Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Esetleg félbevágás helyett egy jobb-bal duplázott kép? [kép]
(Bár ez a film végig harsány, szóval kicsit tompább TV-n se tűnik fakónak.)A Szín mindig 50 (minden képmód, minden tartalom):
- SDR-ben tökéletes is Rec709-hez Auto színtérrel az 50.
- HDR-ben pedig játszogattam vele (szemre is nézegettem, és méricskéltem is), és arra jutottam, hogy ott is 50 lesz a legjobb, mert ha magasabbra húzom (55+ a HDR módok alapértéke), Rec2020 (de ugyan így Rec2020/P3) forráshoz az sem oldja meg korrektül az Auto színtér hibáját, mert nem minden szín egyformán sötétebb a kelleténél, szóval ha csak egyetlen Szín csúszkát tolok fel, akkor lesz ami véletlenül pont jó úgy, de lesz ami jó helyről mászik el rosszra (vagy rosszról még rosszabbra, stb), viszont műszerrel HDR-ben is egyszerű kideríteni, hogy 50 felett (már rögtön 51-en) elindul a clipping (a skála csúcsa nem megy sehova, a 100% fényerő nem lesz világosabb, csak a sötétebb szín elkezd bebukni a csúcsba), tehát összességében csak még "torzab" lesz a színtér (és úgy nehezebb ezt a 3DLUT korrekciót csinálni, ahogy én használom, ahhoz jobb az egységesebb hiba, mint a random hiba...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor