Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Én ezt a problémát őszintén nem értem. Most felkapcsoltam a mennyezeti lámpàt, ami pont a tévé előtt van a plafonon. 5x600 lumenes izzó van benne. 3000 lumennél a fekete olyan mély fekete mint teljesen sötétben. Soha nem tűnt fel, hogy nappal a fekete ne lenne végtelen mélységig fekete. Délután is ha bekapcsolom napfénynél, az az első ami mindig eszembe jut , hogy mennyire gyönyörü képe van. Sokkal-sokkal szebb mint az LG B8-nak volt. Nem értem ezt az lcdsedés gondot...
-Az oprendszer sokkal szarabb mint a webos.
- A távot megszoktam, de nem a barátom
- összeszerelés pont olyan mint az lg. Egy nagy panel hátul az elektronika. Sok matek itt nincs.
- A kép gyönyörű
- A panel brutál homogén
- A szervízről addig semmit nem tudunk, ameddig valamely s95 nem térdel le. De az LG szerviz tényleg 5*
- Szofteveresen vannak elmaradva. Van néhány érthetetlen hiányosság, amit a samsung nem akar orvosolni, vagy szarik rá.A képminőseg és a homogenitás miatt nálam nem jön szóba woled.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Vicces képek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netflix
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor