Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Persze, meg teszek fel képet is. Én is ezt olvastam, igazából, ha C2 szintet tudja, az nekem már vígan elég lesz mellette kapott plusszokkal (Google TV, ambilight). A mélynyomó nekem annyira nem hiányzik majd, de valóban én se nagyon találtam sok infót róla. Még azt se tudom, hogy mi a különbség a 708 és a 718. Azt tudom, hogy láb meg távirányító esetleg, de hogy pontosan mi, azt nem tudom.
cs.zs.: Dehát pont így írtam le, hogy én ezt vagy azt jobban szeretem, ezért nekem nem oké
Azért gyári mozi módban hasonlítottam össze, mert nekem nincs olyan tudásom, hogy összehasonlítsam nagyjából ugyanolyan beállításokkal. De a semminél, gondolom, jobb, ha teszek fel ugyanazzal a műsorral egymás mellett képet. Hátha valakinek az s segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciókamerák
- Wuthering Waves
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért gyári mozi módban hasonlítottam össze, mert nekem nincs olyan tudásom, hogy összehasonlítsam nagyjából ugyanolyan beállításokkal. De a semminél, gondolom, jobb, ha teszek fel ugyanazzal a műsorral egymás mellett képet. Hátha valakinek az s segítség.
Vhiktor