Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dadan01
üzenetére
Szerintem annak a soundbarnak az lenne a "lényege", hogy bármilyen forrásból (2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 5.1 és had ne soroljam végig....
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít ....

renatto:
Ez OK ... csak azt nem értem, hogy minek az Atmos hang, minden filmnek van "több változata" hangilag (éstudjukhol), akkor mér' ezzel kell szenvedni .... minőségben a TV-n (vagy esetleg optikán hm erősítőbe) semmivel nem lesz jobb vagy más, mint egy tömörített DD csak igy több sz..ás van vele ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xcover 7 128/6
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít .... 
Vhiktor