Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vata666
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
+1. Piszkosul jó képe van a tvnek. Már lassan 100 óra van benne. Másik szobában LG Oled. Másik LG oledet váltott. Kipróbáltam a homogenitast. Lg valóban kék és rózsaszín. Samsung tökéletes fehér, stb. Én inkább élvezem, mint a köpködés az emberektől. Nem értem sokszor ezt a felesleges "veszekedést". Képminőségben veri az LGt.
UI.: Ugye alapból azért vesszük, hogy nézzük
Azért a tiédre írtam, mert egyet értek veled
-
Yodamest
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Ez az "LCD-sedés" ha már így fogalommá vált, nálam sem jelentkezett, csak szimplán megjegyeztem mint tényt, hogy a panel coating miatt ez a jelenség fennál a samunál.
Összeszerelési minőség nem a konkrét legózásra értendő, hogy rámegy a talp, ott a panel rajta, hanem pont amitől a topikok is hangosak, hogy elhajlanak a kijelzők, a talp mondjuk nem szálcsiszolt fém, mint az LG-nél, hanem belül ugyan fém a súlyozás miatt, de a felülete csak műanyag stb.
A képminőség az ami tényleg ott van mint húzó erő, abba tényleg nem kötnék bele és a filmmaker mód is azért elég színhelyesre is lett updatelve mostanra. A homogenitás is biztosan kiváló azt én is olvastam, csak az pont egy olyan dolog, amit szerintem így átlagfelhasználás, filmnézés során a legkevésbé tud értékelni az ember, mert nem igazán észrevehető.
Egyébként kicsit én hiányolom a különféle tv műsor feljavító algoritmusokat is, mint az mpeg zajszűrés stb. nemtom az LG meg a korábbi sonym tele volt ilyenekkel, itt a samun meg annyi van, hogy "zajszűrés" de nem is látom hogy bármit csinálna.... korábbi tv-men vagy 4-5 féle ilyen zajszűrő opció volt és az LG-n is van bőven.
"A képminőseg és a homogenitás miatt nálam nem jön szóba woled."
Hehe azért durva, hogy ezt a mondatot is megéltük, még ha szerintem ekkora különbség egyáltalán nincs a QD hoz képest. Hát igen olyan korban élünk amikor a szimpla OLED képminőség már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
UI.: Ugye alapból azért vesszük, hogy nézzük
Azért a tiédre írtam, mert egyet értek veled

Vhiktor