Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Hat egy biztos. Soha tobbet nem vásárolok MM ben. Az a magatartás ami ott megy az vicc. Trehányság 0 odafigyelés. Ne tudjátok meg hány helyen bakiztak ha nem vagy ott fejben..rád huzzák, volt amit direkt es volt ami véletlen. A tvs gyerek amellett h elég vagánynak érezte magát teljesen kivolt hogy vissza mondtam a 2 év kiterjesztettet ( Gondolom pénz húztam ki a zsebéből) rendesen átment erőszakosba...
simán el tudom képzelni amit írtál mert ahogy elnéztem aki csinálta ezt a kalibrációt nem sok lövése volt a dologhoz. harmadjára futottak neki mert első két alkalommal meghiúsult a kalibráció ki tudja mit állitgattak ott. Le se *ták. Kérdezni se lehetett peding engem érdekelt volna egy kis technikai háttér. Media Markt legközelebb csak online fogok rendelni ahogy eddig is. Ez a bolti közeg kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Windows 10
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest