Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem voltak bekapcsolva láthatóak, de számos mikrokarc volt rajta és csípte a szemem és idegesített. Bár ne kezdtem volna bele. Olvasgattam, hogy vazelinnel, de az semmit nem oldott meg. Utána ismerősöm ajánlotta Bernernek egy termékét ami nem polírozó, de fényesít. Nagyon finom anyag kezemen is néztem és próbáltam egy más felületen. Tényleg szépen feltöltötte. Óvatosan mikorszálás kendővel csináltam, és miután megvoltam láttam, hogy látom a fejemet a tévében, ergó lekaptam azt a tükröződésmentes réteget. Le sem tudom írni milyen érzés kapott el, azóta is..... Amíg nem kezdtem bele, ugyanígy van egy Lg C3 másik szobában azt is szoktam portalanítani, takrítani, takarító folyadék nélkül, és csak a Samsungon vettem észre ezeket a mikrokarcokat, ezért is gondolom, hogy a Samsung érzékenyebb a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor