Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Pár napja sikerült egy Philips 55OLED806-ot vásárolnom. Vacilláltam a C1 és a 806 között, de szvsz szerint a 806-nak szebb a képe, illetve az ambilight + android is ez irányba vitt. Samsungról váltottam, a lányom szobájába került. Hát QLED ésatöbbi, de komolyan rossz ránéznem pár nap Philips használat után. Eddig nagyon elégedett vagyok a tévével, gyönyörű a képe, igaz nagyon játszós mindent beállítani, szerencsére semmi komoly vagy zavaró hibát nem tapasztaltam. A rendszerrel némileg küzdök vagy pontosabban inkább ismerkedek a Tizen után, a Samsung ebben jobb.
Philips tulajokhoz kérdés... nem tudom használ-e valaki külső billentyűzetet. Van egy Logitech k400-am, de istennek nem tudom rávenni, hogy magyar kiosztásban működjön. Rákérdez, lefut, magyar kiválaszt, de marad angol változatlanul. Erre vmi ötlet?
Illetve van valami mód, hogy egy normális böngészőt tegyek fel? Chrome vagy Edge, bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor