Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Nem…
Nagyon rosszul fogalmazol. Egy Tesco-s kábel szinte soha nem lesz AQ minőségű. Az hogy ideális esetben működik a Tesco-s is és nincs látható kép és hangminőség különbség (digitális jel miatt), az nem jelenti azt, hogy a két kábel azonos minőségű lenne… Nagyon nem.
Szerintem ez a pontos fogalmazás.
Valamint az, hogy mindkét kábel megfelel a sokat emlegetett, nagybetűs szabványnak, az bizony nem jelenti azt, hogy belül ugyanaz a két kábel bizony nagyon nem ugyanaz…
Az AQ kábelek legolcsóbbja is messze a kötelező szabvány minőség fölé mutat. De még mielőtt megint leírja valaki, igen a legtöbb esetben működik tökéletesen az olcsó kábel is és olyankor nem indokolt jobb minőség felé keresgélni. Szerintem ez jó összefoglaló és nem félre érthető már.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az AQ kábelek legolcsóbbja is messze a kötelező szabvány minőség fölé mutat. De még mielőtt megint leírja valaki, igen a legtöbb esetben működik tökéletesen az olcsó kábel is és olyankor nem indokolt jobb minőség felé keresgélni. Szerintem ez jó összefoglaló és nem félre érthető már.
Vhiktor