Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Akár hiszed, akár nem, én nem tudtam megszokni a Magic Remote-ot. Volt két tévém is és hónapokig próbáltam, de végül a C2-t i azért adtam el, mert számomra kezelhetetlen volt a MR, nem vagyok az az agresszív típus, de párszor majdnem belevágtam a tévébe
Ha távirányító szerint vennék tévét, akkor tuti, hogy Samsungot vennék, nekem az a kicsi kevés gombos ezerszer esztétikusabb mint a C2 gyerekjátéknak tűnő távja :)
(bár a legjobban a 806 távirányítója jött be eddig).
És azért nem vettem Aliról, mert LG-hez szinte alig találtam normális használhatót, amire lecseréltem volna. Emagon volt, de ott vagy 40 ezer volt.
A menüvel kapcsolatban meg annyi, hogy nekem is messze az Android jön be a legjobban testreszabhatóság, chromecast, okosotthon vezérlés miatt is. Arról nem beszélve, hogy amikor még nem volt ennyi streaming és muszáj volt torrentezni, a tévé oprendszerével ezt könnyedén meg lehetett tenni egy rákötött vinyóval (aki még mindig csinálja, annak pl ez egy fontos szempont lehet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha távirányító szerint vennék tévét, akkor tuti, hogy Samsungot vennék, nekem az a kicsi kevés gombos ezerszer esztétikusabb mint a C2 gyerekjátéknak tűnő távja :)
Vhiktor