Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dadan01
üzenetére
Szerintem annak a soundbarnak az lenne a "lényege", hogy bármilyen forrásból (2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 5.1 és had ne soroljam végig....
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít ....

renatto:
Ez OK ... csak azt nem értem, hogy minek az Atmos hang, minden filmnek van "több változata" hangilag (éstudjukhol), akkor mér' ezzel kell szenvedni .... minőségben a TV-n (vagy esetleg optikán hm erősítőbe) semmivel nem lesz jobb vagy más, mint egy tömörített DD csak igy több sz..ás van vele ....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít .... 
Vhiktor