Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én raktam rá UHD HDR anyagot amit elérni neten, de nem voltam hasra esve. A 3D anno nagyobb durranás volt nekem. Egy FHD szebb nekem mint egy UHD Hdr. Pl néztem az "egy igazán dühös embert HDR ben" és rendesen sercegett a kép, vagy minek nevezik.
Az hogy 1m a tv, nem egyenlő azzal hogy nem éri meg 1080p anyagot nézni rajta, mert maga a megjelenítés sokat dob hozzá a filmhez. LCD vel összevetve. Nyilván nem csak azért vesz ilyen tv-t az ember mert akkor innentől 40-60 Gb os UHD akar csak nézni rajta. Mindössze annyit jelent, hogy nekem jobban tetszi ka természetesebb 1080p filmek, és helyet sem sokat foglalnak. Ami nem mellékes, 60Gb os verziókkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor