Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Olvasva a fentebbi hozzászólásokat, szerintem teljesen egyén és ízlés függő, hogy kinek mi és mennyire tetszik. Én rengeteg kalibrált tesztes értékelést olvastam néztem végig neten a B7-ről és pl napközben szórt fény mellett pl tv adáshoz ilyen 60-as oled fény és 80-85-s kontraszt beállítás volt és jelenleg én is így használom.
Este teljes sötétben meg a sötét szobai beállítás és max 40-es oled fény és a tesztekben is ez volt. Nekem nem tűnik nagyon brutálnak, mondjuk az előző tv-m egy LG 4k led volt és az aztán ki tudta az ember fél gyerekkorát vakuzni sötétben, mert olyan fényereje volt és lehet azért nem tűnik annyira soknak a max 40-es oled fény. Hozzáteszem korom sötétben a 20 oled fénnyel is élvezhetőek a filmek.A led 4K Lg előtt plazmám volt, de az már annyira régen, hogy nem igazán emlékszem rá

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor