Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
"...Nem azt írtam,hogy sokol rádió szintje ,deElmarad minőségben a Shiled által nyújtott hangminőségtől, ugyan azon a rendszeren ugyan azzal a film hanganyaggal, bármi is legyen az..."
- Szerintem egyértelműen arról van szó, hogy a Shield kiadja az eredeti DD5.1, DTS5.1, TrueHD stb...hangokat, az Apple pedig PCM-et küld tovább az erősítőd felé. Nyilván egy jó minőségű anyagnál érezni fogod a különbséget. Másik fórumba már írtam erről. A Multimédia fórumba sem értették, amikor erről beszéltem, mert "minek egy sztereo rendszerbe 5.1-es DD, DTS dekóder, semmi értelme" - hogyne lenne, nagyon is van értelme."Egy sztereó rendszerrel nem tudom hogyan tesztelsz le egy TRUE HD sok csatornás, Akár Dolby Atmos, hanganyagot ..."
- Nyilván a hátsó hangokat nem lehet tesztelni, de amúgy 2.1-es rendszerem van és próbálok amit lehet DTSHD, TrueHD hanggal nézni. Hiába csak 2.1 rendszer, de sokkal minőségibbek a hangok, mintha sima DD5.1 640kbps hanggal nézném.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor