Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Khm sőt a tévézést sem kellene erőltetnie. Csendben olvasgatom a fórumot és látom hogy Kisstaboo -minden tiszteletem az övé már csak a kor miatt is- folyamatosan a panaszkodás, tv vásárlástól való elállások, ez már kicsit sok szerintem is. Venni kell egy ipad prot 12'9-es méretben és azon szépen lehet filmezni kicsiben, megbízható rendszeren, ha már ennyi baj van minden tévével, akkor szerintem sem kell erőltetni a dolgot. Nekem pl nagyon vájt szemem van, minden vackot észreveszek de megtanultam elfogadni a vele járó apróbb "hibákat" és már észre sem veszem. Ráadásul észrevettem hogy olyan tanácsokat ad más felhasználóknak, amiről fogalma sincs mert az oled-el való tapasztalata a nullához konvergál.
Tv adáshoz meg oled nem való, ahhoz egy 108cm-es LED tv való max, az oled nem arra lett kitalálva. Amikor én yt-ot nézek, netflix vagy bármi mást ahol többnyire 4k a minőség és átkapcsolok az M4-re a F1 miatt (főleg miután netflixen végignéztem a Drive to Survive c sorozatot) gyötrelmesen zavar a minősége
a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.
Vhiktor