Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7013) Zan


Zan
aktív tag

Sziasztok,

látom nagyon rajta vagytok most most a B7/C7-témán, ami most nekem is pont aktuális lett! Tegnap hoztam el a boltból egy B7-et és lenne pár kérdésem.
1. A legfontosabb, hogy én kizárólag PC-hez, illetve PS4-hez fogom használni, kábeltévét nem nézek (legalább is egyelőre ez biztos így van). Ezért is jó választás volt a B7, mert nézegettem teszteket és láttam, hogy elég kicsi a késés játékmódban. Tegnap összeraktam és konstatáltuk, hogy a 10m hosszú hdmi bizony bukó, mert zajos lett vele a PC-m képe, ezért a napokban fogok venni új kábelt. Ti milyet ajánlatok? Márka, típus, hossz?
2. A PS4-en automatikus a HDR, legalább is eddig ezt tapasztalatam, viszont a gépen más a helyzet. Találtam egy Windows-on belüli beállítást, de ha azt bekapcsolom nagyon sötét lesz a kép, amit a tv beállítási sem tudnak kompenzálni...! Ennek nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka? Ha nem kapcsolom be, akkor van még egy lehetőség, a HDR-hatás mód, amit viszont nem tudom, hogy az valós HDR, vagy csak látszólagos?
3. Azok közületek, akik ugyanúgy, mint én, PC-vel/laptoppal használják a tv-t milyen lejátszó programot használtak 4K-s filmek lejátszásához? Én most első körben az MPC-HC-t próbáltam ki, de ha van jobb is ennél, akkor arra is szívesen rápróbálnék.

Üdv,

Peti

U.i.: Az ezüst színű széllel kapcsolatosan: én bevallom, hogy annyira megfogott a képminőség, amikor a boltban kinéztük haverommal, hogy észre sem vettem, nem hogy zavarjon...! :)) Amikor használod, semmit sem látsz belőle.

Minél jobb, annál jobb!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.