- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RoundRobin
üzenetére
ps: Nem tudom megválaszolni, hogy mi okból tűnt el a droidbootom?
Kérdezted egyáltalán?
És nem, nem tudom megválaszolni mivel nem kérdés. Most kezdtem el a tabot hekkelni, előtte semmit nem csináltam, tehát nem volt rajta és ennyi.
Amúgy érdekes mitől nem volt? Nincs és kész.A segítség: Első segítő válaszod idézném szó szerint: "ADB".
Köszi.

Komolyan mondom tényleg ne értsen félre senki, jó a topic, de amikor hülyének néznek és rám fognak valamit ami nem úgy van azt nem bírom. Egyszerűen nehéz spec esetet kikeresni a topicból. Ennek nagy részét mégis sikerült magamtól megtennem.
Aki meg csak scriptet futtat ahhoz nyilván nullasemmi hozzáadott érték nem kell. Azt valóban könnyű megtenni betévedve ide is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Apple Smart Folio iPad (A16) (11. generációs) - citromsárga tok
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest