Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NePee
csendes tag
Lassan elkészül a gui-s op3n dott flasher tool.
Előre egy kis kedvcsináló:Lényegében a fastboot.exe-t futtatja az app ahogy az Abel féle script is teszi, ez annyival tud többet, hogy van progress bar + ha valahol elakad a folyamat nem futtatja le az utána következő parancsokat.
Hiba esetén gyárt hibanaplót + nem expert módban megmutatja a console kimenetét is a laikusnak. (Alap módban a console-t inkább elrejtettem.)Előre felvittem pár partíciós kiosztást, de lehet menteni szerkeszteni meg ami jól esik.
Egy dolgot kell még megoldanom:
A windows nem képes a fastboot kimenetét csak 4096 karakteres darabokban ideadni amíg fut a process (CreateProcess, CreatePipe winapi), így a system.img flashelés folyamatát még nem sikerült normálisan progress bar-al jelezni.Ha valakinek van erre ötlete az kérem jelezze!
Töltöm le a teljes lollipop dev brench-et, onnan tudok majd elvileg fastboot-ot fordítani amivel megmókolható a probléma majd valahogyHa valakinek van még ötlete a funkciókat illetően azt nyugodtan leírhatja, ha van értelme beleírom ezeket is.
A program pascal nyelven íródott Lazarus ide-vel (Multiplatform ingyenes Delphi).
Amint elkészül közzéteszem a forrást is. (Nem ártana ha valaki átnézné.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Windows 10
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest