- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Utolsó hozzászólásom a témában. Megértelek, de attól még a film nem rossz és nagyon sok helyen elismerik / el fogják ismerni a tagadhatatlan kiválósága miatt több területen
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem."Semmi szükségem plusz két óra nyomasztó hangulatra a boldog, problémamentes mindennapjaim mellé."
Sok embernek viszont jó bemutató a háborúról hogy ezek is léteznek benne, aki például fiatalabb.
"De, csak hogy tovább offoljunk, pl. lehetett volna más cselekményszálat kiválasztani két, húsz percig meg sem szólaló főhős(? eddig bírtam) bemutatása helyett ..."
Szerintem a lehető legrosszabb a mai filmekben, hogy állandóan mindent kommentálnak, beszélnek közben, össze-vissza vágják a képet 2mp-enként, mindig történik valami
A régebbi filmek jóval nyugodtabbak voltak ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Alkoholista nevelde
- Villanyszerelés
- Szellőzésből jelest kér a Cougar új gépháza
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem szeretek sok mindent, de amiről látszik, hogy sok munkát beletettek, a lehető legbonyolultabb (például operatőri kihívásokat) bevállalták és mernek mást csinálni a megszokottól azt elismerem.
Vhiktor