Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qlux

tag

Sziasztok!

Nos, kedden megjött az LG 55B7V. Azóta nyüstölöm, gondoltam megírom eddigi tapasztalataimat.
    Egy 6-os szériás (32")lcd samut váltott, gondolhatjátok mekkora katarzis volt, egy ilyet beüzemelni.
    Mérete miatt a dobozból való kivétel nem volt túl egyszerű és mivel vékony, nagyon megfogni se mertem:) Talpa tömör alumínium, hátulja szál csiszolt. Az elektronikát rejtő dobozka műanyag, abból is a jobbfajta, nem ez a lakkozott gagyi. Talpát felszerelni pofon egyszerű, de mikor a rajta állt a ketyere, eléggé instabilnak éreztem(szőnyegen). Olyan dölöngélősnek. Amint kemény felületre lett helyezve máris frankó lett.
    WebOS nagyszerű. Gyors, nem gondolkodik, minden app ami kell rajta volt. Frissíteni nem engedte, kellett egy pendrive így működött. Ami leginkább érdekelt az a HDR. Mentem is youtubra és néhány 4k hdr videót megetettem vele. Még mindig az állam keresem. Hihetetlen!! Kicsit kételkedtem ebben a technológiában. Attól tartottam hogy az egész csak egy marketing hülyeség, de nem az. Olyan kontraszt, szín és fény áradatot tolt az arcomba amit még nem láttam(otthoni környezetben) De nem ez a megvakulsz retinakiégős dolog, hanem mindent látsz, minden apró részletet, sötétben, világosban, bárhogy. Filmek terén nem túl nagy a választék, de amit néztem rajta az lehengerlő volt(Life, PEII). Hangjától csodát senki se várjon, nem fog kiváltani egy házimozit, de még egy jobb sztereót sem, ettől még kellemesen szól, tiszta lágy és némi "térhatást" is kelt olykor olykor. Tv adások minősége egy ekkora tv-n borzalmas, de nem is erre a célra vettem. Volt szerencsém rákötni egy xbox one x-et. Szuperül muzsikált. Nagyon nagy élmény rajta játszani. Olyan mintha más lenne. Minden szebb, jobb, nagyobb. Volt néhány hsz-ás ahol kifejtették néhányan hogy telekomos rendelés nem az igazi. Nálam minden zökkenőmentes volt. Múlt hét csütörtöki rendelés és keddre itt is volt a futár vele. Lehet én vagyok a vak, de tényleg nincs világítás a távirányítón?:)) Ez eléggé zavaró néha, úgyhogy negatívum ennyi lenne csupán.

Új hozzászólás Aktív témák