- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
Kiderült az igazság amúgy. Nem a bank "ült" a pénzen nagy valószínűség szerint, hanem az LG könyvelése ül az átutalásokon 3 napig, tehát a pénz azonnal megérkezett az LG-hez, csak nem lett lekönyvelve. Majd közlik, ha kártyával fizettem volna, az azonnal megérkezett volna hozzájuk. Kérdeztem, "de ez hol van feltűntetve? Mert ha ezt tudom, akkor kártyával is tudtam volna fizetni." Nyilván ezt nem tűntethetik fel, mert ráb@sznának. Aki hagyja, azoknál megteszik, aki balhézik, előre veszik. Gondolom így megy a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Windows 10
- Revolut
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Nem lesz idén iPhone 18
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor