- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Itthon pár ezer forintért lehet hozzá venni más fajta távirányítót. Aliról pedig még olcsóbb.
Samsung távirányítóját amúgy én sem szeretem, ezért vettem hozzá sok gombosat. Viszont más meg teljesen oda van érte. Pl. párom is.
LG távirányítója nekem nagyon bejön. Viszont anyósom ki van akadva az egér miatt, és valahogy mindig bekapcsolja véletlenül. Így ahhoz is vettem egy másikat. Néha nálunk van és küszködött vele rendesen.
A menü az persze más téma, de nekem nem volt vele gondom. Hamar meg lehet tanulni. Kb. 2 és fél éve használok fő TV -nek LG -t és Samsung -ot. Kifejezetten bejön a felület. Mellette van TCL is, így vágom milyen a droid. Meg előtte Sony és Philips volt.
Ami anno nem tetszett, az a Saphi volt a Philips -nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kés topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor