Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redst4r
tag
Csak egy gondolat az LG tévék méltán legendás szervizéről. 5 éve vettem egy B7 típust, akkor éppen volt hozzá 5 éves LG garancia. 2 év után a korhatár karika beégése miatt kicserélték a panelt. Utána visszavettem az OLED fényt 40-re a tévéadásoknál. Most, hogy pár nap volt hátra a garanciából, gondoltam ránézek mi a helyzet a beégéssel, mert használat közben nem volt látható. Kizárólag piros és sárga háttér előtt tudtam előhozni, hogy látható legyen nagyon halványan. Csak kíváncsiságból lefényképeztem, beküldtem nekik mit szólnak hozzá. Azonnal felhívtak, elnézést kértek a kellemetlenségért és küldték az új panelt. És persze a panelhez tartozó újabb két év garanciát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- SzoftverPremium.hu
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor