Hirdetés
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre fordulok a kérdésemmel. Adott egy LG CX, anno volt benne egy alaplapcsere de azon kívül hibátlanul fut. Azt szeretném megoldani, hogy normálisan tudjak castolni rá PC-ről. Alkalmanként nézem pl az M4-et (F1), na most egy csatorna miatt nem fogok előfizetni, próbáltam nézni a beépített böngészőn keresztül de katasztrófa. Anno a mindigTVgo működött sima regisztrációval, tökéletesen megfelelt a célra de már azóta fizetős lett. A Chrome-mal nem tudom átküldeni simán a képet mivel valami olyasmi szöveget dob fel a TV alatt, hogy csak bizonyos videóoldalaknál engedélyezett, Youtube pl minden gond nélkül megy. Tudtok erre valami jó és egyszerű megoldást amivel áthidalhatnám ezt a problémát (HDMI kábel nem ér)? Gondoltam már egy sima wifi adapterre amit a PC-be dugok, majd wireless displayként előkeresem a TV-t, vagy esetleg valami Chromecast eszközre amit viszont a TV-be dugnék és úgy kapcsolódnék rá.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor