- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos2015
csendes tag
válasz
alaves
üzenetére
Nem egymás mellett voltak, a beállítások pedig olyanok amilyenek és a képi anyag sem ugyanaz volt, így nem volt összevethetően értékelhető amit láttam sajnos. A Philips színvilága nekem természetesebb volt, az LG pedig olyan, amelyet látva jön a hű meg ha effektus, de 4K demo anyaggal volt természetesen, így próbáltam helyén kezelni.
A kérdés, hogy HD TV adásokon, a 60Hz elég e vagy a Philips 120Hz és képjavító áramkörei jelentősen jobbak ?
Bár ez a 60Hz, 120Hz sem teljesen világos és a promótert megkérdezve a válasz annyi volt, hogy jobb a 120, de az okát, azt nem magyarázta. Anno ugye voltak az 50Hz-es vibráló tv-k, utána jött a 100Hz-es, meg a "felskálázós" 200-400-600Hz-es paraméterek, most pedig a 60/120Hz és itt el is vesztem, de nem is mennék bele, ma már igazán a technikai paraméterek sűrűjében nem akarok elveszni.
A jelenlegi Philipsünk 100Hz-es és gondolom a mostani modellek "hiába" 60Hz-esek, nem rosszabbak mozgásmegjelenítésben.
"ha elég a 60 Hz" - a mostani 100Hz-eshez képest nem visszaesés ?
"mozgásjavítót nem használsz (vagy ha használsz de nem zavarnak a 'töredezések')" Ez a töredezés, nem nyugtat meg, nekem a viszonyítási alap szintén a mostani tv, ha ezt tudja vagy kicsit jobb, akkor nem zavar. Az MM-ben semmi töredezést nem láttam, a tesztekben igen. Most hogy odafigyeltem a most tv-ben lévő adásra valóban nem egy folyamatos képet látok, eddig 9 év alatt nem is zavart, na most lesz baj
"elég a kevesebb fényerő" - a mostani fényerejét ha tudja elég, létezhet, hogy egy 9 éves PHI középkategóriás modell fényereje nagyobb lenne?
"lassabb webOS" - a mostaninál biztos fényévekkel gyorsabb lesz
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor