Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RoundRobin #2401 üzenetére
ps: Nem tudom megválaszolni, hogy mi okból tűnt el a droidbootom?
Kérdezted egyáltalán?
És nem, nem tudom megválaszolni mivel nem kérdés. Most kezdtem el a tabot hekkelni, előtte semmit nem csináltam, tehát nem volt rajta és ennyi.
Amúgy érdekes mitől nem volt? Nincs és kész.A segítség: Első segítő válaszod idézném szó szerint: "ADB".
Köszi.
Komolyan mondom tényleg ne értsen félre senki, jó a topic, de amikor hülyének néznek és rám fognak valamit ami nem úgy van azt nem bírom. Egyszerűen nehéz spec esetet kikeresni a topicból. Ennek nagy részét mégis sikerült magamtól megtennem.
Aki meg csak scriptet futtat ahhoz nyilván nullasemmi hozzáadott érték nem kell. Azt valóban könnyű megtenni betévedve ide is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest