- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Vincent és a másik srác leteszteli azonos Tv-n azonos anyaggal.
Látható az a különbség még egy YT videón is.
Valaminek a hiánya az nem előny felesleges lenne egy Samsung OLED tulajnak ezzel érvelnie hogy a Dolby Vison és a statikus HDR között nincs eltérés, mert van.
A HDR 10+ lesz/ van a ti Dolby Visionotok ami metadadatokra épül és ott már nem igen lehet eltérés valóban.
Azt mindenképpen adom és igazad van, hogy ehhez normál minőség kell és akkor sem fog lemászni a képernyőről a különbség. Lehet nélküle simán élni csak engem zavarna ha statikus HDR-t néznék mikor a lemezen rajt van a dinamikus verziója. Cserébe kárpótol titeket a fényerő és a színek fényereje ami meg valószínűleg az én TV-nél hiányos.
Azért vagyunk páran akik a számukra jó filmeket megveszik BR/ UHD BR lemezen, mint én is,de a mostani felhozatalból egy re kevesebb filmet kell rendelnem sajnos.
dolby vision masterelt anyagokat úgy szeretném látni ahogy megálmodták azt lemezre, ezért is kalibráltattam be a tv-t .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor