- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem inkább a mérethez van köze.
Én is azt hittem, hogy zavarni fog az OLED-en a 0.1 ms válaszidő... de igazából ugyan olyan majdnem mint a 42 colos IPS LCD-n, csak ott még volt egy kis motion blur is, ami eltaknyolta a 24p-t, de nem akkora a difi.Viszont nagyobb fényerőnél és képméretnél a jelenség jobban feltűnő szerintem.
Ennek tesztelésére még elmentem Imax-be, közel a vászonhoz... és eléggé zavart a stutter, judder. Pusztán szerintem csak az óriási képméret miatt. Sokkal jobban zavart, mint az OLEDnél.
Pl telefon AMOLED-en nézve zavaró a 24p stutter? Egy 77 colos TV-n világos jeleneteknél meg persze nagy fényerőnél lehet.
Mindenesetre nekem hálisten az OLED azonnali képváltása nem okoz rosszabb élményt. 55 colon... pedig már én is azon agyaltam, hogy lehetne szimulálni az LCD motion blurt
Melőtt megvettem...Szerk: Most nézem Te is írtad az utolsó kommentben

Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melőtt megvettem...