Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Milyen érdekes ilyet olvasni egy oled tv-ről. Régebben még a fényerőre volt a panasz az oled technológiánál, most meg esetenként megcsapja a szemét az embernek.
Valóban jó, hogy jött a qd oled, mert lépnie kellett az lg cégnek. Én rendeltem a g3 mellé egy lg hangprojekort is, arra is majd kíváncsi leszek a tv mellett. Nekem még 1 hét mire ide ér a tv. Média lejátszója milyen a tv nek ? Vagy lehet rá olyan appot letölteni ami elviszi a 4k filmeket ? Remélem lejátszóra már nem kell költenem.
Illetve elég hozzá egy külső winyó , vagy a 4k miatt kell a portable ssd ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED C1 55"
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valóban jó, hogy jött a qd oled, mert lépnie kellett az lg cégnek. Én rendeltem a g3 mellé egy lg hangprojekort is, arra is majd kíváncsi leszek a tv mellett. Nekem még 1 hét mire ide ér a tv. Média lejátszója milyen a tv nek ? Vagy lehet rá olyan appot letölteni ami elviszi a 4k filmeket ? Remélem lejátszóra már nem kell költenem.
Vhiktor