Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

Topikgazda

válasz b. #96957 üzenetére

Ezek a tesztek nem tartalmaznak szín fényerő mérést. Az hogy mit írnak innentől kezdve irreleváns számomra.

A 908 nálam kalibráltan 1.250 nites csúcsfénysűrűséget tudott 10% ablak mellet. Ezzel nem is volt baj, a színek fényerejével volt baj.

Lehet a fw okozta. Tulaj elmondása szerint előző fw-el még sokkal rosszabb volt.

Én csak a mérések és látottak alapján írtam azt amit, hogy mi okozza nem tudom és nem is érdekel :) Valamit nyílván elcsesztek, szerintem a fw-t.
    Philips tesztemben volt arra is pléda, hogy némelyik model nem tudja külső forrásból a kadenciahelyes megjelenítést, az is fw lehet, ezt sem olvastam máshol.

Sok teszt a korábbi philips oledeknél sem említette meg a poszterizációt a sötét jeleneteknél (luminance overshoot), egyedül Vincent kb., pedig aztán jó párnak konkrétan nézhetetlen volt emiatt képe sötét jeleneteknél, a net is tele van velük.

Nem akrok senkinek bizonygatni semmit, de tényleg pártatlanul írom ezeket, nagy ívben letojom milyen márkajelzés van a tvn. De az sme véletlen, hogy sok helyen LG-t használnak grading-re a consumer tvk közül és nem más márkát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés