Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na ugy tunik a 77C1 melle jon egy S95B QD-OLED is tesztelesre. Lesz par napom.
Kivancsi leszek. Bar eleg merges vagyok a Samsungra. Juli 29-en rendeltem... Aug 4-re volt a szallitas "expected". Miutan kifizettem, egybol Aug 8-ra ugrott. Megprobaltam Cancel-ozni, de nem sikerult mar. Az ugyfelszolgalat eleg hulyere vett, azt igertek megoldjak 4-ere. Cancelozni nem lehet, csak ha fizikailag nem veszem at a futartol (Ez is milyen buta megoldas)
Nem csinaltak vele semmit... Ma 8-a, egesz nap vartam 9tol 13-ig, mert csak ilyen gyoker idoablak volt ..., es a futarszolgalat is atvert, kiderult irtak egy mailt (semmi nem jott es a honlapon is 8-a szerepelt), hogy 3 napot kesnek.
Ennek tetejeben meg egy napra ra ujra visszaallitottak a -77K HUF akciot.
tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.Ehhez kepest az Amazon Prime zsenialis volt az LG 77C1-el, par nap alatt kihoztak. GPS-en pontosan mutatta hol jar az auto es mikor kanyarodik be az utcaba, mint az Ubernel. (Egyebkent is van night szallitas, ami azt jelenti, hogy ejjel megrendeled es reggelre ott van a cucc az ajtod elott.)
Na majd en is irok par sort a kettorol. Foleg panel homogenitas es a tinting az ami erdekes. Ennyi penzert mar muszaj osszevetni a ket panel techet... de mindenkepp az LG fele huz a szivem es a 77 col tobbet fog erni 65 colnal, alig dragabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.
Vhiktor