Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
vajgyu04
üzenetére
Ezek az OS-ok ~1,5 GB-osak, általában sok hiba(lehetőség) van bennük. A webOS, androidTV (googleTV), stb. sem különb. Nálam B7-en és az OLED754-en is előfordult viszonylag gyakran. Nálam valószínűleg azért van, mert PC-re is van kötve (két teljesen más hardvernél /gpu, alaplap,stb/ is ugyanúgy) , és valami megzavarja (RGB színform, dinamikatratomány, képfrissítés, VRR, vagy valami). Lehet, hogy konzolnál is hasonló a helyzet.
Belső app.-oknál a HDR>SDR (és vissza) váltásnál soha nem fordul elő.
Természetes? Igen. Ha csak az utóbbi 10 évet nézzük, a TV-imen (5) egyik gyártó, egyik fw-je sem volt hibátlan (Kb. 30 fw)
Azt írta itt valaki régebben, hogy ez azért van, mert bérmunkában végzik éjjel-nappal dolgozó szoftver készítők, nagyon alacsony bérért. -
alaves
addikt
válasz
vajgyu04
üzenetére
Ehhez a szoftver problémához azért gyári visszaállítás nem szokott kelleni. Legtöbbször még az egyszerű forrásváltás is megoldja.
- TV reboot: bekapcs. állapotban táv. kikapcs.gomb nyomása 5 mp-ig, amíg újraindul
- min. 2 perces áramtalanítás (ha a reboot nem oldotta meg)
(van olyan, amikor a reboot-ot 2x is ismételni szükséges) -
szgaborsz
tag
válasz
vajgyu04
üzenetére
Nekem tegnap ugyanez, a sötét részek bebuktak, a részletek eltűntek. Két hetes 77S95F, gyönyörű kép, szuper mozgás, tegnap bekapcsolom és ez fogad. Meginogtam, hogy az LG után akarok-e Samsungot. Fél éve rendeltem egy 77S90F-et, LG C2-öt váltott volna, mozgásban rosszabb volt, kicsit nagyobb fényerővel bírt, de olyan görbe volt a panelje, hogy szédültem, ha ránéztem, ment is vissza. Most küldjem vissza az S95F-et is? Az LG után ez csalódás, több is volt soha semmi gond nem volt velük.
-
-
SoupSayse
tag
-
válasz
vajgyu04
üzenetére
Regisztrálj az oldalra.
1. Rájuk írsz a chaten, hogy adjanak CRP kupont vásárláshoz. -5%
2. Használd az OTPOKTOBER kuponkódot - 15%
3. Kérsz (akár itt is) 10%-os kuponkódot, ha csak ez hiányzik küldök szívesen. Létezik 15%-os RDD is, de azt már senki se fog adni (én is most lőttem el az utolsót).
4. Ellenőrzöd a netbankodat, hogy van e moneyback (pl erste, kh van 3%), ha igen aktiválod
5. A készülékhez hozzá adod a beszámítás kedvezményt, nem kell semmit leadnod majd.
6. Kiszállítást követően a members felületen megigényled az ingyen TV-t.
7. Kb 1 hónap múlva érdemes visszanézni, mivel lesz reward pont jóváírás is, szinttől függően, de valszek kb 10.000 Ft lesz újonnan regisztrált vásárlóként -
-
SoupSayse
tag
válasz
vajgyu04
üzenetére
Ha csak filmnézés a célod, és nem tervezel rajta játszani, én jelen esetben a Samsungot választanám. Az LG webOS rendszere viszont közelebb áll a szívemhez, meg úgy egyébkent az egész LG TV ipar is. Amúgy mindkét TV kiváló választás, nem nyúlsz mellé egyikükkel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG OLED 55 B3 - 120Hz, 140cm, 4k - gari, fóliás
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor