Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Jó azt tegyük hozzá eddig szó nem volt, hogy tavalyi modellekről beszélsz, általánosságban írtál. Visszaolvasol ezeket a specifikációkat pontosan leírtam az összehasonlításban. Ezért mondtam, ha teheti az ember és UHD-ban gondolkodik, idei oled modellben érdemes gondolkodni, az EG920 helyett. Hasonló áron már hozzá lehet jutni egy B6/C6-hoz. EG910 annak alternatíva, aki jó áron akar oled-hez jutni, és annyira nem foglalkoztatja még az UHD mozizás.
A JS8500 még fényerőben se olyan kimagasló lcd viszonylatban. Az idei oled-ek, ha jól emlékszem még ebben is jobbak (bocs, de ez nem irónia!
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.Képekre rápillantva egyébként nincs a tévé rendesen kalibrálva, jelentős világos részletvesztés van, ami egy ilyen lcd-n kiküszöbölhető. Jóval a kalibrált átlag fényérték felett van a tévé, ez így kép szempontjából mutatós tud lenni, mert nem látszik a fekete minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.
Vhiktor