olcsóbb verzió a felnin kívül van, ennek a hátránya az hogy könnyen lelopható azonban speciális szerszám nélkül nem lehet leszedni. (hasonló elven van mint a kerékőr).
-
Petyyyyy
addikt
Valószínű ez lehetett. A nagyobb pánikom, hogy lefalazták az EGR-t. Annak nem örülnék. Ha mégis ez van, visszaállíttatom az eredeti állapotot. Hónap délben teszünk próbát az indításra, aztán ha műhelybe kerül, felhívom a szerelő figyelmét erre is.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
F_Gergely
őstag
Én ezeknek csak akkor hiszek ha berakom az autóba és működik. Próbáltam már hasonlókat de nem működött, mert valamiért a régebbi dízel autókkal nem szeretnek működik csak benzinessel....
Szerk.:
De irják is:
"OBD2 szabványt támogató gépjármű szükséges a használatához. Nem létezik lista, jellemzően a benzines gépjárművek 2001-től, dízel gépjárművek 2003-tól kötelezően támogatják"[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
B vectrán a kézifék alatti takarólemez mögött van az OBD csatlakozó.
HA esetleg veszel ilyet szivesen kipróbálnám ha működik a verdával akkor én is veszek, bár egy opcom az amire igazán fájna a fogam, azzal lehet immot, központit mindent tanitani, kapcsolni, beállítani stb. -
-
-
-
diablo1984
veterán
szép ez is, csak majd 200ezer van benne, ennyiért azért nem egy ennyit futott autót vennék, hanem egy keveset futott lecsekkolt magyart, vagy egy ellenőrízhető hátterű német autót, de semmiképp sem egy külföldi istentudja mennyit futott gépet! azért h astrából lehet itthon család kedvence keveset futott példány, kinnt azért televerik még a benzineseket is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aguri prestige S17 és S8 tetőcsomagtartó eladó
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest