- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Én is most vettem a drágaságot és ugyanezt a hibát produkálja. Van vkinek rá ötlete? Ha az itt leírtak szerint átpartícionálom van-e rá esély, hogy felmennek rá a frissítések. Hol lehet megnézni, milyen frissítések jelentek már meg, mi az utolsó verzió, mennyire fontosak egyébként ezek, én nagyon szeretem ha minden uptodate, de csak ezért a hibáért nem adnám vissza a Tescónak, hátha később születik rá megoldás, ha még nem született. Ugye ez a hiba nem azt jelezi elő, hogy totál szar a cuccos.
Ui: nem tudom, érthető volt-e, tehát egyelőre indul a ketyere, de már a legelején szól, hogy frissítés érhető el, ha nem foglalkozom a frissítéssel, akkor működésre tudom bírni, tehát nem tégla állapotban van jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest