Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
fahrii
üzenetére
Igen, belefér, kb az általam meghúzott határnál lesz.
Amúgy pontosan arra gondoltam amit írtatok, hogy a nagyobb kijelzővel jobban járok, ráadásul úgy hogy abszolút alkalmi felhasználó vagyok.
Vhiktor neked is kösz!
(Elnézést a borzasztóan sok elgépelésért az első kommentemben
) -
mp54
senior tag
válasz
fahrii
üzenetére
Jól értem, hogy 5%+15%+10%= 30% árengedmény el lehet simán úgy érni, hogy nem vagyok "bennfentes" sehol? Ha igen, ez engem is nagyon érdekel, ugrásra készen állok egy 65s95f-ért!!! Ha ugrok, tudsz adni 10%-ost?
A Samu webshop-ban a kód ablakba be lehet írni egyszerre többet is? Egyet beírtam, elfogadta, de már nincs ablak, hogy beírjak még másik kettőt is...! -
alaves
addikt
válasz
fahrii
üzenetére
Fényes felületű QD-OLED kijelző tisztítása: 70 %-os adalékmentes etanol-os puha mikroszálassal áttörölni, majd szárazra egy másikkal. Ha már van optikai elváltozás (kékes folt), azon a helyen valószínűleg 2-3-4x is ismételni kell a törlést, hogy tökéletesen visszaalkuljon az optikai viselkedés (saját tapasztalat, és a már nem elérhető Samsung Display blog oldalán leírt tesztek alapján).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED C1 48"
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Vhiktor