- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy 3 kellemes csalódás, a sok rémhír után nekem a mozgás LCD-hez képest nem olyan vészes. Én azthittem a 0.1 ms response time miatt úgy szaggat mint nagyi az organikus túrós pogácsát szokta. Másfelől én szappangyűlölőként "Élénken" néztem egy ideig defaulton, és szavamra szerintem a Truemotion sokat fejlődött 5 év alatt. Akció scifire teljesen oké egy 3/3. (Jó az is igaz, hogy a YT-n nem tudom van-e egyáltalán 24p mozifilm... amíg nem próbáltam ki minőségi 24p-vel, addig nem tudom)
A másik, néztem game videókat, ahol a VA panel elvérzett, mert kinyírta a részleteket forgáskor. Ez itt brutál tiszta, pontos mint IPS-en... de nincsen szürkésfekete.
Szóval még az SDR game is igen impresszív. Nekem bőségesen elég a 60 FPS. Persistence blur engem szerencsére nem zavar egyáltalán.4K HDR videóktól eléggé eldobtam magam. Ha lesznek mozik általánosan marha jó lesz ez a tech. Fényerő nekem teljesen rendben van, én az ABL-t se vettem észre, pedig volt pár full screen világos jelenet. Max a tök fehérnél vágta le picit. Image retentiont sem láttam pedig kint voltak a menük sokáig. Kompi ciklus még nem futott mert nem telt le a 4 óra.
Szóval összességében, nekem kellemes csalódás. Már csak meg kell etetni jóféle anyagokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor